Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu)
Mükemmel bir hava, mükemmel bir doğa ve mükemmel bir toplulukla harika bir gün geçirdik. Bu günü yaşamamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gelenlerin ayağına , yemekte emeği geçenlerin ellerine , sohbete katılanların...
Selam arkadaşlar. Hafta sonu için taze bir program hazırlığı içindeyiz. Perşembe günü Adana yağışlı olacağından Köşkede ilk kar düşmüş olacak. Köşkün ilk karında eğlence bir başka güzel oluyor. Bunu değerlendirmek için böyle bir güzergah ayarladık. Adana Offroad Ailesini , diğer offroadcu...
Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
4 Aralık 2011 Hürriyet Çukurova ekinde yayınlanmıştır.
Ynt: ADANOFF Lıght Off-road Serisi Devam Ediyor:)17 Nisan 2011Görselleri
herkese çok selamlar..
sizi taaa Çin'den takip ediyorum..Arkadaşlar İmrendim hepinize.. O an arada olmayı çok isterdim.. neyse artık gelince acısını çıkartacam..
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.. hepinizin eline koluna sağlık
Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)
Çok güzel bir gezi oldu.. organizasyonumuz gerçektende başarılıydı..
Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS
En sonunda batık gemiye gittik.. bu 3. denemeydi ama en zevk aldıklarımdan birisi oldu.. kum + su + çamur ne ararsan vardı
Ynt: 4x4 Araçlarda Vinç Seçimi
Dursun usta..
Ben vinç almadan önce bu konu üzerine uzun süre araştırma yaptım. gezenbilirde böyle bir bilgi göremediğim içinde paylaşmak istedim. sizin gibi tecrübeye dayalı bilgi sahibi olmadığım için yazdıklarımın tam anlamıyla açıklamasını yapamadığım için...
Ynt: 4x4 Araçlarda Vinç Seçimi
6.4 değeri bana ait birdeğer değil. bende bunu yabancı bir siteden alıntı yaptım ve konunun içinde paylaştım.. Vinç seçiminde 6.4; aracın tonajına göre kalabileceği en zor koşul için uygulanan bir değer.. bundan dolayı vinç seçimi konusu içinde bu değeri...
4X4 araçlarınızla yapacağınız off-road veya doğa gezilerinizin yarıda kalmaması için gerekli olan ve diğer 4X4 araçlardan bir adım önde olmanızı sağlayan vinçleri seçerken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Aracınızın standartlarından küçük veya büyük olmasını basit bir yöntem ile...