Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: hangisi
aslında ladayı pek düşünmediğimden farkında olmayarak anketi biraz yanlış yere açmışım
lada diplerde geziyor.
suzukı altında anket açınca normal.
neyse zaten kafamda elemiştim,
ikilemde olduğum modeller jımny ile vitara 3k
maksimum 18.000 tl vererek hangisini alırdınız ?
lada en yüksek model , jımny 2005-2007 , vitara biraz yaşlı , samurai yaşlı ama modifiyeli.
yukarıdaki para cebinizde bakalım oyunuz hangisinden yana?
herkese selam.
dacıa duster ı forumlarda araştırdım yeni bir model olduğu için genelde tahmin ve zan içerikliydi.
1 yıldan fazla bir süre oldu.bilgi sahibi arkadaşların paylaşmasını dilerim....
ben 15.000 tl lik bir otomobil kullanıyorum(98 corolla).uzun zamandır da 15.000 civarı suzuki jimny...
selamlar. jimny almaya çok yakınım. yükseltilmiş , vinçli falan olsun istiyorum ama;
standart halinde ve az km de bir çok ilan kafamı karıştırıyor.
bilen arkadaşlardan ricam
1.... yükseltme (10-15 cm)
2.... vinç (jimny)
sanırım öncelikle bu 2si yeterli.
daha sonra off roada alıştıkça şnorkel...
Ynt: jimny almalı mıyım
uzun yolda sorun olabilir ; simdilik 3 yaşında bir oğlumla 3 kişilik aileyim. 300 km lik aile ziyaretleri ve tabiki dönüşte poşet poşet erzaklar :))
jimny lerin arazisi normali mi elektroniği mi alınmalı ; model yılınıda düşünerek
herkese selam olsun. yaklaşık 2 yıl önce niva aldım,4ay kadar kullanıp sattım.tek araba kullanmak durumundayım.arazi dışında beni tatmin etmedi.şimdi elimdeki arabayı satıp 15-20 bin arası jimny düşünüyorum.buda tatmin etmeyecektir ama en azından abs,klima,..ekonomimi oldukça çok düşünürüm bu...
herkese selam
kısa bir süre önce lada niva mı sattım.
şimdi rav 4 ile vitara arasında kaldım.
niva benim için yanlış seçimmiş.
arkadaşlar 3 kapılı bu iki japon kıyaslarsak sevinirim
ikiside 95-98 model arası
vitara 1.6 ------------ rav 4 2.0
yakıt tüketimi kullanım maliyetleri ...
yani...