Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,007,497

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Serko' Alıntı:
Hüseyin Abi hayırlı olsun sepet güzel olmuş...
Oktay Çeltikçi'den ne tarafa çıktın? Oraların ormanları çetindir ve güzeldir, bahsettiğin vahşi hayvalardan hepsiyle karşılaşmıştım. Yalnız gitmişsin, eyvallah ama bizim numaraları mutlaka kaydet, bir sıkıntı çıkarsa, mutlaka ulaşırız...

evet haklısın ... son cıkmaya calıstıgım yangın gozetleme kulesı yolunda kar 30 40 cm kalınlıgındaydı ve cok dik bır yoldu , cıkamayınca gerı gerı gelırken araç kaydı ,aksam 6 cıvarı idi hava da bayaa kararmıs bıraz ugrastırdı sonunda cıktım :smiley: ama telefon lıstesı cok ıyı olur bencede. bugun yıne batanlar olus metn hocam ve murat bey yardıöa gıtmısler mehmet abııze ...

Etiketler

Gözüm aydı :p 2012 yılı 1996 model 5200 cc Grand Cherokee vergisi , maliyenin sayfasında bana böyle müjdelendi :-\

yeni yıl herkese barış saglık sıhat mutluluk huzur bol kazanç getirmesi dilegiyle kutlu olsun

oktay yanlız tek araç öyle yerlere gitme bence sıkıntılı olabilir dikkatli olmaklazım . ben elmadagda battım baya zorladım sag akisi kırdım

06kalıpçı57' Alıntı:
oktay yanlız tek araç öyle yerlere gitme bence sıkıntılı olabilir dikkatli olmaklazım . ben elmadagda battım baya zorladım sag akisi kırdım
Mehmet Abi geçmiş olsun,

Oktay da benim kafadan sıkıldımı hemen kendini dağlara atıyor,
Mehmet Abinin dediği gibi dikkatlı olmak gerekiyor ama duramıyoruz doğa çağırıyor bizi.

06kalıpçı57' Alıntı:
amir abi goga benide çagırdı ve sonrada akisimi kırdı nasıl olaçak bu iş ;D. ;D. ;D
Abi, o akisin kırılacağı varmış, ben daha akis kırmadım ama çok jandarma çağırdım.

cümleten iyi akşamlar ağalar, abiler,kardeşler,arkadaşlar....
bir konuda engin tecrübe ve bilgilerinize ihtiyacım var
Marshall KL71 MT lastiği nasıl bilirsiniz? (Çok az kullanılmış takım 900 tl )
Birde aracım 2003 model l200 Magnum şu an üzerinde ki lastik 245 70 16
235 85 16 ebadındaki lastik ile sorun yaşarmıyım sürtme vs gibi.
Şİmdiden teşekkürler,saygılar.....

sağolun sepeti kendimiz hurdalığımızdaki malzemelerden yaptık sisleri yenimahalleden buldum 4 tanesi 120 tesisat malzemsi (role-sigorta kablo anahtar vs)35 tl elektirik tesisatını kendim çektim

tiskeli' Alıntı:
sağolun sepeti kendimiz hurdalığımızdaki malzemelerden yaptık sisleri yenimahalleden buldum 4 tanesi 120 tesisat malzemsi (role-sigorta kablo anahtar vs)35 tl elektirik tesisatını kendim çektim

Desenize tesisatcılar eve ekmek götüremedi sayenizde :smiley:

06kalıpçı57' Alıntı:
haklısın ama artık aracımı tanıyorum çok fazla sınırları zorlamıyorum yanlızken ... sana da geçmiş olsun mehmet abi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR