Arama sonuçlarınız

1. S

BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI

Ynt: BIR AGACI KURTARMAK YARDIM TALEBI Abi tepeden haşin bi budamayla kısaltılamaz mı? bulvardaki ağaçları dönem dönem kelaynak gibi yapıyorlar... Ağacın tipi kayıyor ama en azından yaşamını sürdürür...

2. S

İşte bir defender daha

Ynt: İşte bir defender daha Kolay gelsin, Çok seviyorum böyle başlıkları... Güle güle binin inşallah...
  3. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amin, inşallah, Allah sizlere de sağlık sıhhat uzun ömürler versin. Çok teşekkürler,

4. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Eyvallah Hamdi abi sağolasın.
  5. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amin Metin abi, inşallah...:)

6. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Amin Ömer abi sağlıkla sıhhatle inşallah...

7. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Sağol Alp'cim çok teşekkür ederim...
  8. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok sağol Mehmet Abi hayırlısıyla kızımızı Ocak'ta bekliyoruz inşallah...
  9. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Abi ilk firsatta düşünüyorum ama Nasil olcak belli degil Bu kış zor görünüyor Suyu çıktı biraz

10. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. neler kaçmış neler güzel gezi olmuş

11. S

CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum

Ynt: CJ-5 Onerileriniz Yeni araç almak istiyorum cj lerde direksiyon koltuk arası çok yakın olurdu ben sığamıyordum bunda epey mesafe var nasıl yapmışlar acaba koltuklar ince gibi onun dışında bir işlem yapılıyor mu?
  12. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Fıkra mı? vay beee

13. S

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları Olabilir tabi Yaziyla anlaşmak zor ben de ayni beklentiyle koydum fotoyu Cüzzamlık bir durum yok.. Muhatap olmam dedim çünkü mesaj ve telefon isleri tatsiz sonuc veriyor. Birbirine küfredenler falan. Tanimadigim birinden Her yerde gaza...
  14. S

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları Valla ben l200 le arabamı hiç biryerde karşılaştırmadım, 5000 TL lik araba, platin meksefeli, dört fren kampana, servo yok(westinghouse), özka lastik, kara düzen direksiyon. her şeyin bir ölçüsü var... l200 ve başka marka araç sahibi...
  15. S

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları her yerde mi? ben sizi ilk kez görüyorum... başkasıyla karıştırmış olmayın? tabirleriniz de hoşuma gitmedi... özel mesaj veya telefonla da kesinlikle muhattap olmak istemem... ---ilave--- * nerde gaza gelmişim? bu mesaj dışında sizinle...

16. S

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları ???
  17. S

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Çok nizami araç... kazasız belasız binin inşallah stepneyi kaput üstüne alıp, far çerçevelerini eski tiplerdeki gibi gömme yapıp üstüne de tel korkuluk takarsanız bence araba çok daha güzel olur Tabi bence... Oktay arka kapıya takım çantası monte etti sizin kapı...
  18. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba selamlar...

19. S

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Fukara olur mu abi, matruşka gibi açtıkça içinden bişeyler çıkıyor... :) VIP transporterlara değişmem:) kimde var öyle güzel araba... güle güle bin...
  20. S

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Merhaba ömer abi... özliycez valla. bakalım bir süre birşey alamam gibi görünüyor... artık birinizin yanına damlarım:) Allah herkese daha iyilerini nasip etsin inşallah...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri