Arama sonuçlarınız

1. M

Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?

Ynt: Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu? Murat bey,dediğiniz silindir eksikliği fikri mantıklı geldi ..şöyleki: ilk aldığımda ustamla kontrol ederken buji kablolarından birinin yerde sarktığını gördük ve tabiki yerine taktık fakat ne motor sesinde ne de çekişte birşey hissetmedim sonrasında.. şimdi...

2. M

Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları

Ynt: Discovery 2 V8 Arazi Uyarlamaları Selam... bende henüz 10 günlük bir disko1 kullanıcısıyım ve lpg ile 650 krş/km gibi sarfiyatım var bu kadar çok beklemiyodum.. aldıktan hemen bir gün sonra ses azaltmak için çıkış bölümüne sonradan sökülmüş diye tahmin ettiğimiz bir susturucu taktık...
  3. M

Discovery 1 Aşırı Yakıt Sorunu?

Selamlar.. aracımı alalı henüz 1 ay olmadı gerekli bakımları yaptırdım çok memnunum aracımdan (v8i disko1 1997mod lpg) fakat bir konuda yardıma ihtiyacım var: 3 kere yakıt ölçümü yaptım (lpg) ortalama 650 krş/km yaktığını gördüm neden bu kadar fazla anlam veremiyorum... kullanan arkadaşlardan...

4. M

4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz tşk.ler...
  5. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz Dün bir kaç araç baktıktan sonra karar verip 1997 mod.3.9lt discovery1 sahibi oldum... gerçekten çok beğendim aracı...tarzıma uygun ve sürüş keyfi harika bir 4x4 bu gün bir kaç eksiğini hallettim ve sırada olanlarda var ... disko kullanıcılarına...

6. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz Levent bey ve İbrahim bey,,, İnanın duymak istediğim ve araçlar konusundaki felsemi dile getirdiniz... ben bu güne dek hep bunları savunup,karşı fikirdekilere(hiç anlayamadığım ince eleyip sık dokuyanlar)hiç kulak vermeden uygulayan ve yaşayan biri...

7. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz Valla levent bey ben çok seviyorum bu araçları fakat bu gün arkadaşların hepsi bana sen delimisin dedi :))) biraz soğuyup daha light jeeplere yöneldim fakat içimdeki deli bana durmadan 96/5,2 nin fotoğrafını açtırıyor :) şu ana cheroke sayfasındayım...
  8. M

Cherokee

Ynt: Cherokee Tamamdır,çok tşk.ler Levent bey,selamlar...
  9. M

Cherokee

Ynt: Cherokee İstanbuldayım :) araç göztepede bir galeride,tşk.ler...

10. M

Cherokee

Ynt: Cherokee Bu gün bir galeride 96 model cheroke baktım 5,2 ve lpg li ...özellikle rengine ve düzgün duran dış görünümüne bayıldım fakat hiç anlamıyorum nereye kime nasıl baktırmalıyım varmı bana yardımcı olacak bir cherokeci ??

11. M

Cherokee

Ynt: Cherokee ilgili topiği buldum gerek kalmadı tşk.ler... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8856.0
  12. M

Cherokee

Ynt: Cherokee selamlar... bende 5,2 96model bir cheroke almayı planlıyorum,lpg ile yakıt sarfiyatı nedir ortalama? tşk.ler...

13. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz Aslında light bir jeep istemiyorum,olumsuz yol şartlarının üstesinden gelebilecek ve arazi tarzı görünümlü (şehir çocuğu değil) :) bir model olmalı..aklım haala frelanderda ve neden olumsuz bakıldığını çözemiyorum.. terrano hakkında hiç yorum...
  14. M

1990 vitara 1.6 lpg

Ynt: 1990 vitara 1.6 lpg sepet dahil araç üsküdarda...detay için: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-vitara-suzuki-vitara-1-6-jlx-4x4-sorunsuz-17176680/detay
  15. M

1990 vitara 1.6 lpg

Ynt: 1990 vitara 1.6 lpg Ozan bey çok tşk.ler...

16. M

1990 vitara 1.6 lpg

Ynt: 1990 vitara 1.6 lpg vayyy abicim,seni burda görmek ne güzel :) çok tşk.ler...
  17. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz :) buradaki ilk diyaloğum bir fotoğrafçı olması ayrıca sevindirdi... şu an satmakta olduğum bir 1.6 jlx im var 90 model hiç fena değil aslında işimi görüyor fakat,biraz birikim yapınca insanoğlu işte ) önerilerinizi aldım,şu an terrano var aklımda ama...
  18. M

Ynt: 4x4 Heveslisi Bir Üyeye Tavsiyeleriniz doğa fotoğrafçılığı yapıyorum sadece hafta sonları çok engebeli olmayan bir arazi yapıyorum esas şehir içi yılda 1-2 kezde uzun yol planlarım var...

19. M

Selamlar... lafı fazla uzatmadan ustalara kısaca bir tavsiye sorusu: 20-25 bin tl aralığında acilen(planımı geciktirme sabrım yok :)... ) bir jeep almak istiyorum... freelander tek hedefimken bu sitede okumalarım sonucu galiba başka marka ve model olacak... öncelikler: 1-terrano2 2-crv...
  20. M

1990 vitara 1.6 lpg

Acele satılık Suzuki vitara 1.6 jlx 4x4 tüplü ..1990 model .ruhsat sahibiyim bir yıl daha muayene geçerli çok temiz 4x4 aktif ...tek kapı olup çelik jant ve arazi lastikleri mevcuttur...orjinal jant ve lastiklerinide vereceğim,gerçekten emsallerinden farklı orjinal,harika durumda ve görülmeye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

Geri