Arama sonuçlarınız

1. kaganss

1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım

Ynt: 1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım cevaplar için çok teşekkür ederim, modifiye etmeyi düşünmüyorum, standart halide bana yeter, balığa ve pikniğe giderken işimizi göreceği gibi daha çok bursa'da şehiriçinde eşim ve ben kullanacağız, 3k düşünmemin sebebi daha küçük olduğu...

2. kaganss

1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım

1998 - 1999 - 2000 otomatik vitara 1.6 jlx 3k yardım Her nekadar benzer konular olsada aradığım sorulara bir türlü kesin cevaplar bulamadım, Şuan 2009 model grand vitara 3k manuel kullanıyorum, aracımdan çok memnunum fakat hem manuel vitesten sıkıldığım için hemde eşimde kullanabilsin diye...
  3. kaganss

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. 3 kapı gvlerde 2009 ve üstü modellerde istepne kapağı standart, 2009 öncesi olanlar ya servisten yada aksesuarcılardan temin ediyor diye biliyorum.

4. kaganss

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, fotoları merakla bekliyorum
  5. kaganss

Suzuki İçin Port Bagaj

Ynt: Suzuki İçin Port Bagaj Thule Pacific 100 - mont blanc vista 320 modellerini 2009 gv3 için tavsiye eder misiniz? aracın bagajı 200 lt olduğu için tatillerde portbagaj iyi olur diye düşünüyorum ama 1 hiç sökmeden bütün yıl kullanılabilir mi, 2 yakıtı %5-10dan daha fazla etkiler mi, araç...

6. kaganss

Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı Ne Kadar Tutar?

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara 90.000 Km Bakımı Ne Kadar Tutar? hocam triger zinciri 120.000de değişiyor, ama 500 tl olur gibi fren balataları da değişirse.

7. kaganss

2010 Grand Vitara'da Debriyajdan Gelen Ses İçin Yardım Lütfen

Ynt: 2010 Grand Vitara'da Debriyajdan Gelen Ses İçin Yardım Lütfen Söylemeyi unuttum, Düşük hızlarda virajda gaza yüklendiğimde araç kafadan kayacakmış hissi uyandırıyor. Hocam aracınız 1300 kmde motor henüz tam açılmamıştır tahminimce, bu yüzden yakıt fazla olacaktır. 2000 km'ye kadar...
  8. kaganss

2010 Grand Vitara'da Debriyajdan Gelen Ses İçin Yardım Lütfen

Ynt: 2010 Grand Vitara'da Debriyajdan Gelen Ses İçin Yardım Lütfen aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın, bende de makyajlı kasa gv 3 var, 6500 kmde, almadan önce çok araştırdım, suzuki servisiyle de konuşmuştum ve bana makyajlı kasalarda şanzımanda da değişiklik olduğu söylendi, aynı sesi...
  9. kaganss

2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum...

Ynt: 2006+ Model 3k Grand Vitara Hakkında Bilgi Rica Ediyorum... 2009 3 kapı gv sahibiyim, benim merak ettiğim; 1- aracın ön tekerlekleri yada arka tekerlekleri patinaja düşerse, araç ön yada arkaya gücü aktararak ilerlemeye devam edebilir mi? youtube'da sürekli 4 çeker bir çok aracın bu...

10. kaganss

2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz www.pioneer.com.tr modellerini buradan inceleyebilirsiniz ancak her model türkiyede bulunmuyor. (pioneer TS-A1703i) bu modeli getirtmeye çok çalıştım ama toptancılar bulamadı ne yazık ki.

11. kaganss

2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz

Ynt: 2005 GV 5K için Hoparlör Önerileriniz Aracınız hayırlı olsun, sony hoparlörler daha ekonomik ancak pioneeri öneririm. Sadece hopalörleri değiştirecekseniz maximum input watt değerlerine değilde nominal input rms değerlerine göre seçim yaparsanız istediğiniz sesi elde edebilirsiniz. max...
  12. kaganss

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Yardımı teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yarın 32ye indireceğim lastiklerin havalarını, izlenimimi yazarım.

13. kaganss

Abs Beyin Sorunu (Vitara)

Ynt: vitara abs beyin sorunu daha önce abs'siz araç kullanıyordum, grand vitaranın abs'si güzel iş çıkartıyor, şu ana kadar bir çok defa kurtardı, olmamasının ne demek olduğunu geçmişte çok iyi gördüm.
  14. kaganss

Lastik Hava Basıncı Yardımı

Ynt: Lastik Hava Basıncı Yardımı 2009 3 kapı grand vitara 225/70/16 lastik ölçüsü, aracın lastiklerine bayi 45 hava basmış,hoplaya zıplaya gidiyorduk, aldıktan 2 hafta sonra kontrol ettiğimde anladım, kapı içinde konfor için 32 ekonomi için 38 yazıyor, 38 de yol tutuşu iyi ancak zıplatmaya...
  15. kaganss

Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu

Ynt: Grand Vitara 1.6 Yakıt Tuketimi ve Cam Sorunu 3 ay önce 2009 1.6 3k grand vitara aldım ilk günlerde ortlama yakıt göstergesi 11 lt'yi gösteriyordu ancak 2 sefer uzun yol yapınca ortalama 8 ltye indi, son 1 aydır da hep şehiriçi kullanıyorum ve ortalama yakıt uzun süredir 10,5 lt de...

16. kaganss

Suzuki Vitara Ne Kadar Güvenli / Euro NCAP Testleri

Ynt: Suzuki Vitara ne kadar güvenli Euro NCAP testleri devamı... bir tane takla atmış vitara resmi ve 2 adette test resmi gönderiyorum.
  17. kaganss

Suzuki Vitara Ne Kadar Güvenli / Euro NCAP Testleri

Ynt: Suzuki Vitara ne kadar güvenli Euro NCAP testleri kazadan beladan herkesi ALLAH korusun, ama son kasa vitaranın biraz daha iyi durumda olduğunu düşünüyorum. avusturalyadan bir kazadan birkaç fotoğraf ekleyeceğim, kırmızı ışıkta geçen bir kamyonete yandan 3 kapı vitara çarpıyor, kamyonet 15...
  18. kaganss

Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım

Ynt: Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım konu mayıstan, hortlamış biraz, bakmadan yazdım bende...

19. kaganss

Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım

Ynt: Suzuki Vitara 2009 1.6 3K hakkında yardım sürekli 4x4, 1600cc, 1420 kg ağırlığında bir araçla 200 km gibi hızlara çıkamazsınız, ben zorlamadım ama 140-150 km hızlara biraz kasarak çıkıyor, tavsiyem hız yapmayı düşünüyorsanız sedan veya hb tarzı araçlara bakın, ama ben yavaş giderim...
  20. kaganss

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. &&& 2006 ve sonrası 3 kapı grand vitara araç sahiplerinin görüşleri &&& başlığın ismi bu şekilde kalsa daha iyi olurmuş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR