Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)
Çok büyük geçmiş olsun. Allah korumuş, umuyorum maddi zarar haricinde bir zarar yoktur...
Ynt: TUV TURK Gariplikleri
Arka farları olmayan Anadol pikabın muayeneden geçtiğini biliyorum. Malesef ki araç muayenesi işini takipçilere vermeyip, kendiniz halletmeye çalıştığınız takdirde birçok sorunla karşılaşıyorsunuz. Eskiden takipçiler sadece ruhsatı alır, muayeneyi hallederlerdi. Benim...
Ynt: Giresun - Tirebolu - Cimi'de Geçit Vermeyen Orman Yolu (25 Temmuz 2009)
Geziniz çok güzel olmuş, eminim çok da eğlenmişsinizdir. Ancak doğal bitki bitki örtüsüne verdiğiniz zararın farkında mısınız, bilmiyorum. Lütfen gezilerde doğanın korunmasına hususuna daha çok dikkat edelim.
Ynt: 98 Cherokee Country XJ Satılık (SATILDI)
Aracınız çok temiz ve iyi hazırlanmış duruyor. "Grand Vitara + nakit" takas düşünseniz, hemen alacağım ama kendi aracım satılmadan alamıyorum. Hayırlı satışlar..
Ynt: Land Rover Defender 110 Ambulans
Hayırlı olsun. Ben de uzun zamandır 4x4 karavan yapmak için land ambulans bakıyordum. Ancak anladığım kadarıyla hem aracın yapısı hem de mevzuat buna pek uygun değil galiba..
Ynt: Ericsson R-310 s Outdoor Kılıfı
İlanınızı şans eseri gördüm. Aradan da baya zaman geçmiş. Bende o kılıftan var yanılmıyorsam. Telf: 0 532 312 54 05 arayın, size hediye göndereyim...
Ynt: Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz
Kimsenin piknik yapmadığı, temiz bir kamp yeri bulmak İstanbul çevresinde çok zor. Biraz uzak olacak ama Saroz ve Bozcaada'daki koylar hala kamp için ideal..
Ynt: Jeep Buluşması Öncesi, Şile - Kömürlük Off-Road Gezisi (24 Mayıs 2009)
Şahane resimler ve off-road. Resmen günü yaşadım. Elbette 50 tane jeep'in yanyana gelmesini görmek de çok keyifli ama bu gezi de tam off-road olmuş..
Ynt: İzmir Grubu Off-Road / Safari Kazdağları & Assos Jeep Safari Gezisi (16-19 Mayıs 2009)
İşlerim müsait olsaydı ben de gelmek istiyordum. Çok güzel gezi olmuş.
Erdal abi artık arabayı satıp, karavan alma fikrinden vazgeçmişsindir umarım...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
Merhaba,
İsmim Yavuz Fero. Uzun zamandır sitenin üyesiyim ancak fazla aktif değilim. İzmir'liyim, İstanbul'da yaşıyorum. Avukatım. Suzuki Grand Vitara araç sahibiyim.
Selam ve sevgiler,
Ynt: Suzuki Vitara, Sizce Hangisini Almalıyım?
Gökhan Bey, yazınızı ilk okuduğumda, 25.000 km.lik bir arabaya neden bu kadar bakım yapılsın ki demiştim. Ancak aracın km.si ne kadar az olursa olsun, o model g.vitaralarda 10.000 km.de bir bakım gerekiyor. Yine de aracınızın o kadar değişime...
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul
03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu
04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul
05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...
Ynt: Suzuki Vitara, Sizce Hangisini Almalıyım?
Gökhan Bey,
Ben aracıma BF AT 215 70 16 taktım. Ancak doğrusunu söylemek gerekirse, görüntü hariç pek birşey elde etmedim. Amacım da sert off road değildi zaten. Onun haricinde, diğer lastikleri bilmiyorum ama asfaltta çok kaydığım oldu. AT arada...