Arama sonuçlarınız

1. akademic

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Nejat abi suzukiler cidden soırunsuz araçlar bir iki arazi deneyimim oldu standart, ve ufacık motorun yaptıkları bile takdire değerdi.. bende samaurailere hep bakıyorum benim açımdan tek son ufak olması (nivadan bile) onun dışında bence serkaın dediği rent a car...

2. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi senle anlaşamıyacağımda kimle anlaşacam burhan amca :)
  3. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi bunu açarmısın biraz burhan amca ..

4. akademic

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi bilhassa bazı gezilerde yapılan gereksiz driftler... taş kaya yuvarlamaları... çok etkilşyor ordaki yaşayan canlıların habitatlarını.. ses grültü üremelerini etkiiyor stres koşulları oluşuyor.. biz arazideçalışırken hep kaldrıdığımız taşı bile aynı...
  5. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi gezi çok güzel olmuş benim Doktora çalışma alanıma yakın yerler ... organizasyon cidden müthiş ama aklıma hep 60 araç 2000 metrenin üstünde ekzos debenelenme ve doğa aklımı kurcalıyor..

6. akademic

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi sende hoş geldin serkan nasıl geçti gezi linki varmı

7. akademic

İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010 Çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık güzel fotolar....
  8. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum işi bilen arkadaşların önerilerini değerlendirip sonrasında üzülmemek için bu sitedeki birikimlere güveniyorum..
  9. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum Erdal abi kısmetse düşünüyorum Niva aşkım devam ediyor :) ama hatırlarsan menderes gezisinde dokotrun defenderıda vardı orda girdi kanıma :)

10. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum senin aracı gördükten sonra insan başka defender ları pek beğenmniyor cidden çok güzel bir araç emeğine sağlık güle güle binin..

11. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum evet yakışıklılığı aklımızı çeldi.. umarım yürüyenide güzeldir gidip görecez.. kısmetse
  12. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum Ahmet cidden o adar güzel araçlar varki en kısa zamanda değerlenriip karar vereceğim bursa işi önümüzdeki hafta olacak gibi :)

13. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum evet burda konuyu açmadaki sebebte cidden gezenbilirci arkadaşlarıma güvenmem.. dediğiniz gibi burdan referanslı bir araba daha sorunsuz olacaktır..
  14. akademic

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) Erdal abi çok canım çekti süpriz yapıp gelebilrim telefonunuz kaydettim ararım gelecek oluram..
  15. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum http://www.sahibinden.com/_acil_28_000_den_dustuk-38WQQaXQQ5985017WQQpXQQdisplayitem bu araçla ilgili düşünceniz nedir ?

16. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum ambulansların temiz olduğunu biliyorum ama arazide çok ağır yoksa izmirde çok güzel var vosdost'un
  17. akademic

110 defender arıyorum

Ynt: 110 defender arıyorum ilginize çok teşekkür ederim üstü kapalı beş kapı olanlar çok güzel görünüyor.. ayrıca özelden de güzel araçlar yolladılar.. inşallah en kısa zamanda güzel bir araç sahibi olurum.
  18. akademic

110 defender arıyorum

10-15 000 TL arası düzgün bir defender arıyorum sitede veya etrafında yürüyeni düzgün araç önerebilecek arkadaş varsa sevinirim..

19. akademic

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi ah ahh birdi izin çıksa bana süper olacak :)
  20. akademic

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010) cezayı neden yedin ruhsatta traktör yazması gerekirken arazi aracı yazamasından dolayımı :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri