insel
Zirve
Arkadaslar benim t3ü tanima turlarim devam ediyor hala. Motor, baski balata gibi neredeyse hersey komple sifirlandi. Hortumlar ve radyatörde degisti. Termostatlar ve fan ile ilgili her turlu tesisat yenilendi. Simdi hararet yapmaktan korkuyorum. İbre isikla sagdaki cizginin arasina kadar cikiyor. Oradan oteye gecmedi daha. Rampalarda falan oraya kadar gelip duruyor. İkinci fani devreye sokmadigini dusunuyorum. Fan sesini duymadigimdan ne zaman acar ne zaman kapar duymuyorum. Ama ilk fani acma yerini coktan geciyor ve sanirim ilk fan devamli calisiyor. Daha sicaklarda ve dik rampalarda benim ibre daha cikar diye korkuyorum. Ne dersiniz? Alismali miyim yoksa bir seylere baktirmali miyim?
Motorum 1,9 td bu arada.
Hararet dusurmek icin devirli kullan gibi bir rivayet var. 5 ile cok rahat rampalarda gidiyorum. Gidiste hic sıkıntım yok. Buna ragmer 4e alip bagirtmali miyim motoru?
Sevgiler.
Insel
Motorum 1,9 td bu arada.
Hararet dusurmek icin devirli kullan gibi bir rivayet var. 5 ile cok rahat rampalarda gidiyorum. Gidiste hic sıkıntım yok. Buna ragmer 4e alip bagirtmali miyim motoru?
Sevgiler.
Insel