İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,097
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Foto makinasının kablosu burodaydı. Aksam yüklerim. Bu arada sende yılbaşı ve geçen gezideki fotoları bana versen nasıl olur? Tencere dibin kara seninki benden kara. :smiley: :smiley:
Yarım Hacı :smiley:

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Nejat' Alıntı:
şimdi olmadı ama Erdal Abi yazıktır bize :-\

Nejat elim sürçtü :( Aslında gelme olanakları olup ta gelmemeyi seçenler demek istemiştim ;)
Nivacı, Çağatay, Burak ve senin gelmeme nedenleriniz var benim kastettiklerim; Erco, efe_chevy, Emre (her ikisi de), Mehmet, Aykut

Aslında çok güzel ve dolu bir gezi oldu, hepinizi aramızda görmek isterdik.
Murata da çok teşekkürler, :D aramızdaki tek vinçli araçtı ve eğer vinç olmasaydı Ahmetin aracı oradan çıkarmamız çok ama çok zordu

Bendeki fotoğrafların devamı...

DSC_1289.jpg

DSC_1318.jpg

DSC_1322.jpg

DSC_1345.jpg

DSC_1351.jpg

Berk çok teşekkürler, varsa devamını da bekliyoruz :D
Hüray nerede sendeki fotolar? epeyce olması lazım?????

Vee batış anları .... :D Serkan Kusura Bakma ;D

DSC_1362.jpg

DSC_1370.jpg

DSC_1381.jpg

bu ne biçim batmak yağmur ormanlarına mı gittiniz de biz bilmiyoruz
adamın resmen göle düşmüş gibi bir hali var :D

hani Ercan orada olsaymış üstünü çalıyla mı örtüp tezgah hazırladı diyeceğim ama ama belki Ahmet'in işidir bu ;D

Berk ne kusuru olurmu öyle şey kardeşim ben çok büyük bir keyifle battım :D

Nejat abi ben kendi kendimi batırdım orada :D biraz daha hızlı girseydim veya durmasaydım suyun ortasında geçerdim :D

Ekip tamam. :smiley: ( Fotoyu çeken eski off roadçu Hüray Eksik Tabi )

SDC11116.jpg

SDC11129.jpg

Erdal abi biliyorsun ben hic bir geziden geri kalmam ama bu hafta bizim 60 k landı denemeye cıkdık biran önce bitsin diye o yuzden aranızda yokdum iyiki de gelmemişim bu bizim arkadaşlar rezil olacaklardı oralarda baksanıza ikisde azıcık suda kalmışlar be bu suları arabayı yıkamak icin kullanıyorum hemde cade lastikleriyle

http://www.youtube.com/watch?v=mEmjOHIq02A

Nejat' Alıntı:
bu ne biçim batmak yağmur ormanlarına mı gittiniz de biz bilmiyoruz
adamın resmen göle düşmüş gibi bir hali var :D

hani Ercan orada olsaymış üstünü çalıyla mı örtüp tezgah hazırladı diyeceğim ama ama belki Ahmet'in işidir bu ;D

Yok Ben suyun üstünü örtmedim ama Serkana iki çekerde geçersin dedimmmm :smiley: :smiley: :smiley:

erco' Alıntı:
Erdal abi biliyorsun ben hic bir geziden geri kalmam ama bu hafta bizim 60 k landı denemeye cıkdık biran önce bitsin diye o yuzden aranızda yokdum iyiki de gelmemişim bu bizim arkadaşlar rezil olacaklardı oralarda baksanıza ikisde azıcık suda kalmışlar be bu suları arabayı yıkamak icin kullanıyorum hemde cade lastikleriyle

http://www.youtube.com/watch?v=mEmjOHIq02A

Ocağına düştüm ercan abi :smiley: Şu 74 Seri III bir bitirsek ben onuda yıkarım. Nede olsa Antalyada araç yıkamayı öğrendim :smiley: :smiley:

Serdar Abisinden öğrenmiş arazide araç yıkamayı :smiley:
SDC11132.jpg

SDC11137.jpg

SDC11140.jpg

SDC11144.jpg

Araziye girmeden tedbir almazsan böyle suyun içinde wd 40 sıkarsın :smiley: :smiley:

SDC11147.jpg

SDC11137.jpg

sen ve meyva suyu
ve de aracın bana ne oldu der gibi pergelleri açmış hali

vah vah vah görmeyeli neler olmuş sana böyle :'(

"sen ve meyva suyu
ve de aracın bana ne oldu der gibi pergelleri açmış hali

vah vah vah görmeyeli neler olmuş sana böyle"

Nejat abi artık az içiyorum hatta hiç içmiyorum. Kötü bir anısı var bir ara anlatırım. :smiley:

ahmet anlatsana komikse hepberaber güleriz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler