Arama sonuçlarınız

1. afagan

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum öte yandan, bırakın orta asyayı, şuracıkta 20 km ilerde 2 saatlik off road gezisine bile kiminle çıktıgınız (yerine göre) çok önemliyken, kıta aşırı bir geziye internet sayfalarında kurulan ekiplerle çıkılmaz. orta asya dediğiniz yer...

2. afagan

Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum

Ynt: Moğolistan Orhun Abidelerine Gitmek İstiyorum ben o geziyi 2 yıldır planlıyorum nurettin bey:) bu bahar kısmet olursa biz orta asya/sibirya rotamızı gerçekleştireceğiz. Sibirya destinasyonları, novobirsk-Ulan Bator gezgin güzergahı baz alındığında orta zorlukta bir parkur olarak kabul...
  3. afagan

" 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK )

Ynt: " 1980 Jeep CJ-7 4.2 C Motor Hardtop ve Sac Kapılı "( SATILIK ) satana da alana da hayırlı olsun, albenisi yerinde bir araç. al beniiii al beniii diye fısıldıyor adeta:)

4. afagan

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) yettim abiler:) 1 Cenk Sarıkaya 2 Orhan Bıyıklı 3 Berkmicioğlu 4 Sina Ataman 5 Selahattin Doğan 6 Kazım Doğan 7- Ayhan BİNBOĞA 8 Ünal Çelik 9 Şenol Ablak 10 Ümit YILDIZ 11 Cenk Coşkun 12 Seyhan Karaca 13...
  5. afagan

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) rüzgarın esiş yönüne göre ben de aranızda olabilirim arkadaşlar:) bana boyraz gerek boyraz:)

6. afagan

Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010)

Ynt: Suzuki'ciler Buluşması (17 Ocak 2010) yettim abiler:) 1.) Hakan Irıklı (offroadpassion) - MT lastik, telsiz (CB), vinç, 2.) Çağlar Köker (4 L) - MT lastik, telsiz (CB),vinç, 3.) Olcayto Gezer (olcaytogezer) - A/T lastik...

7. afagan

Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009) ya arkadaşlar etmeyin eylemeyin daha kirlilerimizi yıkamadık, alla alla olur mu ki olmaz mı ki.. aa :)
  8. afagan

Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009)

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) yaramaz mı hiç, hem de ne güzel olmuş, gerçi bikaç defa esra yı unuttuk aha geri dönuyorum ben diye panikledim ama allahtan her seferinde bulduk:)
  9. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) esra, gerçekten müthiş kareler.. olan biten ancak bu kadar güzel fotoromana dönüşebilirdi.. eline koluna gözüne objektifine sağlık.. bayıldım karelere.. ahmet ve hasan beylere de özverileri ve her şeyin yolunda...

10. afagan

Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması Antalya - Tekirova (Kemer) Duyurusu (22 - 24 Ocak 2010) geçmiş olsun arkadaşlar, allah korusun.

11. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) eline koluna sağlık, kerata objektifi görünce nası da poz vermiş:) allahın kirlisi işte nolcak.
  12. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) esra o teşekkür bize ait, güzel bir gündü, eşlik ettiniz daha da keyiflendi, bir de şu fotoları görseydik:)

13. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) allah versin deseydiniz keşke:) öldürücem demedim ki şalını, camları silicem artık kutsal bir off road şalı olacak, sevinmesi lazım:)
  14. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) yettim:) orda sorun yoktu ama araba asfaltta gezinmeye başladı, uyum sorunu yaşıyoruz şehre:) bu arada arabada bir adet kırmızı bi bişi buldum, şal dedikleri şeye benziyodu sabah camları onla silerim artık:)
  15. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) eliniz kolunuz dert görmesin:) kaza bela gelmezse sabah ordayız

16. afagan

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. topiğe vitara kelimesini ilk yazan sizsiniz, ölü bir topicte insanların birer mesaj yazmış olması beklediğiniz haberin geliş hızını mı yavaşlatıyor, alın topiği beklemey devam edin.
  17. afagan

Ynt: Gezenbilir Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Off-Road Gezisi (20 Aralık 2009) bugün etap geçildi mi arkadaşlar, sanırım bir keşif yapılacaktı.. hayır "daş düşebilür..." felan:)
  18. afagan

Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir.

Ynt: Hyundai Galloper 3.0 V6 OtomatikTakas Olabilir. Sayın arca, Vitara kendisini kanıtlamış bir araçtır. hem şehir içinde hem arazide mutsuz etmez, servis sorunu olmadığı gibi parça sıkıntısı da yaşatmaz, senelerce güvenle ve huzurla binilebilecek bir araçtır. Yazdığınız diğer araçlarla...

19. afagan

Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009) azimliyim kıracağım pazarların birini:) geçen yazın intikamını alıyorlar benden, haftalardır nonstop. şu yılsonu raporlarını da bir ferahlatsam benden kralı yok hocam.
  20. afagan

Ynt: Kemerburgaz; Çiftalan,Kısırkaya Çevresi Off - Road Gezi Duyurusu (20 Aralık 2009) 1- Ahmet Gündüz (arwin) suziki vitara 2- Ugur Tolga ayhan (TOLGAA) suziki jimny 3- Hasan Çalışkan (pancarmotorcu) 4- Cem Taşçıoğlu (cemtascioglu) toyota land cruiser 5-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri