Arama sonuçlarınız

1. MUDANYALI

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Selam Urfi Bey, Allah daha ziyade etsin... VX100'ün fiyatına gelince,hele biz bi 15000'likleri çözelim, sonrası 100.000'likler için yorum yapmak daha kolay olur.. ;D ;D kalın sağlıcakla..

2. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Teşekkürler Tolga Bey.. kısmet...bekliyoruz bakalım..Lakin bu denli masrafsız ve orjinal bir araç daha fazla ilgi görmeliydi diye düşünüyorum..acelemiz yok.,değerini hesap eden birileri çıkar elbet. Hilux'e gelince, o bir TOYOTA...çıkılır onunla her yola... ;D...
  3. MUDANYALI

Satılık - Fj45 Troop Carrier

Ynt: Satılık - Fj45 Troop Carrier Hayırlı olsun Ömer Abi...Allah gönlüne göre versin.

4. MUDANYALI

Satılık 1996 Samurai

Ynt: Satılık 1996 Samurai Haydi Hayırlısı Tolga Bey..
  5. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 güncel.. ;D

6. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Selam Arkadaşlar.. aracıma ait güncel fiyat : 11.500 TL olmuştur.. kolay gelsin

7. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Eksik olmayın Ömer Abi... Herşey ,hepimizin gönlünce olsun..
  8. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 güncel
  9. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Sanayilerde uğraşmayayım , aynı zamanda orjinal ve dolu olsun diyenler için güncel... Ayrıca Gezenbilir üyesi arkadaşlarıma 4 adet Çarpışantürk jantına 6.00 - 16 hazır kesilmiş OK 144 hediye.. ;)

10. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Küçük - Büyük tüm dostlara teşekkürler.. Araca ait güncel fiyat soran arkadaşım'a..: 11.000 ( bu fiyat Formumuz için geçerlidir ) Aslanaybars kardeşim...Hilux'ü İzmir'den Mustafa abimize verdik ya.. dostça kalın.

11. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 HI-LUX aşkına ilanımı güncelliyorum.. ;D Hayırlısı diyelim..
  12. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Hastayım.!...yaaaaaşıııyoooruuummm .. ;D ;D

13. MUDANYALI

Hilux Fotoğrafları..

Ynt: Hilux Fotoğrafları.. Hey Maaşallah...
  14. MUDANYALI

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Selam.. Hilux'ü istesenizde zorlayamazsınız.. Arazide zaten o bildiğini ve gereğini yapar.. ;D ;D maaşallah diyelim..
  15. MUDANYALI

yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka

Ynt: yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka Rica ederim..Ben Formumuzu bir '' kardeşlik'' platformu olarak görmekteyim.. Bizler gösterişten uzak, yardım almak ve verebilmek adına buradayız..Bu anlamda herkese sonsuz teşekkürler.. Bir araç için,orjinal olması zaruri parçalar...

16. MUDANYALI

yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka

Ynt: yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka Selam ZUKİ.. öncelikle kolay gelsin..Arazi aracı için bu kadar titiz davranmak üzer adamı..Yahu o sinyalleri ben yeni diye arabama takarım..nesi verki onların.. şaka bi yana bence arama yorulursun.. illaki camlarında çatlak...
  17. MUDANYALI

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Selam İZZLAND.. öncelikle yeni Hilux'ünüz hayırlı olsun..İyi günlerde,mutlulukla kullanın.. bu körük meselesi harika..ama körüklü Hilux'mü, yoksa direk aynı parayı Hilux'un üstüne ekleyerek VX100 'mü.? ;D benimkisi öneri değil..elimde son kalan ''kulağımın...
  18. MUDANYALI

89 hilux 4x4 de konfor

Ynt: 89 hilux 4x4 de konfor Selam Altay Bey, aracınız tek kabin ve diğer çift kabinlere göre, arkası daha hafif..Malum,yük ve istihab haddi.. aracı yumuşatmak adına yapılacak tek şey var..o da şudur.; makaslardan kat aldırmayınız..geri kalan makaslar çok kısa sürede deforme olur veya direk...

19. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Değerli Dostlar, çok şükür Allah'a ki, Samuraimden elde edeceğim nemaya olan ihtiyacım ortadan kalkmıştır... hedefimize Samuraimizle birlikte vardık.. bu sebeple, ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür, verdiğim rahatsızlık dolayısı ile tüm Gezenbilir ailesinden özür...
  20. MUDANYALI

Suzuki Samurai 1994

Ynt: Suzuki Samurai 1994 Değerli Abdullah ve İsmail abilerim.. sizler içinde hayırlı olmasını dilerim.. saygılarımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR