Arama sonuçlarınız

1. trooper64

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler 9500 lük vinçle 12000 lik vincin sentetik halat uzunlukları ve kalınlıkları aynı mı acaba?

2. trooper64

Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz bu bilgi için çok teşekkür ederim dikkate alacağımı garanti ederim bundan sonra ... böyle bir bilgim yoktu... sizin gibi arkadaşlardan daha öğrenecek çok şey var elbette .... aracınzın arızalanması üzücü bir durum umarım en kısa zamanda eski...
  3. trooper64

Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım?

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? kredi kartına taksit yapma imkanını da öğrenelim...mail order la falan yaptırabilirmiyiz?

4. trooper64

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler MRB... VİNCİN MONTAJINI SİZ YAPARSANIZ AYRICA MONTAJ FİYATI NE KADAR ? BİR DE VİNCİ RUHSATA İŞLETMEK İSTERSEK GEREKLİ EVRAKLARI DA VERİYORSUNUZ DİMİ ? ÖZELLİKLE CE BELGESİ FALAN İSTİYORLARMIŞ EVRAK OLARAK... BAZI KONULARDA ARKADAŞLAR YAZMIŞLAR RUHSATA İŞLETME...
  5. trooper64

ÇEKİ VİNCİ ARIYORUM...

Ynt: ÇEKİ VİNCİ ARIYORUM... vincin bir resmi yada linki varsa atarmısın satılan yerinde olabilir nereden aldın? bir de ben bakayım dediğin gibi 2. el için çok beklemek lazım galiba bide senteteik halat bu işte en iyisi kopma riskine karşı...

6. trooper64

ÇEKİ VİNCİ ARIYORUM...

ARACIMA TAKMAK ÜZERE 2. EL OLUR ÇIKMA OLUR VİNÇ ARIYORUM. 8000-9000-9500 LİK OLABILIR. GÖREN DUYAN BİLEN ARKADAŞLARIN KONUYA BİR EL ATMLARINI RİCA EDERİM.

7. trooper64

Gezenbilir Uşak Grubu

Ynt: Gezenbilir Uşak Grubu konuyu tıklayan çok ama hiç mesaj atan yook. nerde bu millet?
  8. trooper64

Kimler Trooper Kullanıyor

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor vereceğin bilgilerin çok işime yarayacağından eminim. Banaz'a geleceğin zaman beni ararsan bende gelirim tanışmış oluruz. Sana irt. numaramı vereyim 542. 564 93 93 Ayhan Gökoğlu .
  9. trooper64

Kimler Trooper Kullanıyor

Ynt: Kimler Trooper Kullanıyor teşekkür ederim. zaten benim aracım da 20 plaka idi aldığımda DENİZLİden yani...belki görmüşlüğün vardır yada bildiğin bir araçtır. Araç çok güzel ve bakımlı isteyerek ve beğenerek aldım. Umarım ileride de sıkıntı yaşamam. Sadece yakıtı biraz fazla gibi geliyor...

10. trooper64

Ynt: Offroad Aracım İçin Nasıl Bir Telsiz Almalıyım? bana uyar sen araştırdıysan incelemişsindir zaten başka arkadaşlarda var almak isteyen yukarda da yazmışlar bizim işimizi görecekse mantıklı sen buraya cihazın bir resmini yada varsa linkini atarsan bizde inceleyelim karar veririz.

11. trooper64

Arkadaşlar off-road için hazırladığım aracıma telsiz donanımı koymak istiyorum. Bunun için nasıl bir cihaz almalıyım? Ruhsat vb. şeyler almadan kullanabileceğim telsiz varsa tercihimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.
  12. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz bir de bunu deneyelim .... http://video.mynet.com/melekuymaz/ilk-camur-tecrubem/1025825/

13. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz belki şimdi olur... "http://www.facebook.com/v/478644992430"
  14. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz yapamamışım... moderatörümüz siteye direk video yüklemek nasıl oluyor? İlla başka sitelerden link mi atacağız ?bu konuda yardım alabilirmiyim?
  15. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz devamı elbette gelecek bundan sonra ... buda çamurdan kurtuluş videom umarım ekleyebilmişimdir. <object width="192" height="144" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie"...

16. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz son kareler...
  17. trooper64

Ynt: Uşak Üçoluk Yaylası ve İlk Off-road Gezimiz resimlere devammmm....
  18. trooper64

İlk gezimin beni böyle heyecanlandıracağını tahmin bile edemezdim...Çok güzel bir gezi ve deneyim oldu...Bide ilk kez çamura battım ama kurtulmayı da başardım...İnşallah daha güzel gezilere yolumuz açık olsun...

19. trooper64

Discovery V8 Ateşleme Problemi

Ynt: Discovery V8 Ateşleme Problemi ben de profesyonel off road cu değilim zaten öyle bir amacım da yok şimdilik :) daha çok gezi amaçlı aldım aracımı hafta sonları işte 3-5 grup birleşirsek ailecek dağda bayırda gezeriz vakit geçeririz anlamında. zaten offroadla enduroyu birlikte yapan...
  20. trooper64

OFFROAD07; Maden Koyu - Mehmetli Bükü - Tekirova - Beycik - Üçoluk Yaylası - Altınyaka - Antalya

Ynt: OFFROAD07; Maden Koyu - Mehmetli Bükü - Tekirova - Beycik - Üçoluk Yaylası - Altınyaka - Antalya ÇOK GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ .. KISKANDIM SİZLERİ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri