Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan son_kral_54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,343
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,006,750

yok bişi...

• .

Kullanılan: 3 50.0%
  • .

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Amir Ganjavi' Alıntı:
Oktay da benim kafadan sıkıldımı hemen kendini dağlara atıyor,
Mehmet Abinin dediği gibi dikkatlı olmak gerekiyor ama duramıyoruz doğa çağırıyor bizi.
:smiley:malesef nasıl oldugunu anlamadan bı anda kendımı zırvede buldum :smiley: engel olamıyoruz ...

Etiketler

tiskeli' Alıntı:
sepet ve sisleri monteledik [attachment=2][attachment=1]

Sisilerin üstünde de yazdığı gibi SÜPER olmuş. Elden geldikten sonra kendi başınıza yapmak çok mantıklı. Ellerinize sağlık.

bugün Kızılay'da 07 plakalı ve yapılı bir LC vardı. Üzerinde bizim sticker'lar vardı, kimdir acaba? :smiley:

Hayırlı İşler

ANKARA

Bülent Bey benim bildiğim sorun olmuyor, ama tepedeki lambaların "kapağı olması gerekiyor" diye biliyorum,
bizim araçların muayene işlerini halleden bir arkadaş var, onun numarasını size göndereceğim,
selamımız ile bir telefon açıp danışabilirsiniz.

Mehmet Hocam

hadi bakalım takip ede ede buldun bini :D

baklavanın yarısı cevizli

yarısı da antepfıstıklı olsun

KALIPCI_ZIRVE.jpg

İn Cin top oynuyor

Hayırlısı olsun bakalım

benim ağzımda bakla ıslanmaz :smiley:

2,4 Diesel LJ70 Land Cruiser II 4X4 aileye hayırlı olsun, alan atsın fotolarını da, iki lafın belini kıralım.

nasıl yükselir, kaç lastik takılır, yakışı ne olur,

bla bla bla ...

TEKNIKISLEM' Alıntı:
İn Cin top oynuyor

Hayırlısı olsun bakalım

benim ağzımda bakla ıslanmaz :smiley:

2,4 Diesel LJ70 Land Cruiser II 4X4 aileye hayırlı olsun, alan atsın fotolarını da, iki lafın belini kıralım.

nasıl yükselir, kaç lastik takılır, yakışı ne olur,

bla bla bla ...

Hadi hayırlısı ihale hamdi kardeşte kalmışmı

Teşekkürler,
hayırlısıyla 16,300 TL vermiştim,benden fazla veren çıkmadı şu anda bende lakin son kararımı vermiş değilim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,963
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR