İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,993
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

SDC11151.jpg

SDC11154.jpg

SDC11159.jpg

SDC11164.jpg

SDC11178.jpg

SDC11176.jpg

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Serkannnnnnn şşşşittttttt :smiley: :smiley:

SDC11176.jpg

Güzel Dakikalar :smiley:
SDC11186.jpg

SDC11187.jpg

SDC11191.jpg

Tolga ağacı çekmeye çalışıyor :smiley: :smiley:

SDC11195.jpg

Bu sefer biz Nissanı patrolu çekmeye çalışıyoruz :smiley: :smiley:

SDC11198.jpg

Serdar Abi derki " ne oldu john deere " :smiley: :smiley:
SDC11251.jpg

SDC11255.jpg

Su buharı :smiley:

SDC11256.jpg

Misafirimizi Manisaya uğurladıktan sonra çay molası

SDC11258.jpg
SDC11260.jpg

Benden bu kadar. Emeği geçer herkese çok teşekkürler.

Çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık güzel fotolar....

abi bu son kareler neresi , bizi salladıktan sonra muhabbet devam etmiş :smiley:
bu arada serkana yüklenmeyin bilerek kaldı o gölde....valla rölantide geçti diyebilirim.
serkan landımı alayım en büyük rakibin olucam.
berk senin videoyu galiba bozdum sıkıştırmaya çalışırken.

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak

erdalyaman' Alıntı:
Berk çok teşekkürler, varsa devamını da bekliyoruz :D
Hüray nerede sendeki fotolar? epeyce olması lazım?????

Makine Ahmet'indi, ben sadece şipşak kısmıyla ilgilendim.. :smiley: Ahmet'te sağolsun yüklemiş ama daha çok foto var, videolar var daha.. 8)
Diğer fotoğraflar için de teşekkürler Berk, Tolga.. Devamı var ümidiyle başkasını bilmem ama ben bekliyorum ::smiley:

Sizlerle tanışıp bu geziye katılmış olmaktan büyük keyif aldım..

Selamlar..

hüray sanatsal fotoğraflar çektiğimi sanıp kendimi çok fena kandırmışım :smiley: sen olayı aşmışsın...

yukarıdakı karelerde Serdar kardeşimi Ahmetle Serkan kaldırmışınız nereye göruruyorsunuz adamı yahu tek ladacı gördunuz oynuyorsunuz ;D

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak

broker650' Alıntı:
hüray sanatsal fotoğraflar çektiğimi sanıp kendimi çok fena kandırmışım :smiley: sen olayı aşmışsın...

diyosuuuun :smiley: bence tevazuya giriyor dediğin ya, yine de sağol.. ::smiley:
Bu arada fotoğraflar az geldi arkadaşlar, videolar da olacaktııı.. Yüklemeye devam edelim lütfen, yaparsınız siz ;) hadi biraz gayrett, biraz gayret.. ;D ;D ;D

tolga orası kapalı yer değil orası kapalı yerin bahçesi :smiley:

yolgezen' Alıntı:
Makine Ahmet'indi, ben sadece şipşak kısmıyla ilgilendim.. :smiley: Ahmet'te sağolsun yüklemiş ama daha çok foto var, videolar var daha.. 8)
Diğer fotoğraflar için de teşekkürler Berk, Tolga.. Devamı var ümidiyle başkasını bilmem ama ben bekliyorum ::smiley:

Sizlerle tanışıp bu geziye katılmış olmaktan büyük keyif aldım..

Selamlar..

Hüray bu fotoları yüklemek için 2 saat uğraştım :smiley: Diğer video ve fotoğrafları cd ye çekip sana ulaştıracam. Gecikmelide olsa :smiley:

erco' Alıntı:
yukarıdakı karelerde Serdar kardeşimi Ahmetle Serkan kaldırmışınız nereye göruruyorsunuz adamı yahu tek ladacı gördunuz oynuyorsunuz ;D

Serdar Abiyi tek başına bıraktınız. Nivacı abilerimiz böyle olmuyor. Niva ekibini tam kadro görmek istiyoruz. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler