Arama sonuçlarınız

1. F

10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu)

Ynt: 10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu) Mükemmel bir hava, mükemmel bir doğa ve mükemmel bir toplulukla harika bir gün geçirdik. Bu günü yaşamamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gelenlerin ayağına , yemekte emeği geçenlerin ellerine , sohbete katılanların...

2. F

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Hilal eline sağlık resimler on numara..
  3. F

10-11 Aralık 2011 Köşk Gezisi (Adana Offroad Grubu)

Selam arkadaşlar. Hafta sonu için taze bir program hazırlığı içindeyiz. Perşembe günü Adana yağışlı olacağından Köşkede ilk kar düşmüş olacak. Köşkün ilk karında eğlence bir başka güzel oluyor. Bunu değerlendirmek için böyle bir güzergah ayarladık. Adana Offroad Ailesini , diğer offroadcu...

4. F

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2
  5. F

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 4 Aralık 2011 Hürriyet Çukurova ekinde yayınlanmıştır.

6. F

Adana Off-Road

Ynt: Adana Off-Road Adana offroad grubunun resmi sitesi www.adanaoffroad.com Buradan tüm ilgilenen arkadaşları sitemize davet ediyorum..

7. F

ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011)

Ynt: ADANOFF Light Off-Road Gezisi (17 Nisan 2011) Takipteyim
  8. F

ADANOFF Lıght Off-road Serisi Devam Ediyor:)17 Nisan 2011Görselleri

Ynt: ADANOFF Lıght Off-road Serisi Devam Ediyor:)17 Nisan 2011Görselleri herkese çok selamlar.. sizi taaa Çin'den takip ediyorum..Arkadaşlar İmrendim hepinize.. O an arada olmayı çok isterdim.. neyse artık gelince acısını çıkartacam..
  9. F

10.04.2011 Hatoff Reyhanlı motocross ve offroad oyunları Katılımcı listesi

Ynt: 10.04.2011 Hatoff Reyhanlı motocross ve offroad oyunları Katılımcı listesi 1)Kerim AKKIŞ(3+) 2)Fatih Demir (2+)

10. F

Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011)

Ynt: Hatay - Reyhanlı; Enduro - Cross Yarış Etkinilkleri ve Off Road Oyunları (10 Nisan 2011) takipteyiz

11. F

ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010) selçuk resimler çok güzel.. eline sağlık..
  12. F

ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010)

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010) emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.. hepinizin eline koluna sağlık

13. F

Ynt: ADANOFF; Karataş Batık Gemi Sahili - Kum ve Çamur Banyosu Görselleri (27 Mart 2010) Çok güzel bir gezi oldu.. organizasyonumuz gerçektende başarılıydı..
  14. F

ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS

Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS En sonunda batık gemiye gittik.. bu 3. denemeydi ama en zevk aldıklarımdan birisi oldu.. kum + su + çamur ne ararsan vardı
  15. F

Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS :)

16. F

Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS ilk resimler
  17. F

Ynt: ADANOFF 27 Mart 2011 Pazar günü BATIK GEMİ KARATAS fd
  18. F

4x4 Araçlarda Vinç Seçimi

Ynt: 4x4 Araçlarda Vinç Seçimi Dursun usta.. Ben vinç almadan önce bu konu üzerine uzun süre araştırma yaptım. gezenbilirde böyle bir bilgi göremediğim içinde paylaşmak istedim. sizin gibi tecrübeye dayalı bilgi sahibi olmadığım için yazdıklarımın tam anlamıyla açıklamasını yapamadığım için...

19. F

Ynt: 4x4 Araçlarda Vinç Seçimi 6.4 değeri bana ait birdeğer değil. bende bunu yabancı bir siteden alıntı yaptım ve konunun içinde paylaştım.. Vinç seçiminde 6.4; aracın tonajına göre kalabileceği en zor koşul için uygulanan bir değer.. bundan dolayı vinç seçimi konusu içinde bu değeri...
  20. F

4X4 araçlarınızla yapacağınız off-road veya doğa gezilerinizin yarıda kalmaması için gerekli olan ve diğer 4X4 araçlardan bir adım önde olmanızı sağlayan vinçleri seçerken çok dikkatli olmanız gerekmektedir. Aracınızın standartlarından küçük veya büyük olmasını basit bir yöntem ile...

Geri