Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
4 adet Aurora marka MT lastik, ebat değişikliğinden dolayı satılıktır.
4 Lastik fiyatı 500TL'dir
Lastikler çok iyi durumdadır.
31/10.5/15
Selamlar.
Ynt: Satılık Cherokee Orijinal Jantları (4 adet)
Merhaba,
Maslak'ta görebilirsiniz. Orijinal Cherokee jantlaridir Ladaya olur mu bilmiyorum ama bilen arkadaşlarımız yardımcı olur diye düşünüyorum.
Selamlar.
Ynt: XJ Oksijen Sensörü Hakkında
İlginiz icin tesekkur ederim. Aracimda oksijen sensoru yokmus fakat baglanti soketi ve yeri mevcutmus. Yeni bir oksijen sensoru alip yerine taktim. Su anda bir problem kalmadi gibi.
Selamlar.
Ynt: XJ Oksijen Sensörü Hakkında
Evet söylediğiniz yerde olmalıydı ama aracın altına yatıp iyice baktık, yok. Bu yüzden kafam karışık. Başka bir yerde olma ihtimali var mı bilmiyorum...
Merhaba arkadaşlar,
94 model XJ aracım var. Bir kaç haftadır ara sıra Chek Engine ışığı yanıp sönüyor ve bununla birlikte yakıt oranı çok arttı.
(Benzinli, LPG yok) Geçenlerde aracı bilgisayara bağladık ve Oksijen sensörü hatası göründü. Beklediğimiz bir sorundu. Fakat asıl sıkıntım şu ki...
1966 model CJ3B
siyah Jeep
Motor gucu 90 bg
silindir hacmi: 1898cm3
Arazi ve yürüyen aksam sorunsuz
LPG'li
Motor orjinal (sıfır yapıldı)
fiyat: 10.000 TL
(araç Bursa'da arkadaşlar)
Ynt: Takas 10*10.5 Jant (özellikle cheroke ve CJ serileri için yeni)
Merhaba Oktay bey,
Ben de XJ'min lastiklerini büyüttüm. 31/10,5/15. Fakat orjinal jantları kullandığım için lastikler biraz içeride kaldı.
Flanshları ayrıca satmayı düşünür müsünüz?
Selamlar
Tuncay Köksal