Arama sonuçlarınız

1. E

PW 250 Arazi Şanzımanının Yedek Parcalarını Arıyorum

Ynt: PW 250 Arazi Şanzımanının Yedek Parcalarını Arıyorum tesekkrler yardımın icin . bi süre icin il dısında idim cevap yazamadım.

2. E

PW 250 Arazi Şanzımanının Yedek Parcalarını Arıyorum

arkadaslar pederin pw 250 docu var. arazi şanzımanının gobek kapagı catlamıs. yenisini bulamadık . alimunyum bi kapakmıs. temin edebilcegim yerler hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.
  3. E

Ic Bj 60 Serisinde G Ne Anlama Geliyor?

merhaba toyotacılar . ya bj60 serisinde aracın camurluguna yakın g yazan arac gordum . burdaki g ne anlama geliyo bilen var mı acaba ? tesekkurler

4. E

toyota teknik resim

toyota hilux,bj60 ın temiz teknik resimlerni nerden bulabilirim arkadaslar. nette bi kac tane buldum ama boyutları hem kucuk hemde resimler kotu. elinde olan yada bulabilcem bi yer bilen varsa yardımcı olabilir mi
  5. E

2010 Toyota 4 Runner

Ynt: 2010 toyota 4 runner bence cogu yorumdaki gibi biraz fazla sehirli olmus . onun dısında surus ve kontrol sistemi toyota , dicek laf yok yani. gerci ben azcık telnoloji dusmanıyım. bence insan kendi yeteneklerini gorebilmeli, arac herseyi kontrol ediyo. bu yuzden elektronik aletleri pek...

6. E

S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?.. verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. sordukca daha farklı osrular geliyo aklıma. azami kaç km yapıyor, bide km de yaktıgı yakıt ne kadar acaba . aracı yaparken mototur degisince , sanzımanda dgisiyor sanırım. arka ve on diferansiyellerde...

7. E

Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?.. tesekkerler hocam. arac gayet guzel . v8 yazıyo arac usutunde. motoru nedir acaba bilen var mı. bide yakıt olarak ne kullanıyo acaba.
  8. E

dodge s100 e ısuzu motor

Ynt: dodge s100 e ısuzu motor tesekkurler . bi ara gidip bizzat bilgi alcam . bu aralar il dısında olcam.teknik konularda bilen biri ile sohbet cok guzel olyor.
  9. E

s100 on ızgara ve tampon

Ynt: s100 on ızgara ve tampon bunlarda en son halleri

10. E

Isuzu Sıfır Motor

arkadaslar sıfır ısuzu fiyatlarını nerden elde edebiliriz. d-max deil . s100 e ısuzu motor takmak ne gibi sorunlar olusturur sizce . d max ın motoru arazide kucuk gelir sanırım,s100 buyuk oldugu icin. 4HK1 - TCC EURO4 motor hacmi buyuk ama .bu motoru taksam ne gibi duzeltmeleri yapmam gerekir.

11. E

dodge s100 e ısuzu motor

arkadaslar s100 4x4'e ısuzu motor takmak istesek ne gibi sorunlr cıkabilir? istanbulda bu degişikligi yapabilcek usta bilen var mı ?
  12. E

Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ?

Ynt: Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ? arkadaslar bi soru da benden . tragikte olmadıgına gore arac orjinalinde benzinli ise trafige dizel takıp cıkarabilirmiyiz aracı .yeni kanunda benzinli araca dizel takılmadıgını biliyorum . ama cekme belgeli arac trafikte hiç olmadıgına...

13. E

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux merhaba arkadaslar. 4x4 ler de sizin kadar deneyimim yok . ama babamın pw250 si var . arada kullanırım . oda memlekete gidince. burda hızla ilgili yorumları okudumda . 4x4 araclar ole cok hız yapan araclar deildir . yani o kadar yuksek bi aracın cok hızlanması zaten pekde...
  14. E

çekme belgesi

merhaba arkadaslar . cekme belgeli araclar hakkınmda biraz bilgi verebilecek olan varmı ? cekme belgeli aracın trafik kaydı olmadıgı icin . trafige cıkarken yeni araca gibi mi cıkıyor. yeni kanunda benzinli araclara dizel motor takılmıyor. cekme belgeli benzinli araca dizel motor takıp trafige...
  15. E

s100 on ızgara ve tampon

Ynt: s100 on ızgara ve tampon bosnak35 , bende bos kaldıkca biseyler cizmeye calısıyom . cok vakit yok . o yuzden cok bisey yok ama bugunde tek kabinin bi resim uzerinden cizdigim . tam olmasada gercege yakın teknik remini atıyım . cymn arkadasım gecmis olsun . umarım fazla bi sorun yoktur...

16. E

s100 on ızgara ve tampon

Ynt: s100 on ızgara ve tampon yorumun icin tesekkur ederim. senin aracda cok guzel.gule gule kullan bu sene bi tane s100 alıyodum . iki arac baktım , kaportaları curuktu, ondan biraz gozum korktu. gerci bunlar emektar arabalar , ilgi istiyo. isim dolayısı ile o kadar vaktim olmuyo, hemde biraz...
  17. E

s100 on ızgara ve tampon

arkadaslar kendi yaptıgım bi cizimi . s100 alıp degisiklik yapcaklar icin biraz fikir olsun die buraya atmak istedim . daha cok cizmem gereken noktalar var . yanlar, arka tampon vs. bos kaldıkca yaptıgım bi cizimdi bu . ben tek kabin sevsemde ellerinde cift kabinlerin yandan arkadan tam cekilmis...
  18. E

Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?.. resim guzelmis . en soldak dodgei satılık sahibinden. com da . 17.5 lira istiyo . heveslendim alcaktım .kaportası bakıma ihtiyacı var . bende ugrasamam die vazgectim. aracda magirus hava sogutmalı dizel motor var .sahibinin dedigi yakıt ve...

19. E

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

arkadaslar cevaplarınız icin tesekkurler. bi kaç gundur nete giremedigim icin konuyu takip edemedim. bizdeki sıkıntı on diferansiyellerden cıkan akslar ince kalıyo. dolayısı ile fazla zora gelmiyo.aksları genişletmek icin aks kovanlarınıda degişmek lazım. ayrıca standad kalın aks ve kovan varmı...
  20. E

Pw 250 Diferansiyel Sorunu

arkadaslar pw 250 nin ön ve arka diferansiyelleri ni biln varmı ? ben önler dana 44 arka dana 60 biliyorum. difreansiyelle ilgili bi sorum daha olcak. bu numaralar önler ve arkalar icin ayrımı yoksa ornegin ben önede dana 60 difereansiyel taktırabilirmiyim. önler bize biraz zayıf geliyo. ne gibi...

Geri