Arama sonuçlarınız

1. silvanesti

90 - 98 Arası Y60 Patrol Ariyorum

Ynt: 90 - 98 Arası Y60 Patrol Ariyorum Ilanimi yanlislikla iki kere post etmisim... Moderatorler tekini silebilir. Ozur diler, iyi aksamlar dilerim...

2. silvanesti

Vx 100 Yardım

Ynt: Vx 100 Yardım Merhaba Emre Bey, Araciniz guzel gozukuyor ve ben de VX 80 disindaki alternatifleri dusunmeye coktan basladim. Ancak su an icin Mitsubishi dusunmuyorum...Bir sure temiz ve hesapli bir Y60 kasa Patrol aramak istiyorum. Teklifiniz icin yine de cok tesekkur ederim...Umarim...
  3. silvanesti

Alınık - 90-98 Arası Nissan Patrol Y60 5 Kapı

Merhaba, 1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum. Saygilarimla

4. silvanesti

Merhaba, 1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum. Saygilarimla
  5. silvanesti

6. silvanesti

7. silvanesti

Vx 100 Yardım

Ynt: Vx 100 Yardım Haklisiniz... Bu arada forumda verdiginiz yardimsever ve detayli cevaplar icin cok tesekkur ederim. Land Cruiser sayfalarinda yazilanlarin hemen hepsini siz ve sizin gibi dostlarin bilgilendirici cevaplari dolayisiyla birkac kez okudum. VX100'e icim gitgide daha cok...
  8. silvanesti

Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80

Ynt: Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80 Yurtdışında 150k milden düşük olanını bulmak zor :) Bekleyip sabredicez acelesi yok; ikinci araç olacak nasılsa...... Selamlar :)
  9. silvanesti

Ynt: Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80 Guncel....

10. silvanesti

Vx 100 Yardım

Selam herkese, temiz bir VX 80 arıyor olmama rağmen, bulma olasılığımın düşük olması sebebiyle VX 100'lere de bakmaya başladım. Sizden ricam eğer aşağıdaki araçlar hakkında bilginiz var ise paylaşmanız. Teşekkürler...

11. silvanesti

Ynt: Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80 Çok teşekkür ederim... Umarım siz de en kısa zamanda aradığınız aracı bulursunuz. Size de kolay gelsin ve bol şanslar.
  12. silvanesti

Herkese merhaba; Siteye yeni rastladım, forumlardaki yardımsever bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim... Tanışma bölümüne de az evvel yazdım; yaşım 36 ve evliyim, uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra yaklaşık 1.5 sene önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Film sektöründe...

13. silvanesti

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba; Siteye birkaç ay once tesadüf eseri rastladım. Bu kadar sıcak, samimi ve yardımsever insanın birarada olması harika. 36 yaşındayım ve evliyim. Uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra yaklaşık 1.5 sene önce Türkiye'ye kesin dönüş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri