Arama sonuçlarınız

1. MEZZANO

İstanbul'da Motosikletle Günübirlik Gidilebilecek Yerler?

Ynt: İstanbul'da Motosikletle Günübirlik Gidilebilecek Yerler? Bende seni gördüğüme çok sevindim:)) Hoşbuldum...Dağa bayıra devam mı : ))

2. MEZZANO

İstanbul'da Motosikletle Günübirlik Gidilebilecek Yerler?

Ynt: İstanbul'da Motosikletle Günübirlik Gidilebilecek Yerler? Emekliliğe hazırlık varsa avrupa yakasından çıkın anadolu yakasına geçin:) şileye gelmeden önce gözlemecilerde güzel bir kahvaltı yapın.Daha sonra şile sahilde ki fenerin oraya gidip teknede martı sesleriyle balık,midye yemenizi...
  3. MEZZANO

Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ?

Ynt: Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ? Suzuki AN 125 HK'yi tavsiye ederim.Ufak gibi duruyor ama çok seri ve güçlü motor 3 veya 4 ay geçsede sağı solu dökülüp ses çıkarmıyor...

4. MEZZANO

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Bu yazıyı öncedende motosiklet sitelerinde zevkle defalarca okumuştum.Sıkılmadan yine okudum.2 teker 4 teker hiç farketmez...tehlikenin nereden geleceği belli olmuyor.16 yaşından beri motosiklete biniyorum ve gün geçtikçe sevdam...
  5. MEZZANO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? İyi anlamda dedim.Her alanda ilgili olup zevk sahibi olman hoş bir durum.

6. MEZZANO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? egemen,halen senin royal star kullandığına inanamıyorum:)) beni hatırlamışsındır sanırım: )

7. MEZZANO

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Öncelikle selamlar herkese.Bu sitede yeniyim.NURSEN-İM nickli canımdan çok sevdiğim arkadaşım sayesinde buldum.Bayan olarak başlangıç motorum cbf 150'di.Onu sattım şimdi R1 de artçı olarak devam ediyorum.Ama bahara 250lik bir tane düşünüyorum.

Geri