mustafa abimsmt' Alıntı:Arkadaşlar nerdesiniz, daha gelmediniz mi? Süper yerlerdi, akşam programımız vardı, erken gelmek zorunda kaldım.
Yolda giderken arabada sorun olmuştu , dönüşte sıkıntı yoktu , eve sağ salim geldik.
melinda' Alıntı:mustafa abi
bayramda ne yapıosunuz nasıl ebru ablam ıyımısınız?
yedigöllere heveslendık arkadsla olmuycakmı sızde gelsenıze?
yoktum uzun süredir korka korka yavaş yazıorum valla abilerimhsbasar' Alıntı:Yazıyı okuyunca bu kesin Meltem dedim![]()
msmt' Alıntı:Arkadaşlar nerdesiniz, daha gelmediniz mi? Süper yerlerdi, akşam programımız vardı, erken gelmek zorunda kaldım.
Yolda giderken arabada sorun olmuştu , dönüşte sıkıntı yoktu , eve sağ salim geldik.
İyi haber için teşekkürler.Günün en güzeli haberi buydu ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Zerrin hanımın kaburgasında doku ezilmesi varmış. Büyük bir sorun çıkmamış allahtan.
Resimler ve "daha fazlası" AZ SONRA ;D ;D ;D
hakan bey noldu nası ıyımı zerrin? düştümü kazamı yaptı ?nasıl oldu ezilme tuh34Hakan' Alıntı:13 Eylül kirmir gezimize katılamayan arkadaşlarımızın haberi olsun.Henüz döndük kirmirden ,hala evine varmayan arkadaşlar olabilir.Zerrin'in kaburgasında ufak olduğunu umut ettiğimiz; bir sorun oldu.Arkadaşlarımız yanındalar ve ilgileniyorlar.Son durumu iyiydi.Sanırım ilerleyen saatlerde fotoğraflar ve videolar yüklenir.Harika bir etkinlik oldu.Katılan tüm arkadaşlara herşey için teşekkürler.![]()
![]()
![]()