Arama sonuçlarınız

1. kursad80

ekonomik 4x4

çok zor birini seçmek. iç hacimleri aynımıdır ? yakıtları aynı mıdır ? parça bolluk ve fiyatları aynı mıdır ?

2. kursad80

Ekonomik 4*4 ?

Ynt: Ekonomik 4*4 ? vitara lar da sanki ederinden daha pahalı gibi
  3. kursad80

Ekonomik 4*4 ?

Ynt: Ekonomik 4*4 ? samurai , vitara , jimny , feroza , niva... samurai , vitara , jimny , feroza , niva... paşa gönül feroza, olmadı samurai diyor ama gerçekten kriterlerime göre vitara mı?

4. kursad80

Ekonomik 4*4 ?

herkese selam olsun. arkadaşlar yorum değil deneyim sahibi olanlardan ricam... Kürşad kardeşiniz 10 yıldır 98model corolla binicisi. inşaallah uzun yıllar aşkla bineceği 4x4 ünü arıyor... tercihim kesinlikle 3k modeller. daihatsu feroza, vitara, jimny (siz de ekleyebilirsiniz). bütçem 15 -20 bin...
  5. kursad80

jimny mi vitara3k mı ?

jimny vitara karşılaştırması çok var , ancak uzun uzun ve kafa karıştırıcı. oylarınızı bekliyorum. teşekkürler.

6. kursad80

hangisi

Ynt: hangisi aslında ladayı pek düşünmediğimden farkında olmayarak anketi biraz yanlış yere açmışım lada diplerde geziyor. suzukı altında anket açınca normal. neyse zaten kafamda elemiştim, ikilemde olduğum modeller jımny ile vitara 3k

7. kursad80

hangisi

Ynt: hangisi güncel
  8. kursad80

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster sayın mertakbaş ilginize teşekkür ederim. 15000 eldeki param, 15000 de arabam. SORUM şuydu arabamı satmadan bir jımny mi alayım, satıp üzerinede koyup 4x4 duster mı ? evet forumda çok sayfa var. durumuma göre önereceğiniz konu başlığını yazarsanız sevinirim.
  9. kursad80

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster lütfen yorumlar güncel

10. kursad80

hangisi

maksimum 18.000 tl vererek hangisini alırdınız ? lada en yüksek model , jımny 2005-2007 , vitara biraz yaşlı , samurai yaşlı ama modifiyeli. yukarıdaki para cebinizde bakalım oyunuz hangisinden yana?

11. kursad80

DACIA Duster

herkese selam. dacıa duster ı forumlarda araştırdım yeni bir model olduğu için genelde tahmin ve zan içerikliydi. 1 yıldan fazla bir süre oldu.bilgi sahibi arkadaşların paylaşmasını dilerim.... ben 15.000 tl lik bir otomobil kullanıyorum(98 corolla).uzun zamandır da 15.000 civarı suzuki jimny...
  12. kursad80

alınık jimny

Ynt: alınık jimny pardon... tuhaf bir cevap olmuş, evet hala düşünüyorum ama 18.000 e kadar bakıyorum. tekrar hayırlı satışlar.

13. kursad80

alınık jimny

Ynt: alınık jimny sizin aracı malum siteden de tanıyorum. hayırlı satışlar.
  14. kursad80

off road

selamlar. jimny almaya çok yakınım. yükseltilmiş , vinçli falan olsun istiyorum ama; standart halinde ve az km de bir çok ilan kafamı karıştırıyor. bilen arkadaşlardan ricam 1.... yükseltme (10-15 cm) 2.... vinç (jimny) sanırım öncelikle bu 2si yeterli. daha sonra off roada alıştıkça şnorkel...
  15. kursad80

jimny almalı mıyım

Ynt: jimny almalı mıyım bu arada tek kapılılara hayranım.ötekiler sempatik gelmiyor.sattığım niva yıda bu yüzden bir geçiş arabası olarak almıştım

16. kursad80

jimny almalı mıyım

Ynt: jimny almalı mıyım uzun yolda sorun olabilir ; simdilik 3 yaşında bir oğlumla 3 kişilik aileyim. 300 km lik aile ziyaretleri ve tabiki dönüşte poşet poşet erzaklar :)) jimny lerin arazisi normali mi elektroniği mi alınmalı ; model yılınıda düşünerek
  17. kursad80

alınık jimny

15-20 bin tl arası jımny arıyorum. teşekkürler. tlf:05056269199
  18. kursad80

jimny almalı mıyım

herkese selam olsun. yaklaşık 2 yıl önce niva aldım,4ay kadar kullanıp sattım.tek araba kullanmak durumundayım.arazi dışında beni tatmin etmedi.şimdi elimdeki arabayı satıp 15-20 bin arası jimny düşünüyorum.buda tatmin etmeyecektir ama en azından abs,klima,..ekonomimi oldukça çok düşünürüm bu...

19. kursad80

Rav4 mü Vitara mı?

herkese selam kısa bir süre önce lada niva mı sattım. şimdi rav 4 ile vitara arasında kaldım. niva benim için yanlış seçimmiş. arkadaşlar 3 kapılı bu iki japon kıyaslarsak sevinirim ikiside 95-98 model arası vitara 1.6 ------------ rav 4 2.0 yakıt tüketimi kullanım maliyetleri ... yani...
  20. kursad80

modifiye 4x4

herkese selam. arkadaşlar 5 ile 15 bin arasında yükseltilmiş,araziye hazır vitara ,samurai arıyorum teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR