Arama sonuçlarınız

1. antbur

ZJ de Önde Çeki Demiri var mı?

Ynt: ZJ de Önde Çeki Demiri var mı? ünal abi normal standart bir zj de.

2. antbur

ZJ de Önde Çeki Demiri var mı?

Arkadaşlar Zj lerde önde çeki demiri varmıdır olmadık biryerde kaldığımızda aracımızı nasıl çekeceğiz?
  3. antbur

ZJ Difransiyel Yağ Değişimi

Ynt: ZJ Difransiyel Yağ Değişimi DBu hafta içi arka difransiyel yağınıda değiştiricem.Sizlerle palaşırım. hocam resimleri bekliyoruz.

4. antbur

Adım Adım Çakma Ferrari Yapımı

Ynt: Adım Adım Çakma Ferrari Yapımı Gerçeği olmasada süper bir iş çıkartmışlar :o
  5. antbur

1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8

Ynt: 1994 Grand Cherokee Limited 5.2 v8 slm ben ulus otomotiv (istanbul) den aldım tanesi 105 tl. saygılar

6. antbur

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ Hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.

7. antbur

Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum...

Ynt: Sonunda Jeep XJ'me Kavuştum... hocam zıpkın gibi duruyor maşallah hayırlı olsun güle güle kullanın..
  8. antbur

Aranızda Olmaktan Mutluyum

Ynt: Aranızda Olmaktan Mutluyum hayırlı uğurlu olsun keyifli sürüşler.
  9. antbur

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ben bugün patlayan bagaj amortisörlerini söküp değiştirdim çifti 30 tl.(bu arada herkesin kendisinin yapabileceği bir işlem ustaya gerenk yok).

10. antbur

Ben de XJ Sahibi Oldum

Ynt: Ben de XJ Sahibi Oldum Hayırlı olsun çok diri duruyor keyifle kullanın.

11. antbur

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Arkadaşım öncelikle hoşgeldin,bende 96 GC kullanıyorum yaklaşık dört aydır çok keyifli araçlar 1996-1998 arası 5.2 GC lerde 2030 tl cıvarı bir vergisi var yıllık (vergi indiriminden dolayı), 96 modeli 2011 yıllında yaş hatinden yaklaşık 880 tl düşecek...
  12. antbur

ZJ Difransiyel Yağ Değişimi

Ynt: ZJ Difransiyel Yağ Değişimi Elinize sağlık fotoğraflayıp paylaştığınız için teşekkürler insan elinden gelip kendi yaptığı zaman daha bir keyifli oluyor.

13. antbur

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? Mert bey hayırlı olsun keyifli sürüşler,bende yeni sayılırım yaklaşık dört aydır biniyorum ZJ e gerçekten çok keyifli.
  14. antbur

ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri

Ynt: ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri hocam ilgi alakanız için teşekkürederim bulamaz isem son çare e bay sitesine bir bakıcam. selamlar
  15. antbur

ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri

Ynt: ZJ Arka Cam ve Bagaj Amortisörleri zakof benim arka bagaj amortisörlerinden biri sizlere ömür bunların yenisini alırken neye dikkat etmeliyiz basınç değeri v.s gibi bir bilgin varmıdır şu an üzerinde olanlar sanıyorum orjinalleri değil.

16. antbur

Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket)

Ynt: Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket) Evet kesinlikle JEEP dokuz sene tuzla yapımı WİLLİYS 1966 model jeep kullandım ve büyük keyif aldım beni hiç yolda bırakmadı diyebilirim,şimdi ise bir ZJ kullanıyorum çok keyifli çok...
  17. antbur

Frene basınca titriyor

Ynt: Frene basınca titriyor fahri bey geçmiş olsun, bu işlemin maliyeti nekadardır paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.
  18. antbur

Grand cherokee 4.0

Ynt: Grand cherokee 4.0 18,00 tl cıvarı düşünülüyor ise ben olsam 96 model makyajlı kasa alırım vergi diliminden düşünülüyorsa 2011 de bir alt dilimden ödenecek 1074 tl cıvarı.

19. antbur

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Ben çarşamba günü GC/ZJ kasa aracımı servise bıraktım (Birlik oto Chraysler Özel Servis Bursa)bugün aldım yedinci gün. yapılanalar; 1) arka tamponun boyanması 150 tl (klips 6 adet 36 tl tampon için) 2) şanzuman hortumu iki adet yaklaşık biri 40 santim...
  20. antbur

Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

Ynt: Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde ) Hayırlı ugurlu olsun,allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri