Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam;
İlk problem defransiyel gibi görünüyor.Uğultu vızıltı var mı def.lerde?
ikinci ses de muhtemel denge kollarının bağlantı yerlerinde bi çatlak var.her frende araç öne doğru hamle yaptığında bi tak sesi geliyosa kırık çatlak sesidir bariz.motor kulaklarından biri de bitmiş olabilir.
konfor dersen 5.2 arazi dersen 4.0 derim.masraf olarak ikisi de aynı b.k :)
aracı baktırmadan alma,bunların şanzumanı sıkıntılıdır sonra bismillah 4000'lik olursun ona göre.
bence seviyosan denemelisin.
en azından denedim zarar ettim dersin.her gece rüyanda binmekten iyidir:)
Ynt: WJ hakkında yardım
yazdıklarınıza katılıyorum fakat bu gerçeği değiştirmez,jeep dediğiniz zaman ekonomiyi unutacaksınız.jeep'lerde dizel motor kullanılmasının nedeni gayet açıktır.araçların dünya çapında sevilmesi ve avrupadaki yüksek akaryakıt fiyatları.mazot ucuzken hem jeep konforu hem...
merhabalar.ben CRD lerden söz ediyorum,nerede üretildiği o kadar önemli değil aslında.teknoloji mercedes'in olabilir ama bu motor ömrünü uzatmaz.
özür dilerim ama sizin crd sahibi olmanız crd'yi kusursuz bir motor yapmaz.beni bir dayanağı olmadan oturduğu yerden boşboğazlık yapıyor olarak görebilirsiniz.bu beni tanımadığınız için çok normal ama ben yıllardır jeep'leri ve motorlarını araştırıyorum.edindiğim...
Ynt: Size İnandırıcı Geldi mi?
araç 4.0 ama yine de 2tl litre fiyatıyla gazda 32krş yakması çok zor,rolantide bile 20-25krş yakar gibime geliyor.aracın vergisinden ve yakıtından kafayı yeme noktasına gelen bazı jeep sahiplerinin,v8 için hiç yakmıyo yazanları bile mevcut:))
Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi
yok hocam senin gördüğün wagoneerlar yuvarlak farlı.bunlar bildiğin Cherokee.hatta aracın arka kısmının üst iki yanında cherokee kabilesini temsil eden kızılderili resimleri var.görünce çok hoşuma gitmişti.tam bir Jeep abidesi diyorum.oturup karşısına çayımı içip...
Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi
97 model bir kanada versiyonu zj'in teybini sökmek için ön paneli çıkarırken ahşap görünüm çıtaların plastik olduğunu görünce çok şaşırmıştım.fakat 93-95 arası modellerin gerçek ahşap olup olmadığını daha da bilmiyorum.araca bindim ama hiç aklıma gelmedi...
Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?
bütçede sorun yaratmıyorsa ben de V8 derim.onun herşeyi farklı.gücü,sesi,gaza yüklenince aracı yan yatırması:))
Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?
Can Bey'in yorumuna katılıyorum ama ben olsam sırf kasa için wj'i zj'e tercih etmem.wj'i 99'da ilk gördüğümde karoserini hiç beğenmemiştim.jeep'in o köşeleri yuvarlayıp yumuşattığı ve 4 tekerin üzerinde emanet gibi duran kasayı görünce hayal kırıklığı...
Ynt: Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum.
jeep çıkmacısı yok sanırım ama karışık markaların çıkmalarını satan yerler var kosiflere yakın arka taraflarda.yakınsan güzel bir günde dolaşırsın ama çıkma bulursan pazarlıksız alma derim çünkü onlar ne kaparsam kardır hesabı çalışıyor.
Ynt: Jeep Liberty Krom Ön Panjur Arıyorum.
bostancı oto sanayi sitesi girişinde solda atılgan oto var orda sıfırını bulabilirsin orda yoksa yine bostancı oto sanayisinde tar oto var.orda da olabilir ama çıkmacılarda da bulabilirsin.ben bi kere bostancı sanayide arka stop ararken aradığın...
Ynt: Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi
28 kuruş yakıyo diyenler ya korkudan gaza yüklenmiyodur ya da mazot fiyatlarından bi haberdir:)yani dediğim gibi 40 krş ortalama bir sarfiyattır.bunu minimumda 30 kuruşa düşürebilir ya da maksimumda 50-60 kuruşa çıkarabilirsiniz.sonuçta 2.8 litreden söz...
benim de tavsiyem eğer bütçe karşılıyorsa 4.7 HEMI den yana.vergi ve yakıt uçuk ama CRD'lere göre kesinlikle başınızın ağırmayacağı bir motor seçeneği.CRD ler size çok sorun çıkartır ve motora harcayacağınız tamir masrafı,yakıttan elde ettiğiniz ekonomiyi kısa sürede...
Ynt: xj... izlerken çok eğlendim:)))
mükemmelmiş.xj kullanıcılarını gururlandıracak cinsten bir video:)videoda bir uçak görünüyo,yani xj'in iki kanadı olsa onu da yapar anlamında gibi:))
Ynt: Jeep Liberty CRD Yakıt Tüketimi
merhaba.aracınız 100km'de ortalama 12 litre yakıt tüketmektedir.yani nerdeyse 3TL olmuş euro mazotun litresine göre km'de 40 kuruş civarında.tabi bu sağ ayağınıza da bağlı olarak değişkenlik gösterebilir:):)