s100 on ızgara ve tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Engineer53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,496

Engineer53

Ana Kamp
arkadaslar kendi yaptıgım bi cizimi . s100 alıp degisiklik yapcaklar icin biraz fikir olsun die buraya atmak istedim . daha cok cizmem gereken noktalar var . yanlar, arka tampon vs. bos kaldıkca yaptıgım bi cizimdi bu . ben tek kabin sevsemde ellerinde cift kabinlerin yandan arkadan tam cekilmis fotografları olan arkadalar varsa bu kısımlarada calısma yapmak icin buarad paylaşırlarsa sevinirim .bicok resim var ama istedigim noktaların tam karsıdan ceklmis buyuk resimleri gerekç. autocad teknik resimleri icin bu kısımların resmi lazım . umarım faydalı olur

s100241a-Model.jpg

s100241b-Model.jpg

Etiketler

Ynt: s100 on ızgara ve tampon

yorumun icin tesekkur ederim.
senin aracda cok guzel.gule gule kullan
bu sene bi tane s100 alıyodum . iki arac baktım , kaportaları curuktu, ondan biraz gozum korktu. gerci bunlar emektar arabalar , ilgi istiyo. isim dolayısı ile o kadar vaktim olmuyo, hemde biraz duygusal mevzular. bende toyota hilux bakıyom bu ara. biraz sorunsuz binmek istiom. gerci oda nasip.ilerde sole yayıla yaıla bi s100 le ugrasmak istiyom :smiley: .

ustadım eger tek kabın s100 ıle ılgılı cızımlerın var ıse paylaşmanı rıca ederım toplama asamasında bayagı bır lazım olucakta :smiley:

bosnak35 , bende bos kaldıkca biseyler cizmeye calısıyom . cok vakit yok . o yuzden cok bisey yok ama bugunde tek kabinin bi resim uzerinden cizdigim . tam olmasada gercege yakın teknik remini atıyım .
cymn arkadasım gecmis olsun . umarım fazla bi sorun yoktur. ladaların tamponu fiber di sanırım . bence degişmen gerekli tamir olsa bile eskisi gibi olcanı sanmamç hem lada nın parcaları ucuzdur sanırım . am tavsiyem araclar baslıgı alt baslıkta lada sahiplerinin kendi bolumleri var , ordaki arkadaslar daha cabuk ve makul cozumler sunarlar .

s100-Model.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR