Arama sonuçlarınız

1. S

1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Arkadaşlar İki yıllık macera son buldu... Az önce fantomu başka bir arkadaşa sattım.... Güle Güle biner inşallah. Bu başlığa son fotomu ekliyeyim...

2. S

1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması

Ynt: 1985 Model Hilux - Ses İzolasyon Çalışması Elinize sağlık aracına kendisi birşeyler yapabilen insanları çok takdir ediyorum... paylaşım için teşekkürler
  3. S

4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT Bilgi için teşekkür ederim sağolun Şu an kullandıkarlın seri3 ün orjinal 5.5 inç olanları 130 ve 110 lardan 6 - 6.5 luk standat çıkıyor mu acaba?

4. S

Satılık 245-75/16 MT

Ynt: Satılık 245-75/16 MT Merhaba, fiyat, lastik üretim yılı, hangi şehirde olduğunuz ve lastik fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?
  5. S

Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :)

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Hocam Çok Teşekkürler defenderturkiye.com açılmıyordu tekrar açılmaya başlamış... Kuzeninizle de irtibata geçerim... Seri3 ile belki ütopik bir durum ama bir yola gireyim bakayım Olmadı yola uğurlamaya giderim :D

6. S

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Etkinliğin internet sitesi çöktü galiba Zaten zor okunuyordu sıkıntı var gibiydi... Facebook ta falan ulaşabileceğim, bilgi alabileceğim birileri var mı? Teşekkürler, İyi akşamlar

7. S

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) Hocam merhaba, ben de Ankara'dayım. Seneye veya ileri bir tarihte ben de katılmak istiyorum. Bir etkinlikte, yarışta vs... tanışırsak ufak çaplı fizibilite yaparız... Kısa metraj turlarız... Bu şekilde başlayıp belki de Yunanistan gezisine...
  8. S

4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT

Ynt: 4 ADET LAND ROVER DİSCO-1 VE DEFENDER UYUMLU 8'' SAC JANT Merhaba, Bu jantlar seri3 e de uyar mı ve jantlar duruyor mu acaba? 7.50 16 ok 144 / lassa lta veya 235 85 16 lastikle kullanılabilir mi?
  9. S

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şapkanda da vardı sülükler.... benim karbüratöre de kaçtı galiba:P senden ayrılınca bir iki tamgaz yaptım benzinde pıtır pıtır etme falan kalmadı....

10. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. yaaa, balıklama daldım bu sefer tutamadım kendimi... Kar yağmasını bekliyorum çamurda benim lastikler f1 lastiğine dönüyor bi vakit bulup ivediğe gidemedim ki...

11. S

HONDA XL 200 HAKKINDA

Ynt: HONDA XL 200 HAKKINDA Abi o zaman Ramzey alırım çünkü xl200 ün 200o lira olduğu yerde 300 liraya gelir:) bu arada haftasonu gördüm motoru saat gibi çalışıyor... pıtır pıtır
  12. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. arazi tuareki

13. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. vah ben nittim de seri3 almadım turopur aldım turbo daktırdım aneyyy.
  14. S

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Etkinlikte Jeep - LR dayanışması sağlandı.
  15. S

serie 3 hararet yapması hk

Ynt: serie 3 hararet yapması hk Soğutma sisteminde sıkıntı olmaması güzel haber Ben cıvalı tip kullanıyorum. gösterge panelindekini iptal ettim. gayet memnunum

16. S

Ynt: Land Rover Adventure Georgia dan birkaç kare :) O zaman gerçekten bir umut var demektir.:) Hazırlık listesi oluşturmaya başlayayım. planlama fizibilite olumlu çıkarsa şansımı zorlarım...
  17. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli Teşekkürler
  18. S

İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim

Ynt: İki Yılda Bu Kadarını Yapabildim Kardeşim series'e yay takma çalışmanı da paylaşmanı rica ediyorum bakarsın bi deneyen olur:)

19. S

Yeğene cross motor için yardım lütfen...

Ynt: Yeğene cross motor için yardım lütfen... Valla ben seri3'ün bagajından vazeçemem olmadı bagaja atalım bi tane... çaprazlama sığar herhalde.
  20. S

Ynt: 1974 Land Rover Series 3 / 88' - 2.25 Benzinli dede

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198