Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Defender Yeni Led Stop Lambaları
abi ebat olarak aynı boyda bulabilsem hiç düşünmeden takacağım ama bunlar büyük takmam galiba bende aracın arkasını baya bi kesmek gerekiyo kıyamam.
tamam abi haber bekliyorum bu konu başlığı altında senden.salı günüde gelip senin arabayı görmek istiyorum bi aksilik olmazsa.
abi stopların capı 10 cm ve 24 v ufak tefek sıkıntılar var yani anlayacağın.gerçi defenderin sıkıntısız yeri yok zaten :))
Ynt: Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...
çalışmalar çok hızlı ilerliyor serviste çalışan 10 kişiden boşta kalan anında defenderle uğraşmaya koyuluyor.
stoplar için bunları düşünüyorum çapları 10 cm otokar doruk modelinin halk tiplerinde var tek sorun 24 volt olması dönüştürücü ile halledeceğiz.tanesinin fiyatı 70 tl biraz fazla gibi daha tamda karar vermiş değilim:)
aracım yetkili serviste yapılıyor ve katologta o parça ayrı olarak çıkmıyor.farklı bir firma üretip piyasaya sürdüyse bir fikrim yok.biz standart ölcülerinde kendimiz yaptık.
Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder
kardeş aracım şu an darmadağın pazartesi akşam ayrıntılı fotoğrafları atacağım (gelin defenderimi hepbirlikte toplayalım başlığı altına.)yeni nesil beyinli motorların tartışmasız üstünlüğü aşikar.bende hem üniversite okuyup hemde sanayide çalışan...