yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ZUKİ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,703
Z

ZUKİ

Ziyaretçi
arkadaşlar herkese selam. 2002 samurai ispanyol yapımı aracımın ön beyaz park ve turuncu sinyal lambalarını arıyorum servis harici elinde bulunan çıkma v.b satmak isteyen arkadaşlar varsa çok mutlu olurum.Aracımı 4 aydır topluyorum rent çıkması olduğu için çok uğraştırdı maddi manevi bıttım:(orjinal japonlar kısa geliyor bu ispanyol yapımı samurai ve valeo marka sinyalleri yardım edenlere şimdiden teşekkürler.[attachment=1]

turuncu3.jpg

sinyal turuncu.jpg

beyaz sinayl3.jpg

beyazsinyal2.jpg

Etiketler
Ynt: yardım ! suzuki samurai 2002 ön sinyal valeo marka

Selam ZUKİ..

öncelikle kolay gelsin..Arazi aracı için bu kadar titiz davranmak üzer adamı..Yahu o sinyalleri ben yeni diye arabama takarım..nesi verki onların..

şaka bi yana bence arama yorulursun..

illaki camlarında çatlak olmasın,daha parlak görünsün dersen, bir traktör parçası satan yere giderek,eski Ford marka traktörlerin sinyalizasyon camlarını alıp,elindeki gövdeye , otomobil servislerde ''cam yapıştırmada'' kullanılan mastikle yapıştırman gerekecek..( bkz.tecrübe ;) )

kolay gelsin.

Selam Mudanyalı öncelikle ilgin ve alakan için gerçekten çok teşekkür ederim.Dediğin doğru malesef biraz titizim:smiley:)) heryeri orjinal olsun derken bayaa bir göçtüm maddi anlamda..:(dediğin doğru en son şık bulamazsam başka araçların yuvarlak sinyallerine bakacağım fikrin için tekrar teşekkürler...

Rica ederim..Ben Formumuzu bir '' kardeşlik'' platformu olarak görmekteyim..

Bizler gösterişten uzak, yardım almak ve verebilmek adına buradayız..Bu anlamda herkese sonsuz teşekkürler..

Bir araç için,orjinal olması zaruri parçalar vardır,birde uyan herşeyin kullanılabileceği durumlar vardır..Sinyal vb.aydınlatmalarda 2.klasman bence..Ne uyarsa takarım..Hiç problem değil..

kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,918
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

SON KONULAR

Geri