Arama sonuçlarınız

1. FERO

L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır İlk kırmızı aracın dodikleri ve son aracın da tampon koruma demirinin nerede yapıldığı veya nereden satın alındığı hakkında bilgi alabilir miyim??

2. FERO

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Alkollü araç kullanmanın sonuna kadar karşısındayım ancak kamplarda, çevre rahatsız edilmediği sürece, içmek isteyen içer. Böyle bir yasağa da karşı olacağımı belirtirim...
  3. FERO

Alkol ve OFFROAD

Ynt: Alkol ve OFFROAD Ben alkolü sevmeme rağmen, adam gibi içemediğim ve bu konuyla ilgili çok sabıkam (!) olduğundan, şehirde veya dağda alkollüyken asla araç kullanmıyorum. Öteki taraftan araç kullanılmayacaksa alkol tabi ki alınabilir ancak malesef ki içmeyi bilmeyip, içmeye devam edenlerin...

4. FERO

2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı

Ynt: 2009 Toyota Hilux Yükseltme Kiti ve Snorkel Montajı Burak Bey, ben de mazda bt 50 4x4 sahibiyim. Aracın gücünden memnun olsam da özellikle rampada kalkışlarda sıkıntı yaşıyordum. Şimdi aracı yükseltip, lastikleri de büyütünce sıkıntı daha da arttı. Bugün boosterdan bahsettiğiniz mesajınızı...
  5. FERO

Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu

Ynt: Dünya'nın En Dayanıklı Cep Telefonu Bu telefondan bende var. Hacmi sebebiyle neredeyse hiç kullanmadım. İsteyen arkadaşa, aldığım yurtdışı fiyatının biraz altına satabilirim.

6. FERO

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Sonucu bizimle paylaşır mısınız??

7. FERO

1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010)

Ynt: 1. Beykoz Off-Road Oyunları (23 - 24 Ekim 2010) 00) Gazrover (Nurullah) 01-) jeep96 (Hasan Ermagan 2002 wj Şimşek cumartesi öğlenden sonra) 02-) Bybira (Jeep XJ Ateş Parçası) 03-) kfy ( Cezmi Büker, Lada Niva) 04-).......... (lada) 05-) Okan (cj ) 06-) Murat (cj) 07-) Cumhur (dodge...
  8. FERO

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Yetenek işte.... Allah herkese eşit dağıtmıyor ki.... Tek kelimeyle harika olmuş... Sıfır alınmış sanki...
  9. FERO

Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010) Kim kimi çekiyor (kurtarıyor) anlayamadım.... :-\

10. FERO

Buda Benim Vx 100'üm

Ynt: Buda Benim Vx 100'üm Çok çok güzel olmuş. Kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle...

11. FERO

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Ne olmuş o L-200'E öyle?? Umuyorum yarış performansı açısından, yapılan işlemlere değmiştir...
  12. FERO

Nissan Country İçin Çift Kabin

Ynt: Nissan Country İçin Çift Kabin Ben de yeni aldığım Mazda pick up için kabin yaptıracağım. İstanbul'da iki yer buldum. İstanbul'daysanız eğer ortak fiyat alabiliriz..

13. FERO

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog Resim için teşekkürler. Şimdiki hali eski halinden siyahla beyaz gibi farklı. Aracın çamurdaki performansı nasıl? Transit kasa kullanımı yaygın bir uygulama mı?
  14. FERO

Extreme Unimog

Ynt: Extreme Unimog Bence de çok güzel olmuş. Ford Transit'ten de parçalar var sanıyorum. Ben eski halini bilemediğim için yorum yapamayacağım. Ama gerçekten operasyona hazır gözüküyor. Çamurdaki performansını görmek isterdim. Sahibinden'deki başlığı da çok yaratıcı olmuş.. Hayırlı satışlar...
  15. FERO

245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir.

Ynt: 245/75/16 MT lastik arıyorum. Cooper STT yada Good Year MTR tercih sebebidir. fiyat gerçekten uygunmuş ama... bence de iyi ki almışsınız... nasıl olsa bulursunuz... Ben de Ocak ayında aynı ebatta Cooper S/T almak istiyorum.

16. FERO

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... Benim araç BT-50, yeni kasa. Esasında araçlarımız Ford Ranger ile tıpatıp aynı. Benimki de 2500 Turbo ama motor biraz daha güçlendirilmiş. Ben de ikinci el alacaktım, sıfır araç almaya tövbe etmiştim ama Mazda'da çok uygun bir kampanya vardı. Şimdilik...
  17. FERO

Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?

Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ? Ben de Şile'de gözlemecilerin orada görmüştüm. Belli ki özenilmiş bir araç. Alana da satana da hayırlı olsun. Arazi çok eğimli olmadığı sürece iş yapar bence, görmek isterdim..
  18. FERO

Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba...

Ynt: Yeni Mazdam ile Herkese Merhaba... Yeni Mazdanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Ben de yeni kasa Mazda 4x4 pick-up aldım bu ay. Daha önceden hiç japon pick-up kullanmadığım için diğer markalarla karşılaştıramam ancak aracımdan çok memnunum. Bu durumda artık...

19. FERO

Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009)

Ynt: Edirne Gezi Kamp Off-Road Oyunları (19-20 Aralık 2009) Kar durumu ve kamp yapılacak alanın çamur, kar vb. şartları nasıl olacak, bilginiz var mı?
  20. FERO

Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu

Ynt: Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu DÜZELTME Dün göndermiş olduğum yorumda eski G. Vitaram için "sattım kurtuldum" ifadesini kullandım. Ancak bu ifadem aracın teknik anlamda herhangi bir sıkıntısından kaynaklanmayıp, tamamıyla manevi sebeplerdendi. Hiçbir şekilde G. Vitara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri