Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki'de Balata Sesi ve Arka Sol Amortisör ?..
yorumlarınız için teşekkürler.Ama en son 3500 km önce dediğim gibi balatalar değişirken disklerde kontrol edildi.Ustam bi sorun yok demişti o zaman için.Ama yinede kontrol edicem tekrar.Disklerinizi değiştirirseniz eğer buradan kaça mal...
Herkese selamlar
Aracımda dönüşlerde balata sesi geliyor.Balatalarımı değiştireli 3500 km oldu.3500 kmde araziye hemen hemen hiç çıkmadım.Üstadlar bir yorum getirirse sevinirim.İkincisi sol arka amortisörüm yağ kaçırıyor.Beni Daha ne kadar idare eder?Aracımda get ile yükseltme var arazide bir...
Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?
Fiyat çok iyi bende 97 kullanıcısıyım bu araçların yürürü motoru iyi olduğu sürece sorunsuzdurlar cefakar araçtır japonlar.Ayrıca arazi araçlarında kaportada bazı işlemler uygulanmış olabilir gayet normaldir sonuçta bayiiden sıfır bir araba almıyoruz.Heleki...
Ynt: Vitara Ayna
Geçen gece benimde aynama çarptılar ve bilyelerine kadar dağıldı.Gösteren kısım hala sağlam anlam veremedim ama dış kısmı dağınık.Servisten sordum komple sol ayna 500tl + 50 tl boya dediler.Merak edenlerin bilgisine:) Aksaray'a gitme şansım olmadığı için buradan tedarik...
Ynt: Suzuki Vitara Alımı için Fikir Verin !..
Bu araçlardan Antalya ve Mersin'de görme olasılığınız yüksektir.Hem İstanbul'dan da daha yakın size.Rent a Car firmaları tenteli modellerini çok severler.
Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?
Bana göre en sessiz MT Türkiye şartlarında Kumho 834 Kumho KL71 veya Marshal 834tür. Kumho ve Marshal aynı fabrikada üretilmektedir.Model isimleri dahi aynıdır. Ben zamanında Kumho bulamadığımdan Marshal kullanıyorum.Hiç bi şikayetim yok uzun yolda...
Ynt: 4x4 Pick Up Hakkında ?..
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.4x4 sevdasından vazgeçtim ve yüksek bi 4x2 aldım.Şartlar düzeldiğinde 4x4 dileğiyle.
Açıklamalarınız için teşekkürler Gökhan Bey.Evet değişiklik gösteriyor sizin yazılarınızda da belirttiğiniz gibi.4 x 4 pickup almaya gidiyosun.Sonra bi bakıosun koca arazi taşıtı ruhsatta olmuş kamyonet utanmasalar forklift yazıcaklar:) Soğudum vallahi ya jlximi...
İyi güzelde Barış Bey hiç bir zaman maliye kafasına göre vergi alamaz bu illere veya vergi memurlarına göre değişiklik göstermez araç ruhsatında ne yazıyorsa ona göre vergilendirilir.Arazi taşıtı yazıyorsa ona göre vergi ödemesi gerekir. Kamyonet yazıyorsa ona göre...
şimdi trafik mevzuatını okuyorum da..Çift Kabin 4 x 4 pickuplara yapılan büyük haksızlığı görüyorum bi kaç alıntı yapıcam
Kamyonet: İzin verilebilen azami yüklü ağırlığı 3.500 kg.’ı geçmeyen ve yük taşımak için imal edilmiş motorlu taşıttır
Arazi taşıtı...
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Ömer Bey benimde esas tedirgin olduğum konu köprüden ziyade hız sınırı.Bir çuval para döküp 80 km hızla gitmek bu araçların hakkı değil diye düşünüyorum.Yeni düzenlemeler olmadan binemicez galiba :(
Arkadaşlar işin içinden çıkamadım ve sorma sırasının geldiğini farkettim.Sitemizdeki 4x4 pick kullanıcılarına özellikle ilgilenmelerini rica ediyorum.Bugün 2008 model 4x4 bir ssangyong marka pickup almaya karar verdim fakat ruhsatta araç tipi kamyonet yazınca vazgeçtim.Bu araçların 4x4...
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
Yardımcı olduğunzu için teşşekkürler Yaşar Bey son olarak orjinal değilde muadil parça satan İstanbul'da bir yer biliyormusunuz sizde telefonu olan.
Ynt: Vitara Jlx Rolanti Problemi
Herkese merhabalar bendede benzer sorun yaşanmakta..Gaz kelebeği boğazını temizletmek geçiçi bi çözüm sunuyor yaklaşık 2-3 ay rahat ettim.Sonra herşey yine aynı.Galiba yapılması gereken artık ömrünü tamamlamış parçaları değiştirmek:( bu hava akış debimetresiyle...