Arama sonuçlarınız

1. T

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Şükürler olsun kazasız belasız,kırmadan parçalamadan(Serkan hacam istisna) bir etkinliği daha geride bıraktık.Eskiler,yeniler,ustalar,acemiler vs,vs tam bir aile ortamında çok güzel geçen bir gündü.Allah tadımızı bozmasın,,, Daha nice gezilerde beraber olabilmek dileğiyle herkese...

2. T

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Cümleden iyi akşamlar Nihayet biraz hareket gelmiş siteye.................
  3. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Herkese merhabalar... Bazı eksiklerim olduğu için Beynam gezisine üzülerek katılamıyorum. Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim..

4. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. +1 Hüseyin SARIÇİÇEK
  5. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sefer bey, Cumartesi günü almaya gidince elden vereceğim.Tel ve adres bilgisi için sizi cep telefonunuzdan rahatsız edeceğim. İyi akşamlar ,saygılar....

6. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sefer bey,benimde kararında bir değişiklik yok.Hesap no banka olsa eft bakımından daha iyi olurdu ama ben cihazı almaya gidince nakit düşünüyorum.İyi günler....

7. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sağ salim kazasız belasız döndüğünüze sevindim...İyi akşamlar..
  8. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sefer bey iyi geceler,konuyu yeni gördüm Hiç düşünmeden,yorum yapmadan bende istiyorum,saygılar Hüseyin SARIÇİÇEK
  9. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İyi akşamlar cümleten... İlk resimlerden anlaşıldığı kadarıylla Doğayla baya boğuşmuşsunuz Ben maalesef gezinin başında ayrılmak zorunda kaldım.Lastiklerim normal asvalt lastiğiydi.Biraz kar görünce aldığım sinyal gezinin ilerleyen etaplarında...

10. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. cümleten iyi akşamlar ağalar, abiler,kardeşler,arkadaşlar.... bir konuda engin tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var Marshall KL71 MT lastiği nasıl bilirsiniz? (Çok az kullanılmış takım 900 tl ) Birde aracım 2003 model l200 Magnum şu an üzerinde ki...

11. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hüseyin abi güzel olmuş güle güle kullan, maliyet ne oldu Vinç te düşünüyordun galiba bir araştırman oldumu.Makul birşey olursa bende Magnum için düşünüyorum. İnşallah yeni yılın ilk gezisinde fikir teatisinde bulunuruz.Hayırlı akşamlar....Adaşın
  12. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

13. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ömer bey, kusura bakmayın dikkat etmeden yanlış alıntı yaptığım için sıralamada bir hata oluştu.Tekrar çok özür diliyorum.... Bu arada herkesin yeni yılını kutluyorum,bol karlı ,çamurlu olması dileğiyle.
  14. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
  15. T

Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

Ynt: Ankara Ayaş-Ilıca köyü gezimiz

16. T

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. İyi akşamlar Ankara.. Hafta sonu bişey yok ellaham.
  17. T

Ankara Seymenleri Buluşma Yeri

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri Takipteyim.. Hafta sonu nöbetim yok !!!!!!!!!
  18. T

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri Metin hocam iyi günler.. online olduğunu gördüm.. varmı hafta sonu birşeyler...

19. T

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri Önemli olan Ankara gurubunun ölçülü,saygılı,yardımsever,paylaşımcı birlikteliğidir!. Biz bir aille isek ki bence öyleyiz gerisi teferruattır. Hamdi abi sanki guruptan kopacakmışsın hissine kapıldım.İnşallah yanılmışımdır.Ama sensiz bu işlerin birşeyleri eksik...
  20. T

Ynt: Ankara Seymenleri Buluşma Yeri İyi akşamlar Ankara!!! takipteyim...

Geri