Arama sonuçlarınız

1. Atilla01

Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru abi arac sehir icinde mükemmel ama otoyola cikinca 4 istiyor. dogal olarakta yakıt sarfiyati artiyor. suan düsünme asamasindayim istedigim standartlarda chrokee 4.0 bulursam degistirmeyi düsünüyorum

2. Atilla01

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru 3 vites arabaya binmem ben :D:D:D
  3. Atilla01

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru Dün Grand Otoya sordum oda 3 vites oldugunu söyledi. valla bende duymamistim benim icinde surpriz oldu bu zamana kadar bende 4 ileri diye biliyordum hatta 4 e gecmiyor diye biraktim servise ama Suzuki bu Sürprize acık :D

4. Atilla01

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru evet Arkadaslar arac 1600 cc. over drive yok sanirim 94 sonralari 4 ileri vitesmis bu sekilde bi bilgi aktarimi yaptilar. bende satip model yukseltmeyi düsünmeye basladim. Oysa ilk arabam nasil satacam :) plakam bile özel sonu 001.
  5. Atilla01

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru Arkadaslar konu acıklıga kavustu. arac ileri 3 vitesmis. bende ilkkez duydum...

6. Atilla01

Ynt: Suzuki Vitara Otomatik Vitesle İlgili Bir Soru evet aynen öyle servisin söyledigi bu. ben ısrarla belirttim 4 vites diye ama onlar ısrarla 3 diyor. demekki ben 120 ile bi kac saat yola gitsem ya motor patlar yada arac yanar bencede mantiga aykırı 3 olması

7. Atilla01

Sonunda servis yolu göründü ve Adanadaki MICI ya biraktim aracimi. genel sorun daha öncede belirtmistim sanzımanla ilgili. 4. vitese gecmiyor dedim 1 gun sonra aradilar arac zaten 3 vitesmis dediler. benim bildigim kadariyla 4 vites. otoyola ciktik servis görevlisiyle gaz pedalinin sonu: hiz 120...
  8. Atilla01

Vitara Hakkında Yardım Lütfen

Ynt: Vitara Hakkında Yardım Lütfen ilginiz ve cvplarınız icin tesekkür ederim Oğuz Bey. is yogunlugundan servise veya tamirciye gidemiyorum buyüzden bugun biraz arastırma yaptım fakat ic acıcı biseler bulamadım nette. aracta overdrive ile ilgili bir dügme vb bisey oldugunu zannetmiyorum cunku...
  9. Atilla01

Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine

Ynt: Tüv Muaynesine Girecek Suzukicilerin Dikkatine Benim aracında muayenesi gectigimiz nisan ayindaydi hic gitmedim bile, ruhsati yolladim amcamın trafik takip bürosu vardı o halletti sagolsun bu yıl nasıl yapacaz bilmiyorum. anlamadigim konu su: bu vitaralarin ceki demiri fabrika cikisi...

10. Atilla01

Ynt: Vitara Hakkında Yardım Lütfen dogrudur vites 1 den 2 ye yavas kalkislarda erken geciyor yağına bugun baktım bi sorunu yok gayet iyi durumda. ama benim anlamadigim konu su gaz pedalini sonuna dayadigim halde neden 4. vitese gecis yapmiyor. ilk aldigimda otoyolda bir kac kez denemis ve 4e...

11. Atilla01

Suzuki Vitara 1.6 Motor Ömrü Kaç Km'dir ?

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 Motor Ömrü Kaç Km'dir ? kullanim kosullarina, kullanan kisinin tarzina, bakimlarinin zamaninda yapilmasina... vb bircok sebep motor ömrünün uzunlugunu etkiler. normalde 700.000 falan diye duymustum bir zamanlar...
  12. Atilla01

Ynt: Vitara Hakkında Yardım Lütfen özür dileyerek konuyu tekrar aktif hale getiriyorum 15 gunluk senelik izin kullandim ve nete girme imkanim olmadi. 1993 model vitarada over drive modu varmi ki? ben yok diye biliyorum. bu arada yakıt sorununu hallettim karbüratördeymis sorun henüz ölcüm...

13. Atilla01

Ynt: Vitara Hakkında Yardım Lütfen cvpların icin tsk ederim Hakan abim. dün yine baktirdim ama herhangi bir kacak falan göze carpmadı. sanırım iyi bir elden gecmesi gerekecek. bu arada sizin vitaradaki celik tamponu arastirdim 250 euro yaziyor. bu fiyata taksit yaptirma durumu falan söz konusu...
  14. Atilla01

vitara hakkında bilgi sahibi olan degerli abilerim 93 model 3 kapi otomatik vites vitara kullaniyorum su 2 konu hakkında bilgi verirseniz sevirim... 1) bilindigi gbi otomatik vitaralar ileri 4 vitestir fakat ben gecenlerde birkac sefer otoyola cikip hiz denemesi yaptim gaz pedalinin sonu aynen...
  15. Atilla01

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında ön koruma demirini bende arastırdım vitara jlx icin ama ic acıcı bir sonuc aldıgım söylenemez. servislerde bulunmuyor ve suzukinin genel merkezi türkiyede izmitte orayıda aradım sonuc olarak: AB uyum yasaları geregi yaya güvenligini tehlikeye soktugu icin...

16. Atilla01

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma önerin guzel levend tesekkur ederim ama isin kötü yanı Adanada suzuki vitara sayısı sadece birkac tane :) neyse artık sanayide iyi bir usta bulup benzerini yaptirmayi deneyecez. yaptirdiktan sonra resmini ceker koyarım böylece sanada örnek olmus olur belki begenirsin...
  17. Atilla01

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma arkadaslar yokmu bu konuda fikir sahibi olan? Aracimda ön koruma mevcut fakat artık kullanim ömrünü doldurmus degistirmem gerekiyor. orjinalini bulamazsam sanayide yaptirmam gerekecek sanirim
  18. Atilla01

Suzuki Vitara Ön Koruma

Arkadaslar 1993 model resimdeki suzuki vitarayi kullaniyorum. otomatik vites 137.000 de mekanik olarak hicbir sorunla karsılasmadım fakat son birkac gundur araci calıstırdıgımda fan kapali oldugu halde fan acikmis gibi iceriye hava veriyor bunun sebebini anlayabilmis degilim. servis biraz uzakta...

19. Atilla01

Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008)

Ynt: Kilyos - Gümüşdere - Kısırköy Keşif Gezisi ( 4 Ekim 2008) guzel bir gezi olmus arkadaslar. benim kilyosta 2 senem gecti. geziye giden arkadaslar muhtemelen dikkat etmislerdir gumusderedeki polis okuluna. oralari cok severim ama o zamanlar benim bi 4x4 üm yoktu sadece yürüyorduk sahilde :)
  20. Atilla01

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (Grand Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri