Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,723

veteriner

www.bagbasiveterinerklinigi.com
Yer
DENİZLİ
Web
www.bagbasiveterinerklinigi.com
Arkadaşlar bulunduğum şehirde satılık 200000 km'de 1997 model lpg'li bir vitara 1,6 JLX var. 12000 tl'ye alınabilecek.
Aracın lastikleri bitik
2 kapısına lokal de olsa boya gerekiyor
Sol ön farı kırık
Bagaj dıştan açma kolu arızalı
İki kapının içten açma kolu kırık
Ön camın altındaki siyah hava ızgarası (parçanın adını tam bilmiyorum) kırık
Arka cam sileceğinin su fıskiyesi yok
Cam kilit düğmesi ve çakmağı yok
Aracın yan taraflarındaki kapı altlarını ve çamurluk uçlarını kaplayan plastik parçalar gevşek yerlerinden ayrılmış gibi
Araca 150000 km'de iken (50000 km önce) segman atılmış ve pistonlar değişmiş (yarım motor yapıldı deniyor)
aynı km'de şanzıman yağı fren balataları, debriyaj balatası değişmiş, diskler tornada işlem görmüş.
Zavoli sıralı sistem lpg'si var.
Bu bilgilere bakarak fikir verebilir misiniz- bu fiyata bu araç alınıp toplansa mantıklı mıdır?

Etiketler
Ynt: Bu Vitara Bu Fiyata Alınır mı?

500-750 tl gibi ruhsat masrafı var bu yazdıklarınızı 1000 tl gibi bir rakamada cözebileceginizi düşünün bir kısmı cıkma olarak bulunamazsa 2000 tl yede yaklaşır gaz fiyatını bayısınden tam olarak ögrenmek lazım ortalama 1750 tl +400 ruhsata işletme var aracta darbe yoksa yürürü problemsizse japon üretimi yıllarca binilebilecek arac kolayda çürümez
yapılan masrafı gaz fiyatına gelse 12-12500 aralıgında bu araca biniceksiniz demektir ...aracta ufak tefek ıvır zıvır türünden cok parca eksik bunun neden bu hale geldigini araştırın hor kullanılmış
yorgun bakımsız ise sonradan her gün bişi cıkarabilecek bi aracmıdır sonradan baş agrıtmasın diye gecmişini iyi araştırın .fiyatı oldukca makul.

selam arkadaşlar ben de vitara hayranlarındanım ve bu konu ile ilgili tam da yerinde ben de soru soracağım 97 model vitara jlx buldum üstü açık olanlardan aracın mekanik herhangibir problemi yok fakat boya lastik far stop branda gibi dış aksamda sorunları var ve içe gelince döşemeler ve göze çarpan birsürü sorun var 7000 lira talep ediyorlar ayrıca araçta lpg sistemi mevcut sizce bu fiyat uygun mu yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

abacus48' Alıntı:
selam arkadaşlar ben de vitara hayranlarındanım ve bu konu ile ilgili tam da yerinde ben de soru soracağım 97 model vitara jlx buldum üstü açık olanlardan aracın mekanik herhangibir problemi yok fakat boya lastik far stop branda gibi dış aksamda sorunları var ve içe gelince döşemeler ve göze çarpan birsürü sorun var 7000 lira talep ediyorlar ayrıca araçta lpg sistemi mevcut sizce bu fiyat uygun mu yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
Fiyat çok iyi bende 97 kullanıcısıyım bu araçların yürürü motoru iyi olduğu sürece sorunsuzdurlar cefakar araçtır japonlar.Ayrıca arazi araçlarında kaportada bazı işlemler uygulanmış olabilir gayet normaldir sonuçta bayiiden sıfır bir araba almıyoruz.Heleki Lpg sistemi sıralı sistemse ve ruhsata işliyse süper fiyat minimum 1750 o tutuyor çünkü.Saydığınız problemler 1000-2000 lira ile fevkalade çözülür.Aracın kmsine dikkat edin oynanmamış olsun.bu modelde 175bin-200bin arası kabul görülecek bi kmdir.İyi bir ustaya gösterirseniz daha net fikir edinebilirsiniz.

merhaba hiç tavsiye etmem biraz daha fazla para verip uğraşmıyacağın temiz bir araba almanızı tavsiye ederim

lpg sistemine ve km sini kontrol edicem bakıma ihtiyacı olan bi araç almak işime gelecek aslına bakarsanız bakıma ihtiyacı olmayan bi araç bile alsam gerek lastik gerek boya gerekse döşemelerinde modifikasyon yapmayı düşüneceğim hiç olmassa aracı kullanırken yavaş yavaş yaparım hem mali olarak sıkıntıya girmem hem de biryandan aracı kullanmaya devam ederim diye düşünüyoru... fikirleriniz için teşekkürler umarım alırım ve ben de tam bir vitaracı olarak aranızda yerimi alırım.

Sorunları çözülmemiş, bakımsız ve masraflı araçlardan uzak durmakta fayda var bence, bi kaç bin lira fazla verip düzgün, severek ve özenerek kullanılmış bir araç almak daha hayırlı olur.

hangi aracı alırsanız alın, satın alma esnasında sorunsuzluk aramanızı tavsiye ederim.
sağını solunu yaptırırım diye aldığınız aracın bakımsızlığı, kısa sürede diğer aksamlarda da kendini gösterecek ve sizi makinist makinist gezdirecektir.

Hor kullanılmış bakımı zamanında yapılmamış araçlar her zaman problem çıkarırlar sizide sanayiden çıkarmazlar bildiğiniz diri bir suzukiyi
daha modelsiz bile olsa almak bana göre daha mantıklı bakıımlı bir suzuki sizi kolayla yolda bırakmaz sağlıcakla kalın.

Sayın L200Crewcab kusura bakmayın isminiz yazmıyordu.
Bu 3 yıllık konuyu nerelerden bulup hortlattınız :smiley: Adnan abi de sağ olsun kutup kuyudan çıkartmaya çalışmış.

ilhan bey, şimdi mesajınızı okuyunca konunun eski olduğunu farkettim.
mitsubishi ile ilgili başka bir konu konu okurken aşağıda diziliyor benzer konular onlardan birine rastgele tıkladım :smiley: özel olarak bulmadım.
kusura bakmayın arkadaşlar
bu arada ismim Mehmet

;D ;D ;D

Rica ederim Mehmet bey ne kusuru.
Bu arada profilinize de isim soyisim bilgilerinizi işlerseniz hitapta zorluk çekmeyiz :smiley:
Mesela benimki ilhan değil, İlhami ;D
Konuyu iyi hortlattık hakikaten :eek:

Bir hortlatma da benden olsun.
Bahsettiğim aracı bir arkadaşım o zamanlarda aldı.
Araç alınırken galerici biz bu arabayı Burdur'da bir veterinerden aldık diye bir laf etmişti. (sanki veterinerler arabayı çok temiz kullanıyormuş gibi kendince övmeye çalıştı.)
O zaman hemen arkadaşımı kenara çekip alma dedim, am arkadaş bir akıl tutulması yaşayıp söz dinlemedi.
Ben merak edip aracın eski sahibine ulaştım, aracın şasesinde kaynak olduğunu zaten kendisinin satma nedeninin de aracın çok dökük olması olduğunu söyledi.
Araç kısa zaman sonra diferansiyel arızası verdi.
Arkasından yağ değişeli birkaç bin km olmuştu ki,bir gün yağ çubuğunu çektim, hiç yağ yok.
Sahibi mecburen bagajda 1 teneke 20-50 yağla gezmeye başladı.
Aracın yakıtını hesaplarken yağı da hesaba alıyordu.
Kısa süre sonra o da aracı Tata bayisinde takas edip kurtuldu.

camouflage' Alıntı:
Sayın L200Crewcab kusura bakmayın isminiz yazmıyordu.
Bu 3 yıllık konuyu nerelerden bulup hortlattınız :smiley: Adnan abi de sağ olsun kutup kuyudan çıkartmaya çalışmış.

İlhami kardeş konu suzuki olunca dolaşırken balıklama atladık arkadaşlar hata yapmasın diye ama malesef yapılmış her olaydan ders çıkarmak lazım herşeyde hayır vardır bak iki kelam ettik arada belkide konu dallanıp budaklanır. :D :eek: :eek:

Ben bu konuda kara cahilim bir sorum olucak bu aracı servise göstersek (tahminen maliyeti +250Tl kusur), tamircilerin satılana kadarlık çözüm ürettiği uyanıklığın önüne geçemezmiyiz? hem serviste incik boncuk herşeye bakılyormuş ama arkadaşım moturun görünmeyen kısmında kaynak kısımları olursa farkedilmeyebilir demişti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
gezensinem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR