olurdu olmasına ama reklam amaçlı program olunca bunlar trt de beleş araç ve sponsor desteğiyle yapıyor bu programları.oysa şahıs olarak yada yapımcı olarak daha güzel ve özel programlar çıkartılabilir diye düşünüyorum.amaç araçları tanıtmak mı yoksa yurdumuzu tanıtmak mı :okankaya' Alıntı:Ben forumdaki Off-road meraklılarının araçlar hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Mesela modifikasyonu iyi yapılmış, her yönden iyileştirilmiş bir defender daha iyi olmazmıydı ?
okankaya' Alıntı:Ben forumdaki Off-road meraklılarının araçlar hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Mesela modifikasyonu iyi yapılmış, her yönden iyileştirilmiş bir defender daha iyi olmazmıydı ?
amaroktan daha da iyi olacağı kesin.en azından gerek sitede gerekse dünyada örnekleri var...mrdnmz' Alıntı:adı üstünde zor yollar. Defender ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki![]()
Sentinel' Alıntı:her yerde mi?
ben sizi ilk kez görüyorum... başkasıyla karıştırmış olmayın?
tabirleriniz de hoşuma gitmedi...
özel mesaj veya telefonla da kesinlikle muhattap olmak istemem...
---ilave---
* nerde gaza gelmişim? bu mesaj dışında sizinle herhangi bir muhabbetimizi hatırlamıyorum
* "bende seni arayayım" demişsiniz ben de dediğiniz için ben sizi aramışım gibi anlaşılıyor. öyle birşey de olmadı.
bunlarla ilgili açıklama bekliyorum, sanki sizi arayan veya tanışıklığı olan birisiymişim gibi bir durum oluşturmuşsunuz.
Sentinel' Alıntı:Valla ben l200 le arabamı hiç biryerde karşılaştırmadım, 5000 TL lik araba, platin meksefeli, dört fren kampana, servo yok(westinghouse), özka lastik, kara düzen direksiyon. her şeyin bir ölçüsü var...
l200 ve başka marka araç sahibi arkadaşlarım beni çok defa beklemiştir, benim yüzümden gerekenden yavaş giderek fazla yakıt yakmıştır bir sürü yerde çekmiştir. hepsine teşekkür etmem lazım.
bu fotoğrafı da kendi facebook hesabım dışında bir yere koymadım
geziye katıldığım arkadaşlar gezi yazılarımıza koymuşlardır. sonuçta onların çektiği fotoğraf
buraya da iki muhabbet çeviririz diye koydum
ona da pişman oldum