Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum
öte yandan, bırakın orta asyayı, şuracıkta 20 km ilerde 2 saatlik off road gezisine bile kiminle çıktıgınız (yerine göre) çok önemliyken, kıta aşırı bir geziye internet sayfalarında kurulan ekiplerle çıkılmaz.
orta asya dediğiniz yer...
Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum
ben o geziyi 2 yıldır planlıyorum nurettin bey:) bu bahar kısmet olursa biz orta asya/sibirya rotamızı gerçekleştireceğiz. Sibirya destinasyonları, novobirsk-Ulan Bator gezgin güzergahı baz alındığında orta zorlukta bir parkur olarak kabul...
Ynt: " 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK )
satana da alana da hayırlı olsun, albenisi yerinde bir araç. al beniiii al beniii diye fısıldıyor adeta:)
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
rüzgarın esiş yönüne göre ben de aranızda olabilirim arkadaşlar:) bana boyraz gerek boyraz:)
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)
ya arkadaşlar etmeyin eylemeyin daha kirlilerimizi yıkamadık, alla alla olur mu ki olmaz mı ki.. aa :)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
yaramaz mı hiç, hem de ne güzel olmuş, gerçi bikaç defa esra yı unuttuk aha geri dönuyorum ben diye panikledim ama allahtan her seferinde bulduk:)
Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)
esra, gerçekten müthiş kareler.. olan biten ancak bu kadar güzel fotoromana dönüşebilirdi.. eline koluna gözüne objektifine sağlık.. bayıldım karelere.. ahmet ve hasan beylere de özverileri ve her şeyin yolunda...
esra o teşekkür bize ait, güzel bir gündü, eşlik ettiniz daha da keyiflendi, bir de şu fotoları görseydik:)
allah versin deseydiniz keşke:) öldürücem demedim ki şalını, camları silicem artık kutsal bir off road şalı olacak, sevinmesi lazım:)
yettim:) orda sorun yoktu ama araba asfaltta gezinmeye başladı, uyum sorunu yaşıyoruz şehre:) bu arada arabada bir adet kırmızı bi bişi buldum, şal dedikleri şeye benziyodu sabah camları onla silerim artık:)
Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.
topiğe vitara kelimesini ilk yazan sizsiniz, ölü bir topicte insanların birer mesaj yazmış olması beklediğiniz haberin geliş hızını mı yavaşlatıyor, alın topiği beklemey devam edin.
Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.
Sayın arca,
Vitara kendisini kanıtlamış bir araçtır. hem şehir içinde hem arazide mutsuz etmez, servis sorunu olmadığı gibi parça sıkıntısı da yaşatmaz, senelerce güvenle ve huzurla binilebilecek bir araçtır. Yazdığınız diğer araçlarla...
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
azimliyim kıracağım pazarların birini:) geçen yazın intikamını alıyorlar benden, haftalardır nonstop. şu yılsonu raporlarını da bir ferahlatsam benden kralı yok hocam.
Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009)
1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara
2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny
3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu)
4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser
5-...