Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk gezimin beni böyle heyecanlandıracağını tahmin bile edemezdim...Çok güzel bir gezi ve deneyim oldu...Bide ilk kez çamura battım ama kurtulmayı da başardım...İnşallah daha güzel gezilere yolumuz açık olsun...
ayhan bey gerçekten çok güzel olmuş.birden eski günlerim aklıma geldi.eski günlerim diyorum çünkü benim 4 çekerdeki porya kilidi arızalandı bilya dağıttı.sebebi ise 4 çekerden 2 çekere geçtikten sonra 1-2 metre geri geri gitmemem.bu otomatik porya kilitleri maalesef böle.onun için siz 4 çekerden 2 çekere geçerken yani 4L veya 4H knumundan 2H ye geçtikten sonra aracınızı 1-2 metre geri gidiniz.tık sesini duyduktan sonra kilitler tamamen devre dışı kalacaktır ve sorun olmayacaktır.ben bunu öğrendikten sonra geç oldu çünkü porya kilitlerim emekli olmuş) aman sizde aynı hataya düşmeyin 4 çekerden çıktıktan sonra ileri değil geri gidin tık sesine kadar.bu melet çok pahalımışda 800 tl.. ))..videonun gerisinide bekliyorum.benim gönderme şansım yok malum kilit iptal sizden bekliyorum artık))
bu bilgi için çok teşekkür ederim dikkate alacağımı garanti ederim bundan sonra ... böyle bir bilgim yoktu... sizin gibi arkadaşlardan daha öğrenecek çok şey var elbette .... aracınzın arızalanması üzücü bir durum umarım en kısa zamanda eski günlerine kavuşur ve birlikte yollarda çamura batarız...