ooguzz
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar uzun zaman zamandır forumu takip ediyorum. Paylaşmış olduğunuz değerli bilgilerinizden çok şey öğrendim. Artık bir araç alıp aranıza katılmak istiyorum. Ancak araç seçiminde yardımınıza ihtiyacım var.
Aracı daha çok hafta sonları asfalt ve arazi karışık kullanacağım. Çok ağır offroad yapmak gibi bir amacım yok. 4 kapılı, gösterişli, otomatik vitesli bir araç istiyorum. Bütçem yaklaşık 18.000 TL civarında. Araç bölümündeki başlıkların çoğunu okudum. Sonuç olarak seçenekleri kare kasa jeep ve disco 1'e kadar düşürdüm ancak bu ikisi arasında seçim yapamıyorum.
Forumdan Discovery 1 v8'in xj'ye göre çok fazla yaktığı sonucunu çıkardım. bu iki araç arasında yakıt olarak ne kadar fark vardır
Hangi araç daha sorunsuzdur,
Bu iki araçtan hangisini tercih etmeliyim,
Araç alırken özellikle dikkat etmek gereken bişey var mıdır,
Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz araç var mı
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Aracı daha çok hafta sonları asfalt ve arazi karışık kullanacağım. Çok ağır offroad yapmak gibi bir amacım yok. 4 kapılı, gösterişli, otomatik vitesli bir araç istiyorum. Bütçem yaklaşık 18.000 TL civarında. Araç bölümündeki başlıkların çoğunu okudum. Sonuç olarak seçenekleri kare kasa jeep ve disco 1'e kadar düşürdüm ancak bu ikisi arasında seçim yapamıyorum.
Forumdan Discovery 1 v8'in xj'ye göre çok fazla yaktığı sonucunu çıkardım. bu iki araç arasında yakıt olarak ne kadar fark vardır
Hangi araç daha sorunsuzdur,
Bu iki araçtan hangisini tercih etmeliyim,
Araç alırken özellikle dikkat etmek gereken bişey var mıdır,
Bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz araç var mı
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...