TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aykk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,393
Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

plakalar gercekten harika
merakla bekliyoruz
donanimli resimleri yok mu

Etiketler

Şimdilik eski bölümlerle idare ediyor, yeni bölümleri heyecanla bekliyoruz. ;)

Ben forumdaki Off-road meraklılarının araçlar hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Mesela modifikasyonu iyi yapılmış, her yönden iyileştirilmiş bir defender daha iyi olmazmıydı ?

okankaya' Alıntı:
Ben forumdaki Off-road meraklılarının araçlar hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum.Mesela modifikasyonu iyi yapılmış, her yönden iyileştirilmiş bir defender daha iyi olmazmıydı ?
olurdu olmasına ama reklam amaçlı program olunca bunlar trt de beleş araç ve sponsor desteğiyle yapıyor bu programları.oysa şahıs olarak yada yapımcı olarak daha güzel ve özel programlar çıkartılabilir diye düşünüyorum.amaç araçları tanıtmak mı yoksa yurdumuzu tanıtmak mı ::smiley:

okankaya' Alıntı:

adı üstünde zor yollar. Defender ı ne kadar zorlayabilirsiniz ki :smiley:

???

429642_10150558529443460_178148070_n.jpg

Araçlardan pek anladığım söylenemez ama forumda off-road bölümünde garaj kısmındaki yeniden doğuş başlıklarına istinaden defender geldi aklıma.Bu araçlar forumda garaj kısmında gördüğüm araçlardan çok daha narin geliyor sanki. :smiley: Tabi bir de programın reklam kısmı var bu da etkiliyor demek ki araç seçimini. :smiley:

fırat senin bu yaptığın çok ayıp çok ;D yakında defenderin arkasında amarok görürsek şaşırmayız ::smiley:

series le frontera çekiyosun bana gaz yapması lazım ne hikmetse her yerde sen gaza geliyosun :smiley:

özel tel yolla bari de bende seni arayayım :smiley::smiley: eğlenmesi benden çekmesi senden...

her yerde mi?
ben sizi ilk kez görüyorum... başkasıyla karıştırmış olmayın?
tabirleriniz de hoşuma gitmedi...
özel mesaj veya telefonla da kesinlikle muhattap olmak istemem...

---ilave---
* nerde gaza gelmişim? bu mesaj dışında sizinle herhangi bir muhabbetimizi hatırlamıyorum
* "bende seni arayayım" demişsiniz ben de dediğiniz için ben sizi aramışım gibi anlaşılıyor. öyle birşey de olmadı.

bunlarla ilgili açıklama bekliyorum, sanki sizi arayan veya tanışıklığı olan birisiymişim gibi bir durum oluşturmuşsunuz.

Sentinel' Alıntı:
her yerde mi?
ben sizi ilk kez görüyorum... başkasıyla karıştırmış olmayın?
tabirleriniz de hoşuma gitmedi...
özel mesaj veya telefonla da kesinlikle muhattap olmak istemem...

---ilave---
* nerde gaza gelmişim? bu mesaj dışında sizinle herhangi bir muhabbetimizi hatırlamıyorum
* "bende seni arayayım" demişsiniz ben de dediğiniz için ben sizi aramışım gibi anlaşılıyor. öyle birşey de olmadı.

bunlarla ilgili açıklama bekliyorum, sanki sizi arayan veya tanışıklığı olan birisiymişim gibi bir durum oluşturmuşsunuz.

Sayın sentinel;

Benim demek istediğim "yardıma ihtiyacım olursa kimi arayacağımı artık biliyorum"du.

Gaz'la alakalı olarak da bu fotoğraf frontera topiğinde L200 ile karşılaştırma yapılırken de kullanılmıştı. Benim tanışıklığım oradan yoksa ŞAHSEN SİZİ TANIMAM. Yine bu fotoğrafı bir iki yerde daha görünce bende de böyle bir kanı oluştu.

Açıklamamın sizi tatmin ettiğini umar, hayırlı cumalar dilerim.

Arz ederim.

Emre

Valla ben l200 le arabamı hiç biryerde karşılaştırmadım, 5000 TL lik araba, platin meksefeli, dört fren kampana, servo yok(westinghouse), özka lastik, kara düzen direksiyon. her şeyin bir ölçüsü var...
l200 ve başka marka araç sahibi arkadaşlarım beni çok defa beklemiştir, benim yüzümden gerekenden yavaş giderek fazla yakıt yakmıştır bir sürü yerde çekmiştir. hepsine teşekkür etmem lazım.

bu fotoğrafı da kendi facebook hesabım dışında bir yere koymadım
geziye katıldığım arkadaşlar gezi yazılarımıza koymuşlardır. sonuçta onların çektiği fotoğraf
buraya da iki muhabbet çeviririz diye koydum
ona da pişman oldum

Sentinel' Alıntı:
Valla ben l200 le arabamı hiç biryerde karşılaştırmadım, 5000 TL lik araba, platin meksefeli, dört fren kampana, servo yok(westinghouse), özka lastik, kara düzen direksiyon. her şeyin bir ölçüsü var...
l200 ve başka marka araç sahibi arkadaşlarım beni çok defa beklemiştir, benim yüzümden gerekenden yavaş giderek fazla yakıt yakmıştır bir sürü yerde çekmiştir. hepsine teşekkür etmem lazım.

bu fotoğrafı da kendi facebook hesabım dışında bir yere koymadım
geziye katıldığım arkadaşlar gezi yazılarımıza koymuşlardır. sonuçta onların çektiği fotoğraf
buraya da iki muhabbet çeviririz diye koydum
ona da pişman oldum

Sayın Sentinel

Pişman olacak bir durum yoktu aslında. Siz benden açıklama bekliyorum diyipte "ben seni tanımam, sanki beni tanıyormuşun gibi yazmışsın gerçekte benim seninle alakam yok" temalı mesajınıza ben üzüldüm. Sanki ben cüzzamlı ya da humma lıyım gibi bir anlam çıkıyor yazılı tepkinizden. Fakat önemli değil. Gerçekten önemli değil. Bu forumun sayfalarında bu tarz ifadeler dolayısı ile önce "birbirini anlamaya çalışan" sonra da dost olan çok insan var. Dilerim bizde tanışırız benimde fronteram için yardımcı olursunuz. :smiley:

Çünkü hakikaten (tabi bana göre) yazdıklarım gülüp geçilecek şeylerdi...

bana yazılsa benim cevabım "elbette her zaman yardımcı oluruz zaten frontera çekmekte uzmanız" derdim hep beraber gülerdik.

Dilerim hem amacımı hem de derdimi doğru ifade edebildim.

İyi akşamlar.

Emre

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,042
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR