Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım motor arıza ışığı yaktı.Araç 2009 model 11binde. Konu hakkında bilgisi olan başından geçen bilgi verirse sevinirim.Aracı servise götürdüm bir kez ışığı söndürdük.Bugün tekrar yaktı böyle bi arızayla karşılaşan arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen yardım.
Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..
Sezon açılıyor göz önünde bulunduralım fiyatlar kasım ayında artabilir:)Yöre yöre de araç fiyatları farklılık gösterir..Araç gerçekten temizse normal bi fiyat 5kapı bir araç için.Zaten daha pazarlığı da vardır.
Ynt: Vitara Japon mu İspanyol mu, Nasıl Anlaşılır ?..
Eğer aracın orjinalliği bozulmamışsa bir başka basit yolda arabanın tek renk veya çift renk olmasıdır.Araç tek renk ise japondur.Çift renk ise ispanyol.Ayrıca İspanyol araçların camlarında santana yazar eğer camlar yine orjinal ise..Kaput...
Ynt: Gezenbilir Edirne Grubu
Haber verirseniz katılmaya çalışırız.Isuzu servisine veya şaban ustaya uğrayıp bakmaya çalışıcam suzuki vitara konusunda bilgiye sahibim eğer araçlar vitaraysa.2 araç modifiye ettik hala devam ediyoruz.Aynı zamanda Trakoffa 1 üyeliğimiz var.
Seve seve gelirim de arazi hangi mevkiide?Ayrıca şu suzukilerin resimleri varsa gönderebilirmisin?Keşif gezilerine çıkıyomusunuz?Parkurdan çok geziler ilgimi çekiyor doğrusu.
o girişimleri şuan Edirne'de yapan tek kişi benim:)Her türlü fikire sahibim ama yandaş yok yapılı bi aracınız varsa hemen başlıyalım..Araç varsa modifiye gene kolay:)
Ynt: suzuki vitara jlx yağ filtresi
Bencede fazla sıkmış gibi duruyor.Veya söktüğü anahtarlla yerine takıyor sağlam olsun diye:) İmpreza kullanırken benimde başıma gelmişti böyle bi durum.Yeni bi yağ filtresi ve usta ellerde sorun kolayca çözülücektir.
Ynt: Suzuki Vitara Jlx Ön Far Sorunu ?..
Benimde far sorunum vardı.Aracım 97 model farlar orjinal.65 lik ampülleri 110luklarla değiştirdim ve şuan bi sorun yok.Kullandığınız ampülleri bir kontrol edin eğer düşük w ise 110luklarla değiştrip far ayarını yenide yapıp bi deneyin isterseniz belki...
Ynt: Bu da Benim Vitara
Yalova'daysanız Bursa yakındır diye tahmin ediyorum:) Bursa'da dilinden anlayan birilerini elbet bulacaksınızdır.İyi şanslar Bursa'da ikamet eden arkadaşlar elbet yardımcı olacaklardır adres konusunda.
Ynt: suzuki vitara hakkında
Öncelikle aracı nerede kullanmak için alıyoruz o önemli.Eğer şehirde kullanıcaksak otomatik olması tercih sebebidir arazide kullanıcaksak bence manuel tercih edilmesinde yarar var.Modifiye için uygun bir araç modifiye sistemleri ve parçaları rahat tedarik ediliyor...
Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım
Güzel çalışma tebrikler ellerinize sağlık.İspanyollarla Japon üretim olan suzuki değerleri farklılık gösteriyo aracın değerlerini nerden bulabiliriz?
Ynt: Standart Vitarayı Araziye Uyarlayıp Modifiye Etmek
Çok anlık çıkıyorum 130-140 gibi hızlara :) düz yolda da o kadar da dayansın canım di mi ama :)
Bilgi için teşekkürler Çağlar Bey.Aracı uzun yoldada kullandığımdan endişem torkta verim alıp süratta alamamak.Sürat dediğim de 120km maksimum yeterli oluyor araç sollamalarında.Değiştirincede yapar herhalde o sürati :)
Hakan hocam küçük bi sorum olucaktı 3 kapı vitaradada bu oranları kullanabilirmiyiz? Ayrıca bu değişen oran son hızımızı ne kadar etkilemektedir?
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?
Yeni lastikleriniz şimdiden hayırlısı olsun.Fotoğraflarını bekliyoruz.Adedini ne kadardan sipariş verdiniz paylaşırsanız piyasa hakkında bilgi sahibi oluruz.Şimdiden bol çamurlu offroadlar :)