Arama sonuçlarınız

1. f1hakkinen

Çizik Gps Ekranı

Ynt: Çizik Gps Ekranı yeni aldigim cihaz icin invisibleshield aldim. gercekten harika bir urun. keske oyle bir urun alsaydiniz, cizilme sorunu kesinlikle yasamazdiniz. olan olmus ama o urunu bi deneyin. belki faydasi olur. kolay gelsin.

2. f1hakkinen

Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı ilginiz icin tesekkurler. bi sekilde cozecegiz artik.bilen arkadaslar yardimci olurlar umarim. bu adreste - http://garmincolorado.wikispaces.com/Tracks#toc18- birseyler okudum ama denemedim.
  3. f1hakkinen

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı kardes, mapsource dan google earth e attigimda problem yok. benim asil anlamadigim sey şu; ben 8 kmlik yolu gidip durdum ve o yerin trackini arsivledim. 10 dk sonra ayni yoldan geri donecektim. where to dan tracklere girdim ve az once kaydetmis...

4. f1hakkinen

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı ayrica bugun 8 kmlik bir yol gittikten sonra track i arsivledim. ama donuste trackback yapinca, cihaz farkli bir rotayi gostermeye devam etti. bu arada, gittigim yol stabilize idi.
  5. f1hakkinen

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı arkadaslar benim de ayni sorunum var. forumda yazilanlara gore baktim. hem gps hem de mapsource daki harita WGS84. ama mapsource dan gps e attigim harita, gercek yolu kesinlikle tutmadi. benim sorunum nasil cozulecek acaba? tesekkur ederim...

6. f1hakkinen

Gps Yardım

Ynt: Gps Yardım bu linkten bakabilirsin... https://buy.garmin.com/shop/compare.do?cID=145&compareProduct=14903&compareProduct=11019&compareProduct=310

7. f1hakkinen

İda Dağı (Kazdağı)

Ynt: İda Dağı (Kazdağı) arkadaslar bu gezdiginiz yerlerin rotalari varsa verebilirseniz cok makbule gecer. saygilar...
  8. f1hakkinen

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Garmin Colorado 300
  9. f1hakkinen

Colorado Satellite Signal Problemi

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi Reha Bey, cihazi abd den bir arkadasim getirdi. abd ye mail attim. onlar da ingiltereye yonlendirdiler.cihaz toplamda 12 gunde elime gecti.

10. f1hakkinen

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi arkadaslar cihazi garmine yolladim ve tamir edilmemesini yeni cihaz yollanmasini talep ettim. garmin de, sifir cihazi alip 5 gun icinde bana yolladi. musteri hizmetlerine diyecek hic bir sey yok. tavsiye ederim. iyi calismalar

11. f1hakkinen

Google Earth to GPS

Ynt: Google Earth to GPS cok tesekkur ederim arkadaslar. ellerinize saglik.cihaz gelince hemen deniyorum. saygilar...
  12. f1hakkinen

Google Earth to GPS

arkadaslar web de yaptigim aramalarda, hep gps cihazindan google earth e aktarim olayi var. bunun tersini, yani google earthden gps cihazina aktarimi yapamaz miyiz? yani cok sık gidilen bir konumu tum ayrintisi ile google earth den gps e nasil aktarabilirim ? aktarilmiyor da olabilir, bilmedigim...

13. f1hakkinen

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi bu cevaplari maalesef kabul etmedi. zaten yazmadan once google dan bakip yazmistim.
  14. f1hakkinen

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi cihazi bugun garantiye yolladim. ama foruma merak icin kayit olmaya calistim. bir soruya cevap vermemi istiyor zannedersem ama sorunun cevabini bulamadim. soru; What make of bike did Anthony Hopkins ride in his motorcycle movie? tesekkurler
  15. f1hakkinen

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi baytekin 50-60 Euro dan bahsetti, uydu alicisini degistirmek icin. cihaz yurtdisi oldugu icin ve garantisi de devam ettiginden oraya yollayacagim. garminden gelen mailde master reset atin diyor. ben de onu yaptim ama degisen bir sey yok. cihazda uydu...

16. f1hakkinen

Ynt: Colorado Satellite Signal Problemi Reha Bey merhaba, ewet garmin.com dan web update yaptim. ama yanilmiyorsam problem hemen ondan sonra cikmadi ya da farketmedim. su anda versiyon 2.60. eski versiyonu bulabilsem ona donecegim. hard reset yaptim yok, bataryalari degistirdim yok. yabanci bir...
  17. f1hakkinen

arkadaslar 10 gunden beri normal calisan gps imde problem cikti. ana menudeki uydu cekim hizini gosteren gosterge uzerinde kirmizi carpi isareti cikti. satellite kismindaki Gps Accuracy kisminda ise sabit olarak 3 metre yaziyor. baska da bir hareket yok. satellite menusundeki "use with GSP on"...

Geri