Arama sonuçlarınız

1. def110

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 1- Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2- Meriç Bager (Defender 1988 110 2,5 Dizel) Kocaeli 3- Y.Yavuz (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 4- Naci Doğancı (Discovery I 1996 3,9 V8i ES) -...

2. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Bir arkadaşım Defender 90'da Lassa LT/A'yı kullandı ve özellikle ıslak zeminlerde çok sıkıntılı anlar yaşadı.Tutunma sorunu oldu, frenajda başarılı olamadı. Fabrikada yetkili bir arkadaşımızdan, bir süre önce yanlış hatırlamıyorsam lastik hamurundan dolayı bazı...
  3. def110

Defender için Lastik Seçimi

Ynt: Defender için Lastik Seçimi Merhaba ben Defender'da 2 takım 235x85xx16 Wrangler M/T eskittim. Bazı arkadaşlar kabul etmeyebilirler ama ben memnunum. Sadece yazın kullanılmamalı, çabuk aşınıyor. def110 Defender 110

4. def110

Defender Lastik Seçimi

Ynt: Defender Lastik Seçimi Gecikmeli de olsa düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Bende çok uzun süre 900x16 Petlas'ı inceledim, arkadaşımın 110'u ile de denedim. Arazide süper, ama herzaman aks kesme ihtimali var, çayırda bile hızlı dönüşlerde aks kestiğine şahit oldum, çamurluk içlerine zaman...
  5. def110

Kar Lastiği

Ynt: Kar Lastiği Değerli arkadaşlarım Lastik konusunu görünce dayanamadım, bazı noktalara değinmek istedim.Öncelikle kar, kış buz lastiği gibi kavram kargaşasına girmeden hangi ortamda kullanacağımızı belirleyelim ve ona tercihimizi yapalım. 4 mevsim ise A/T, sadece kış ve offroad ağırlıklı ise...

6. def110

Defender Güçlendirilmiş Aks

Değerli Kardeşim Reha, Günaydın. Bugün cicilerini giymiş çocuk gibi sevinçliyim. Yeni aksları takılmış defender ile güzel bir hafatasonu geçirdim. Biliyorsun direksiyondan tekerleklere kadar çok fazla aktarma parçası olduğundan kavrama noktalarında zamanla boşluklar oluşuyor. Bunun en...

7. def110

Değerli arkadaşlarıma Merhaba. Dün hayırlısı ile arka aksımı gene kırdım. Bu seferki frezeli kapağın sıyırması değil, aksın ayna mahruti dişlisi tarafındaki ucundan sıyırma şeklinde oldu. Bu çok kötü tabii, çünkü tamirciye gidene kadar kullanarak gittiğinizde kırılan küçük parçalar aks kovanı...
  8. def110

Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi

Ynt: Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi Değerli arkadaşlarım önemli bir konuya değinildiği için bir iki ilave yapmak istedim. Özellikle turbolu araçlar motor stop edilmeden önce mutlaka normal devire düşürülüp, yaklaşık min.30 saniye bekledikten sonra kontak kapatılmalı. Eğer araç durur...
  9. def110

Otokar çıkışlı aksların çok çok kuvvetli olduğunu söylemek mümkün değil. En azından çok dayanıklı değiller. Bu nedenle de çok pahalı satılmıyorlar. En büyük sorun bu araç arazide çoğunlukla kullanılıyor. Benim aks sorunlarım hep ormanın ortasında, dağda bayırda başıma geldi. Temiz yolda bir...

10. def110

Değerli görüşlere teşekkürler. Benim şimdiye kadar kendi defender'ımda aks kepleri hep sıyırdı. Ama bir çok arkadaşımın aksını kestiğini gördüm. Bazı arkadaşlarım 265 genişlikte lastik kullanıyorlar ama heavy duty aks ile sorun çıkmıyor. Hatta 900x16 Petlas kullanıp sorun yaşamayan da var. Ben...

11. def110

Değerli Arkadaşlarım, defender'ın arka akslarının zayıflığı konusunda sıkıntım var. On the road kullanımda bir sorun çıkarmıyor. Ancak ağır arazi koşullarında çok zorlanırsa, ya sıyırıyor, ya da kesiyor. Bunun çaresi sert çelikten olanı ve tabii pahalı olanı ile değiştirilmesi. Bu konuda bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri