Arama sonuçlarınız

1. T

discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım

Ynt: discovery 1 - kare kasa jeep tercihi yardım Bugüne kadar 78 CJ5, 95 xj , 97,98 ZJ ve 99 Wj kullandım. Discovery 1'i de alalı yaklaşık 1 ay oldu. Jeep modelleri asfaltta çok süratli ve konforlu ancak arazi performansları o kadar başarılı değildi. Benim Disco 1 V8, düz vites ve gerçekten...

2. T

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Bu arada benim lastikler BF goodrich AT 235x70 R16 'mış. yanlış bilgi verdim. kusura bakmayın.
  3. T

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Bayramdan önce İbrahim Kardeşimin Disco'sunu inceledim. Gerçekten mükemmel olmuş. Altından kurbanda kesilebilecek orta boy bir koyun hiç zorlanmadan geçebilir :) Sesi ise harika, kısacası 10 numara bir araç olmuş. İyi günlerde kullan arkadaşım.

4. T

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Şunu merak ediyorum , 40mm yükseltme kiti ile, hiçbir yeri kesip biçmeden (30mm spacer zaten şart) maksimum hangi lastiği kullanabilirim ? Sevgi ve saygılar
  5. T

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Aracı kullandıkça daha çok sevmeye başladım. Adana'daki bir arkadaşımda da aynısı var, ancak 4+5=9 cm yükseltme ile 35'' lastik var üzerinde. Benim istediğim 33'' de bile ön tampon kurtamayacak, hatta çamurluklar bile traş istiyecek gibime...

6. T

Dıscovery I İçin Şnorkel?

Ynt: Dıscovery I İçin Şnorkel? mahsuru yoksa bizimle de paylaşırmısın o arkadaşı, fiyatlar gerçekten güzel çünkü.

7. T

Dıscovery I İçin Şnorkel?

Ynt: Dıscovery I İçin Şnorkel? Anlamadığım birşey var, hiç olmadık araçların snorkel fiyatları 200-300 Tl civarında iken neden Discovery 1 ve 2'nin fiyatları bu kadar uçuk kaçık rakamlarda çözemedim !!!
  8. T

Herkese merhabalar

Merhabalar, Sizlere Adana'dan yazıyorum. Balıkesir'liyim ve burada özel bir şirkette çalışıyorum, 37 yaşında, evli ve 2 çocuk babasıyım. Uzun bir dönem ara verdiğim offroad zevkime 2 hafta önce 1996 model Discovery V8 düz vites ile tekrar dönüyorum. Daha önceleri 1984 CJ5, 1994 XJ, 1998 ZJ...
  9. T

nihayet aranıza katıldım...dolayısıyla tecrübelerden faydalanma vakti...

Ynt: nihayet aranıza katıldım...dolayısıyla tecrübelerden faydalanma vakti... Merhabalar, Bende 1996 model discovery 1 var. Benim de tampon köşeleri plastik parçalarda renk solmaları vardı. Ayrıca dodikler de boyansa iyi olacak gibiydi. Boyacımla konuştum tek tek sökmekten bahsedince, işin...

10. T

lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock

1996 Land Rover Discovery 4'' yükseltme kiti Merhabalar, 1996 Land Rover Discovery 4'' yükseltme kitine fiyat alabilirmiyim. Syg

11. T

karar veremiyorum yardım edermisiniz

Ynt: karar veremiyorum yardım edermisiniz 2 adet (97 ve 98) ZJ kasa, 1 adet de (99) WJ kullandım. Şehir kullanımında çok zevkli araçlar ancak iş araziye girmek olduğunda Land Rover bambaşka. Jeep'ler biraz SUV gibi sanki.
  12. T

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme) Bugüne kadar okuduğum en faydalı ve önemli konu takipteyim. saygılar

13. T

1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama

Ynt: 1984 CJ8'e 1996-97 Grand Cherokee 5.2'nin Yürürünü Montajlama Merhabalar, ZJ serisi 97 ve 98 WJ serisi 99 Cherokee kullanıcısı olarak bu kadar elektronik aksamlı, beyinli , ABS'li aracı bir digerine uydurmak çok yorucu gelecektir. Bunun yerine 343 veya 454 Karbüratörlü bir V8 ile...
  14. T

SATILIK 5 ADET KUMHO KL-71 LASTİK(33-12.5-15) 1000TL SON FİYAT PAZARLIK YOK

Ynt: SATILIK 5 ADET KUMHO KL-71 LASTİK(33-12.5-15) 1000TL SON FİYAT PAZARLIK YOK Merhabalar, Lastiklere talibim, ararmısınız. syg 0533 2732265
  15. T

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo Takip diyelim, Allah kolaylıklar versin.

16. T

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Takip de Takip
  17. T

Grand cheroke zj şnorkel montajı

Ynt: Grand cheroke zj şnorkel montajı Değerli Arkadaşlar, 98 model G.Cherokee ZJ 5.2 sahibiyim Önder Karakuş Beyefendi ile telefonda görüştüm. Elinde benim aracıma uygun snorkel kalmadığını ifade ettiler. Elinde olan, ancak herhangi bir sebepten ötürü takmak istemeyen kişiler var ise...
  18. T

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

snorkel satışını sitemizden önder bey yapıyor. gayet uyugun fiyata aşağıdaki linkten ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68914.new;topicseen#new Bilgi için çok teşekkür ederim. Önder Bey ile tanıştım ve görüştüm, ancak elinde malesef ki snorkel...

19. T

Ynt: Grand cheroke zj şnorkel montajı Dikkat etmemiştim, kusura bakmayın. Teşekkür ederim.
  20. T

Ynt: Grand cheroke zj şnorkel montajı Merhabalar, Kesinlikle gayet güzel olmuş. Benim de ihtiyacım var. Nereden ve kaça geldiği konusunda yardımcı olurmıusunuz ? Saygılarımla. Tümay Korkut

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR