Nissan Country İçin Çift Kabin

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sgulten Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,761

sgulten

Yeni Üye
Yer
İSTANBUL
Selamlar , nissan country aracım (çift kabin) için fiber kabin yaptırmak istiyorum .Fiyatları ve ürünü nerelerde bulabilecegim konusunda deneyimli arkadaşların fikirlerini almak isterim. Şimdiden herkese teşekkürler...

Etiketler

Ynt: Nissan Country İçin Çift Kabin

ben çok araştırdım
bencede akdeniz fibersan en uygunu.
carryboydan daha iyi yaptıklarını söyleyebilirim.

kardeş bende aynen bakınıyorum uygun bir yer bulursan haberleşelim teşekurler

Ben de yeni aldığım Mazda pick up için kabin yaptıracağım. İstanbul'da iki yer buldum. İstanbul'daysanız eğer ortak fiyat alabiliriz..

Selamlar, gelen olumlu referanslara istinaden ben Akdeniz fibersana sipariş verdim ama hâlâ bekliyorum üç hafta oldu, bir firmadan büyük bi sipariş almışlar galiba o yüzden Ocak ayında gönderebileceklermiş. :p

CİNCİN' Alıntı:
Selamlar, gelen olumlu referanslara istinaden ben Akdeniz fibersana sipariş verdim ama hâlâ bekliyorum üç hafta oldu, bir firmadan büyük bi sipariş almışlar galiba o yüzden Ocak ayında gönderebileceklermiş. :p

Fiyat yazabilirmisiniz, birde model hakkında biraz bilgi, varsa foto iyi olurdu. Selamlar

Fiyat 1500-1600 TL + KDV civarında, istediğniz aksesuarlara göre (tavan çıtası vs) artabiliyor. Gerçi sitede tavan çıtaları standarttır diye yazmalarına rağmen firma yetkilisi bana telefonda ekstra olduğunu belirtti ???
Bu fiyatın üzerine nakliye ve montaj ekleyeceksiniz. Benim araca uygun modeller piyasada olmadığı için yurtdışından falan getirmeyi düşünürken Akdeniz Fibersan'ın modelleri bana hem fiyat hem dizayn açısından oldukça cazip geldi. Kalıpları değiştirerek yeni tasarımlar üretmişler. Modeller oldukça modern görünüyor.
http://www.akdenizfibersan.com.tr/kabin.php adresinden modelleri görebilirsiniz. Nissan için epey resim var
Yılsonu sayımı ve yeni sipariş derken bir ay geçti, artık haftaya da gelmezse kıyameti kopartacağım :mad:
Taktırınca detaylı resimlerini ve ürünle ilgili görüşlerimi sizle paylaşırım. Böylece siz de daha rahat karar verirsiniz.

Ben bizzat akdeniz fibersana uğramıştım,tavan çıtası o fotodakiler standarttı, extra dedikleri benim aracın üzerindeki tipten olmalı.
[attachment=1]

Fotoğraf739.jpg

iyi günler pick up imizi icin adana akdeniz fibersandan gecen yil aldik.babam ciftci oldugu icin kisin takip yazin sökmek istiyordu.bir kere 1 ayligina taktirdi sonra geri söktü ve ciftlikte duruyor.dedigim gibi 1 ay kullandik ve sapasaglam ilk günkü gibi duruyor.daha da kullanmaz 1500 tl ye satabiliriz istiyen olursa ben simdi istanbuldayim kabin tarsusta bana özelden mesaj atabilirsiniz

n502096682_270727_80.jpg

Merhaba Akdeniz Fibersan'a verdiğim sipariş sonunda elime ulaştı. İlk izlenimlerim şöyle: Orijinal fabrika rengine boyamışlar ve rengi iyi tutturmuşlar. Arka kapak komple cam. Yan camlar sabit ve fitilsiz monte edilmiş, güzel görünüyor. İç aydınlatma ve arka cam rezistansı var. Tavan ve yanlar halı kaplı, üçüncü stop lambası standart, montajı bir buçuk saat kadar sürüyor. Motajda klipsler kullanılıdığı için delme vs. yok ve dilendiğinde rahatlıkla sökülebiliyor.

Sızdırmazlığı test etmek için araç yıkama makinasının basınçlı suyuna maruz bıraktık, sorun yok havanın yağmurlu olması da test açısından iyi oldu.
İç cam sürgülü, Aracının arka camı sürgülü olanlar araç kabiniden bagaja erişebilirler, bagajdaki bir eşya veya evcil hayavana erişim açısından gerekli.

Sonuç: Adamlar siparişlerini epey geç gönderiyorlar ama ürün kaliteli, ben Akdeniz Fibersan'ı tavsiye ederim. Sanırım şimdiki fiyatı 1650+KDV imiş. Bana maliyeti 1500+KDV+Nakliye+Montaj ile yaklaşık 2200 TL oldu. Yabancı ürünlere tonla para ödemeyin derim.

Image_00089.jpg

100_3743.jpg

100_3744.jpg

100_3749.jpg

000_0188%7E0.jpg

000_0189.jpg

İyi günlerde kullanın cihat bey
Çok yakışmış. Projesinide gönderdilermi? proje fiyata dahilmi?

Hayır, sadece fatura gönderdiler. Proje olmaması sakınca yaratır mı peki ???

CİNCİN' Alıntı:
Hayır, sadece fatura gönderdiler. Proje olmaması sakınca yaratır mı peki ???
projesini çizdirip ruhsata işletmeniz gerekiyor. Bazı yerlerde sorun olmazken, bazı tüv istasyonları ve polis ruhsata işlemenizi istiyorlar.
Eğer akdeniz fibersana söylerseniz yarımcı olurlar. sanırım 150tl civarı proje ücreti var

Çok sağolun, Ruhsata işletmeyi pek düşünmüyordum aslında ama her yıl TÜV'e giderken sök tak derdi de çekilmez. Yarın arayayım bakalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR