Arama sonuçlarınız

1. bayram

Defender'da Üst Sepet ve Rüzgar İlişkisi ?..

Ynt: Defender'da Üst Sepet ve Rüzgar İlişkisi ?.. disko 1 e koyabilecegim en iyi bagaj sekli nedir arkadaslar bayram

2. bayram

Fıkra Köşesi

Ynt: Fıkra Köşesi ;D ;D ;D
  3. bayram

Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009)

Ynt: Niva'lar Kaz Dağlarında (23 Nisan 2009) cok guzel bir gezi olmus ayaklarınıza saglık

4. bayram

Discovery 2.5 tdi Hakkında Yardım !!

Ynt: Discovery 2.5 tdi Hakkında Yardım !! segili umutcelıkel buaraclar 100 110 beygir varmıdır ?
  5. bayram

Discovery 2.5 tdi Hakkında Yardım !!

Ynt: Discovery 2.5 tdi Hakkında Yardım !! 200 tdi ile 300 tdi arasındakı beygir farkı nedir acaba arkadaslar?

6. bayram

Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum yunus kardesim tebrik ediyorum cok guzel olmus hafifletmeleride cok guzel yapmıssın paslanmayıda onlemissın yavuz beyde nice camurlu ve karlı gunlerde kullanmak nasip etsin.eline saglık.

7. bayram

Fıkra Köşesi

Ynt: Fıkra Köşesi Temel parkta oturmuş sigarasını keyifli keyifli içiyormuş..Bankta yer bulamayan bir adam gelmiş yanına oturmuş..Ama Temelin sigara içmesinden çok rahatsız olmuş..Adam dayanamayarak Temel’e sormuş : - Kardeş kaç yıldır sigara kullanıyorsun ? Temel : - 30 yıldır kullanayrum...
  8. bayram

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı arkadaslar portal aks konusunda elinde ayrıntılı resim foto vb seyler olan varmı bayram
  9. bayram

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum segili yunus kardesim ben sizinle aslında portal akslar hakkındada fikir alısverisinde bulunmak istiyorum bu sayfadaki konuyuda dagıtmak istemiyorum sizin icin uygun bir sayfa acıp sohbet ve bilgilerinizden faydalanmak istiyorum tesekkurler bayram. :)

10. bayram

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum arkadaslar bir iki ekleme yapmak istiyorum bu butun metaller icin ortalama gecerlidir esneme calısmay calısma yorulmayı yorulmada catlamayı tesbit edilmezse kopmayı getirir butun bunların hızlanmasınıda bolgedeki sıcaklık parcanın geometrisi gerilme( YUK...

11. bayram

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! hakan bastoncu kardesim aynen fikirlerini paylasıyorum :-[
  12. bayram

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum segili arkadaslar spacer lar hakkında tecrubelerimi bende sizinle paylasmak istiyorum iyi bir spacer yapabilmek icin herseyden once malzeme bilgimizin olması gerekiyor eger uygun malzeme secilmemesı durumunda ne zaman nerde kırılacagı belli olmayabilir...

13. bayram

İncesu Kanyonu

Ynt: İncesu Kanyonu İncesu kanyonuyla ilgili elinizde fotoğraf yokmu paylaşırsan çok sevinirim bayram
  14. bayram

Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen. tesekkur ederim crona
  15. bayram

Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen.

Ynt: Otokar'ın Defenderlarından Almak İstiyorum, Yardım ve Fikirleriniz Lütfen. bu aracın sıfırı otokarda ne kadardır?

16. bayram

Land Rover 6x4 Puma

Ynt: Land Rover 6x4 Puma cahilligimi maruz gor puma motorunun markasımıdır ? :(
  17. bayram

Dizele LPG Montajı.....

Ynt: Dizele LPG Montajı..... arkadaslar ayrıca motordan 8 10 beygir almak kolay birsey degildir ciddi paralar harcanıpta guc kaybına ugramıs motorlar biliyorum ben burdan bakarsak hem yakıt tasarrufu hemde guc kazanmak fiyatta makulse neden olmasın.
  18. bayram

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! bosuna okudum bosuna gozlerim agrıdı yarım gunum gitti >:(

19. bayram

Dizele LPG Montajı.....

Ynt: Dizele LPG Montajı..... dizel motorlarda yanma kayıplarını dusunursek mantıklı geliyor fakat fiyatı gercekten dusundurucu
  20. bayram

3. Anadol Festivali (2008)

Ynt: 3. Anadol Festivali (2008) sevgili feyzullah efe fotografları bu sayfaya koyarsak daha sık olur daha cok meraklısına ulastırabiliriz yenede cok tesekkur ediyorum bayrambolat71@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR