Arama sonuçlarınız

1. V

Satılık Bus, T2 ve T3'ler

Ynt: Satılık Bus, T2 ve T3'ler slm.uzun zamandır satılık sizinde söylediğiniz gibi.farklı bir yapıda.fotolardan kasasının düzgün olduğu fikri uyandırıyor bende.aksesuarlı bir t3 binmek isteyenler için güzel bir seçim olabilir ancak fiyatı biraz fazla gelebilir t3 almayı düşünen dostlara.ya da...

2. V

T3 Yakıt Tüketimi

Ynt: T3 Yakıt Tüketimi sayın orion ilginize teşekkür ederim.
  3. V

T3 Yakıt Tüketimi

Ynt: T3 Yakıt Tüketimi merhaba Cem bey.el kitabını inceledim.sadece 1.9 motor olanlar ve güncel kullanımlarda t3 sahiplerinin yakıt tüketimlerini öğrenmek istediğim için konuyu açmıştım ancak t3 sahiplerinden bir heri bildirim alamadım.İnsel abi hariç.

4. V

T3 Yakıt Tüketimi

merhaba.T3 sahipleri şehir içi ve dışı yakıt tüketimlerinizi bildirir misiniz.motor hacmi yakıt türü ve araçşarınızın kaç vites olduğunu da lütfen belirtiniz.
  5. V

Hararet Hararet midir?

Ynt: Hararet Hararet midir? slm.sorunun bu kadar basit olmasına ve çabucak çözülmesine sevindim insel abi.yol maceralarını fotolarla birlikte bekliyoruz.

6. V

T3 Aynasi

Ynt: T3 Aynasi slm.sorunun çözüldüğüne sevindim insel abi.benim başıma t3 teyken gelmemişti ancak vosvoslarda tipik problemdir bu aynanın kapanma sorunu.bu sorundan yola çıakrak fikir yürütmüştüm doğru bir fikir olmuş.bir sorun olursa artık t3 çülere bu konuda emin bir şekilde bilgi verebiliriz. :)

7. V

Baja Bug

Ynt: Baja Bug geçmiş olsun.
  8. V

T3 Multivan

Ynt: T3 Multivan slm.yardımınız için teşekkür ederim.
  9. V

Trafik Sigortası

Ynt: Trafik Sigortası slm.elinizde ruhsat fotokopisi olduğuna göre trafik sigortacısından bir fiyat alabilirsiniz.hangi şehird eolduğunuzdan yaşınıza kadar trafik sigortasında etki ediyor.bunlarıda göz önünde bulundurmakta yarar var.

10. V

T3 Multivan

Ynt: T3 Multivan merhaba ilginize teşekkür ederim.bu linki gezenbiliri araştırırken okumuştum.ancak benim durum biraz farklı.linkteki T3 karavan.ancak multivanlar karavan olarak geçmiyor.karışıklık buradan geliyor zaten.ne minibüsler ne kamyonet ne de karavanlar.çevremden araştrıddığım...

11. V

T3 Multivan

Ynt: T3 Multivan güncel mevzuat biraz karışıkolduğu için sormuştum bende.multivanlarda orjinal olarak 6+1 koltuk var.ancak kapalı kasa kamyonetlerde 4+1 e kadar yanlış bilmiyorsam.minibüslerde 8+1 den başlamakta.6+1 hiçbirsiine girmiyor.günümüzde 7 koltuklu araçlar var.aynı yapıya mı sokulacak...
  12. V

T3 Multivan

merhaba.biliyorusnuz t3 lerin bir ksımı minibüs olarak geçmekte.bir ksımıda 4+1 kamyonet oalrak ruhsata işli.karavan olanlarda zaten sorun yok.benim merak ettiğim orjinal multivanlar ruhsatta ne olarak geçiyor ve trafik sigortası ne kadar?biliyorusnuz ki multivanların oturma kapasiteleri 6+1.6...

13. V

T3 Aynasi

Ynt: T3 Aynasi slm.yeni ayna arzu oto da vardı.yanlış hatırlamıyorsam 25 tl gibi bir fiyatı vardı.bir ara vospazar.com da dikkatimi çekmişti.ancak voslardaki gibi bir sıkıştırma vidası vb olması gerekli diye düşünüyorum.aynayı söktükten sonra alt kısımda mevcut olabilir bu tarz bir vida.
  14. V

T3 Hakkinda Sorular

Ynt: T3 Hakkinda Sorular arka kalorifer genelde caravelle ya da multivan larda çıkıyor diye biliyorum.diğer modellerde de belki opsiyonel olabilir.webasto olması karavan için daha önemli tabiki.
  15. V

T3 Hakkinda Sorular

Ynt: T3 Hakkinda Sorular slm.insel abi arka kalorifer arka koltuğun altında bulunan ilave bir kalorifer.çorum kaloriferi tarzında.kumandası ön panelde ancak normal kaloriferden ayrı bir fan düğmesi var.

16. V

T3 Hakkinda Sorular

Ynt: T3 Hakkinda Sorular slm.aslına bakılırsa 3 ay gibi kısa bir süre t3 kullandım ve satmak zorunda kaldım.benim t3 86 model ve turbo dizeldi(jx motor) motorda yağ kaçağı vardı ve sanırım birazda yağ yakıyordu.hararet konusunda bir bana bir sıkıntı yaşatmadı.mayıs aylarında yaklaşık 20-25...
  17. V

Baja Bug

Ynt: Baja Bug merhaba.teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınz?bendeki vos orjinal 1303S.big değil ancak big deki tüm aksesuarlar aracın üzerinde bulunmakta.ayrıca şu an için vos satılık.durumlar şu an için bunu gerektiriyor. biraz vurdu kırıdya gelecek haklısınız boyada belki ince işçilik...
  18. V

Baja Bug

Ynt: Baja Bug araç + 6-7 rahat gider.internetten parçalar gelirse işin rengi biraz daha değişir çünkü gümrük vb fiyatları artırır.motor değişecekse zaten araç+ 8-10 rahat gider. ustalarımız küçük bir kaporta işi için bile inanılmaz rakamlar istiyorlar.heleki konu vw olunca işin rengi çok...

19. V

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum merhaba.not ile igli duruma bende dahilsem, katılmayı çok istediğim bir etkinlikti ancak imkanlar doğrultusunda katılmam mümkün olmadı.inşallah seneye busımla gelme imkanım olur.
  20. V

Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum

Ynt: Volkswagen T3 Yorumlarınızı Bekliyorum merhaba. benim öğrenmek istediğim bir konu var.T3 lerin 1980 modellerinde 1600 cc hava soğutmalı bir motor var mı?bahcecim orjinal olduğunu bildirmiş.benim bildiğim 2000 cc ve hava soğutmalı olması gerekir.sonradan takılmış olan 1600 cc olan hava...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,947
Kaydolan Son Üyemiz
Homywood Bungalov

Çevrimiçi üyeler

Geri