İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,072
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

Sizleri her zaman aramızda görmek istiyoruz :smiley: ben sizlerden çok şey öğrendim Serdar abimden dereden geçerken lastik yıkamayı Ercan abimden çamura batmayı :smiley: diğer abilerimdende öğreneceğim daha çok şey var :smiley: bir dahaki gezide lütfen hepberaber olalım :D

Etiketler
Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak 2010

ahmet hala bi araba bulamadık 24 saat nette geziyorum,bir dahaki gezide grubun delisi olarak çamurlardan koştura koştura geçicem...

Serkan ben 2005 den buyana butun gezilerde yer alıyorum birdefa ön defi kırdım birdefa da üşendimden arazi lastiklerinı takmadım da camurda debelendi onada batmak ve bundan bişeler ögrendinse ne mutlu sana ama sen daha 3 gezide komple batdın bundan kım ne ögrenmesi lazım canım kardeşim ;D

Ynt: İzmir Grubu Yamanlar Dağı-Karagöl Yeni Off-road Rotaları Keşif Gez. 24 Ocak

vosdost' Alıntı:
Hüray bu fotoları yüklemek için 2 saat uğraştım :smiley: Diğer video ve fotoğrafları cd ye çekip sana ulaştıracam. Gecikmelide olsa :smiley:

Ölme eşeğim ölme dedirtme de ;D

Tolga, bizim videodan haber varmı? Bozulmuşmu? :eek:
Bizim acemiliğimize gelmiş kendimizle ilgili adam gibi hiçbir şey çekmemişiz, o tek kanıttı ;D ;D

berkguray' Alıntı:
Tolga, bizim videodan haber varmı? Bozulmuşmu? :eek:
Bizim acemiliğimize gelmiş kendimizle ilgili adam gibi hiçbir şey çekmemişiz, o tek kanıttı ;D ;D

berk siz gezide varmıydınız :D

Serkan, Biz Yusuf ve Yusufla beraber gelmiştik :smiley:

yok ben sizi resimlerde göremedimde :D ama yusufu çok iyi hatırlıyorum :D

Vallaha bende onu farkettiğim için elinizde fotoğraf varsa gönderin diyecektim. Navara biraz utangaç, fotoğraflarda saklanmış hep :smiley:

bende hiç fotoğraf yok asıl makina sizdeydi sizdede resim yoksa ne diyeyim :smiley: özge kardeşim sanırım doğayı çekmekten sizin arabanın resmini çekmemiş :smiley:

berk senin videoyu sıkıtırmaya çalıştım o şekilde gitmiyo beceremedim ama orjinali hala elimde 45 MB hayatta maille gitmez...
flash diske atayım sen kendi bilgisayarına yüklersin,bir dahaki gezide veririm istersen.

tolga istersen msn den bana gönder ben yükleyeyim benim videoda 45 mb. idi ben yükledim

serkan zaten o sana yolladığım video
içinde berkte var. o bölümlerini berk için yükleyiversene.

ben o videonun hepsini yükledim başka bir video yoksa onun içinde berk var murat abi var ben varım :smiley:

Serkan Yayla' Alıntı:
th_serkanbat.jpg

Bu pazar - 31 Ocak- Nif dağı gezisi planladık katılımları bekliyoruz :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47745.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler