Arama sonuçlarınız

1. 3

Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Ben teşekkür ederim.Benim için gerçekten çok çok büyük zevkti.Tüm ekip olarak dayanışmamız çok iyiydi.Umarım görüntüler istediğimiz gibi çıkmıştır ;D ;D ;D

2. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Hakancim da bugun superdi Senide tebrik ediyorum Helal olsun sana :) :) Sağolasın abi ;D ;D ;D
  3. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Disconun hakkını yemeyelim :D.Orda kalmayacak araç nerdeyse yok gibi bişey,kaldıki orayı çok rahat geçerdi ama arkadaki çeki demiri toprağa saplandı.Pek fotolardan gözüktüğü gibi değil gerçekten sağlam yerdi orası :D :D...

4. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Ufuk abi sanırım onu videoya aldım ben .Hatırlıyorum süper bi dalıştı ;D ;D
  5. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Meltem hanım büyük bir sorun yok :) sadece, aracın içinde oturduğu yerin, yan tarafında bulunan bir yere kendisi çarptı.Doku ezilmesiymiş Allahtan,iyi haberleri geldi ;D ;D ;D

6. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) İyi haber için teşekkürler.Günün en güzeli haberi buydu ;D ;D ;D

7. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) 13 Eylül kirmir gezimize katılamayan arkadaşlarımızın haberi olsun.Henüz döndük kirmirden ,hala evine varmayan arkadaşlar olabilir.Zerrin'in kaburgasında ufak olduğunu umut ettiğimiz; bir sorun oldu.Arkadaşlarımız...
  8. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Zerrincim acil şifalar dilerim,geçmiş olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.
  9. 3

Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Alfonsecim,botların numarasını sormuşsun biraz geç gördüm maalesef ;D ;D ;D bunlar büyüktü;iki tane var.Senin küçük dediğin sanırım diğeriydi...

10. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Otopark var,tavanda yüksek,ama o bölgeye kamyon ve emsali araçları almıyorlar;ama bu iş makinesi bakım, onarım için geldik deyip geçedebilirsin ;D ;D ;D

11. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009)
  12. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Oyum belli Zerrincim,yolladım :) :) :)Umarım kalabalık oluruz.Tüm arkadaşların mutlaka görmesini istediğim yerler,çok zevkli bir gezi olacağı kesin.

13. 3

Ynt: Gezenbilir Ankara İftar Yemeği Buluşması (11 Eylül 2009) Yağmur İstanbuldaki gibi olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.Evet ben hazırım ;D ;D ;D Suda 4x4 olduğumu hissettim ;Ufuk abinin tulumu süper bişey,damla ıslanmadım.Aslında uygun olan herkesin aracında mutlaka bir tane...
  14. 3

Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009)

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Yalnız o son anda inmekten vaz geçtiğimiz yer muhteşem,belkide gezinin en iyi ayaklarından birisi olacaktı.Edindiğim bilgiye göre ordaki mağaralar milattan önceden kalmaymış.Bir dahaki sefere artık ;D ;D ;D
  15. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Nasıllll bir dünyada foto çektik insaf :)

16. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) gerçekten ayıp oldu ama bu kadar bekledik ;D ;D ;D
  17. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) ;D :o ;D Ufuk abi photoshop yapıyor sanırım fotolara ;D ;D ;D
  18. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Hem su epeyce derinleşiyor hemde altı taşlık olmasına rağmen epeyce kaygan yosunlu bir zemin.Şu anda mevsim itibariyle suyun debisi düşük.Kışın çok fena oluyor :)

19. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Fotoğrafların hepsi Ufuk abide,sanırım birazdan onlarda gelmeye başlar. Aracın eğik halinin fotoğraflarını çektim ben.Birazcık kasap et derdinde,koyun can derdinde gibi oldu ama,o enstantaneleri pas geçemezdim ;D ;D ;D Bu arada...
  20. 3

Ynt: Kirmir Vadisi - Keşif Gezisi / Ankara (06 Eylül 2009) Balıkta çok bol,jeeplerin her yerine doldular ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri