Hararet Hararet midir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,263

insel

Zirve
Arkadaslar benim t3ü tanima turlarim devam ediyor hala. Motor, baski balata gibi neredeyse hersey komple sifirlandi. Hortumlar ve radyatörde degisti. Termostatlar ve fan ile ilgili her turlu tesisat yenilendi. Simdi hararet yapmaktan korkuyorum. İbre isikla sagdaki cizginin arasina kadar cikiyor. Oradan oteye gecmedi daha. Rampalarda falan oraya kadar gelip duruyor. İkinci fani devreye sokmadigini dusunuyorum. Fan sesini duymadigimdan ne zaman acar ne zaman kapar duymuyorum. Ama ilk fani acma yerini coktan geciyor ve sanirim ilk fan devamli calisiyor. Daha sicaklarda ve dik rampalarda benim ibre daha cikar diye korkuyorum. Ne dersiniz? Alismali miyim yoksa bir seylere baktirmali miyim?
Motorum 1,9 td bu arada.
Hararet dusurmek icin devirli kullan gibi bir rivayet var. 5 ile cok rahat rampalarda gidiyorum. Gidiste hic sıkıntım yok. Buna ragmer 4e alip bagirtmali miyim motoru?
Sevgiler.
Insel

Etiketler
Ynt: Hararet Hararet midir?

Motor devrine göre devirdaim hızı arttığı için daha hızlı soğuma yapıyor tabiki. Ekstra elk devirdaim varsa sanırım sorun olmaz. Ben cok kullandım. 19000 km yol yaptım. Yaz kış sorun olmadı. En fazla su eksik lambasının az ilerisine gecti. Beyaz Normal yeri kırmızı işaret max geldiği nokta

Kopyası S5005815.jpg

Arkin tesekkurler. Benim ibre bir hayli ileri gidiyor. Sagdaki ilk cizgi ile isik arasina oturuyor. Su elektrikli devridaim pompasinin fotografini omerde bulamadim. Bana bu sistemi kim yapabilir acaba? Bu konuda bilgisi olan var mi? Sevgiler.

Sanirim benim hararet saati arizali. Bunun uzerinde calisiyoruz.

İnsel merhaba,
Aracın radyatörü eski motorun ise küçük olduğundan yeterli soğutma yapmıyor
olabilir. Bunu yazarken 1.9 motorun sonradan konmuş olabilir diye yazıyorum.
Levent

Evet stepnenin ondeki hortuma bastigini kesfettik ve duzelttik. Sanirim sorun cozuldu. Ama yarin buyuk sinav. Dilovasi rampasinda akkoyun kara koyun belli olacak.

insel' Alıntı:
Evet stepnenin ondeki hortuma bastigini kesfettik ve duzelttik. Sanirim sorun cozuldu. Ama yarin buyuk sinav. Dilovasi rampasinda akkoyun kara koyun belli olacak.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Ne kadar çok uğraştın sorun sa çok basit çıktı. İnşallah odur da artık kafan rahat olur. Haber bekliyoruz. Sıkıdur dil olası Biz geliyoruz :smiley:

slm.sorunun bu kadar basit olmasına ve çabucak çözülmesine sevindim insel abi.yol maceralarını fotolarla birlikte bekliyoruz.

Evet sinavi gecti busum. Keci gibi tirmaniyor evet ibre cikiyor yine ama ikinci fani daha hic acmadi. Yani bir yerde gelip duruyor.
Ayrica 19 motorun iki isi olcer yeri var. Ama gostergede birisini gosteriyor. Diger jaka taktigin zaman kabloyu ibre 1,5 cm saga dusuyor. Bu ikisinin yani takili olan yuksek isiyi gosteren ibre ile dusugu gosteren ibre ortalamasini gosterge gostermiyor. Sadece tekini.
Dolayisiyla sorun kesinlikle cozuldu.
Ayrica bir iki kere kaloriferi actim. İnanilmaz dustu ibre
Bu da bir tavsiye.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri