Arama sonuçlarınız

1. GYRY

XJ'de XETEC navigasyonlu teyp uygulaması

Ynt: XJ'de XETEC navigasyonlu teyp uygulaması yarın bir konuşurum. Sanırım benim gibi yeni cihaz taktırmak isteyen birçok arkadaş vardır.Piyasada Xetec ve muadil büyük ekran çok uygun teyp ler var.Navigasyondan tutun da geri görüş kamereası ve mp3 e kadar birçok işlevi görüyor..

2. GYRY

Ynt: XJ'de XETEC navigasyonlu teyp uygulaması İstanbul dayım.
  3. GYRY

Merhaba Arkadaşlar, XJ cherokee de yeni modeldokunmatik navigasyonlu ve CD, mp3 çalar ve bluetooth telefon uyumlu yeni model bir teyp takmak istiyorum. Ancak orta konsoldaki orj.çerçeve yi yeni teype nasıl uydurabilirim.orj.teyplerin kasası ufak olunca yeni tip teypler bu çerçeveye girmiyor...

4. GYRY

Pajero 3.5 v6 SNORKEL aranıyor.

Ynt: Pajero 3.5 v6 SNORKEL aranıyor.** BULUNMUSTUR** Arkadaşlar Snorkel bulunmuştur. Teşekkürler.
  5. GYRY

Pajero 3.5 v6 SNORKEL aranıyor.

Arkadaslar snorkeli neyazikki kırdım. 98 model Pajero İcin uygun snorkel arıyorum. numaram 0532 2753094 Teşekkürler.

6. GYRY

235x75x15 MT Off Road Lastik

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik ****SATILDI**** Arkadaşlar Lastikler satılmıştır... Teşekkürler..

7. GYRY

Cherokee Body Kit - Kampanya - Arayınız

Ynt: Cherokee Body Kit - Kampanya - Arayınız Arkadaşlar Eyüp usta tavan sperliği ve dodik konusunda çok başarılı.müşteri ile çok yakından ilgili. Kendisine geçen haftalarda tavan sperliği yaptırdım.xj ye Orjinal kalıplardan harika bir iş çıkardı. Tavsiye ederim.
  8. GYRY

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik Arkadaşlar merhaba, Hafta sonu bir arkadaş ile paztgünü için randevulaştık.Bir aksilik olursa bilgi veirirm.Teşekkürler.
  9. GYRY

Yükseltme Kiti

Ynt: Yükseltme Kiti aynı model araç kullanıyorum.bende de 2" var.kesinlikle belli olur.tavsiye ederim. lastik ebadı ne kullanacaksınız?

10. GYRY

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik anladım :) Lastikler depoda görüldüğü gibi temizdir.Üzerindeki yeni lastiklerde mevcut dişli izleri dahi silinmemiştir.1000 km belki yapmışımdır.. Sarı işaretlere dikkat ederseniz...

11. GYRY

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik Tarihe bakmadızmı dün çektim.yeni lastikler için çıkardığımda:)
  12. GYRY

Ynt: 235x75x15 MT Off Road Lastik Arkadaşlar birşeyler söyleyin ltf:) Takip edilmekten rahatsız oldum:)

13. GYRY

aracımda ebad büyüttüğüm için kısa süre önce aldığım lasitiklerimi veriyorum arkadaşlar.Lastikler çok temiz olup, hiçbir tarafında yara bere durumu yoktur. 235X75X15 NEXEN Lastiklerin 4'ü 450 TL. İstanbul teslimidir. Mert
  14. GYRY

COOPER STT veya BF GOODRICH 31X10,5X15 LASTİK ARIYOUM

Ynt: COOPER STT veya BF GOODRICH 31X10,5X15 LASTİK ARIYOUM (BULUNMUŞTUR.) LASTİKLER BULUNMUŞTUR TEŞEKKÜRLER.
  15. GYRY

Makaslı Arazi Aracı Avantaj mıdır?

Ynt: Makaslı Arazi Aracı Avantaj mıdır? Açıklayıcı cevaplarınız için çok teşekkürederim..

16. GYRY

Ynt: Makaslı Arazi Aracı Avantaj mıdır? teşekkürler.Açıklayıcı oldu:)
  17. GYRY

Ynt: Makaslı Arazi Aracı Avantaj mıdır? 4x4 arazi araçlarında xj makaslı ve pajero helezon yay var.Bunları baz alabilirmisiniz peki? Makaslı ve helezon yaylı sistemlerin birbirlerine göre arazi ve yol performansında mutlaka artıları ve eksileri olmalıdır diye düşünüyorum.
  18. GYRY

COOPER STT veya BF GOODRICH 31X10,5X15 LASTİK ARIYOUM

Arkadaşlar elinde uygun fiyatlı Cooper STT lveya BF Goodrich lastiği olanlar acil beni arabilirse sevinirim.

19. GYRY

merhaba, makaslı arazi arçları size göre avantalımıdır?Artık yeni nesil ç ;Doğunda helezon yaylar var.Ancak XJ gibi bazı modellerde makas sistemi kullanılmış. Teşekkürler.
  20. GYRY

Vitesler Tam Geçiş Yapmama Sorunu Hakkında

Arkadaşlar merhaba, Aracım XJ Kare kasa.Araçta otomatik vites geçişlerinde Pde -R ye -Dye attığımda tam olarak yuvasına oturmuyor.ikinci hamle ile biraz dokunup tam olarak yuvasına oturduğunu "ses" ile anlıyorum.Bu bir sorunmudur.İlerde başıma bir dert açabilirmi? Sabah ilk çalıştırdığımda kayış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri