Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan silvanesti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,065

silvanesti

Ana Kamp
Herkese merhaba;

Siteye yeni rastladım, forumlardaki yardımsever bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...

Tanışma bölümüne de az evvel yazdım; yaşım 36 ve evliyim, uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra yaklaşık 1.5 sene önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Film sektöründe çalışıyorum.

Temiz bir 95 yılı sonrası Land Cruiser VX 80 arıyorum, eğer çevrenizde satmak isteyen bir tanıdığınız var ise haber verirseniz sevinirim.

Araç yapılı olmayıp, lpg bile takılmamış olup bir de daha önce araziye çıkmamış ise ne de güzel olur :smiley:

Forumda çoğu VX 80 sahibi, yaklaşık 1 seneye varan arayıştan; bekleyişten sonra araçlarını bulabilmişler bakalım bizim maceramız ne kadar sürecek?

Kendinize iyi bakın, teşekkürler....

Etiketler
Ynt: Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80

Hoş geldiniz öncelikle.
Valla ben üç aydır hilüx arıyorum gitmediğim gezmediğim yer kalmadı bulamadım bulduklarım ya çok pahalı yada çok dökük.
İnşallah siz aradığınızı çabuk bulursunuz. Kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim...

Umarım siz de en kısa zamanda aradığınız aracı bulursunuz. Size de kolay gelsin ve bol şanslar.

keşke yurtdışından getirseydiniz gelirken,burda durum vahim :D

selamlar

Yurtdışında 150k milden düşük olanını bulmak zor :smiley:

Bekleyip sabredicez acelesi yok; ikinci araç olacak nasılsa......

Selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR