Satılık Defender hakkında soru

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,765

onat

Toyota Land Cruiser FJ60
Yer
Bursa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sahibinden-2008-cikisli-arazi-makinesi-cok-temiz-91067333/detay

Pek bilgili değilim bu konularda yeni katıldım aranıza.Birkaç ay içinde bir def almayı planlıyoruz bütce 15-18.000 arası birşey bu aracı buldum baya baya temiz toplanmış gozukuyor. Hata fiyatı gorunce şaşırdım. Acaba dışı toplanmış içi çürük galerici işimidir yoksa bilen varmı aracı. Bu fiyatlara böyle def alabılıyorsak benim hiç dert etmeme gerek yokmuş..

Etiketler
Ynt: Satılık Defender hakkında soru

Arac resimlerde guzel duruyor.Uzerine binip denemek lazim.Her ne olursa olsun binip denedikten sonra icinize siniyorsa alin derim.Sonucta sifir arac almiyorsunuz.Keyif icin dahi olsa masraf edeceksiniz.Ben gecen ay bundan cok daha dokulmusunu 15 bin TL ye aldim.

resimlerden güzel görünüyor kaporta toplanmış içi elden geçmiş. ama 1.si benzinli yani 100 km 22-24 lt demek. arazide bu 35 lt ye kadar çıkar.(kışın mazot donar demişler ben kadıköyde mazot donduracak soğuğu gören olduğunu zannetmiyorum) :D
2.si 92 model orj.ingiliz değildir bence.
forumda tanıyan biri vardır muhakkak daha detaylı bilgi verebilirler.
saygılar

dturan' Alıntı:
resimlerden güzel görünüyor kaporta toplanmış içi elden geçmiş. ama 1.si benzinli yani 100 km 22-24 lt demek. arazide bu 35 lt ye kadar çıkar.(kışın mazot donar demişler ben kadıköyde mazot donduracak soğuğu gören olduğunu zannetmiyorum) :D
2.si 92 model orj.ingiliz değildir bence.
forumda tanıyan biri vardır muhakkak daha detaylı bilgi verebilirler.
saygılar
Bu arada fiyat biraz fazla bence. Ben önceki sene vinç tamponu ve vinci jantları port bagajı sıfır dört lastiği olan dizeli o fiyata aldım neredeyse.

Evet benzinli oldugunu snradan farkettim bende hayal kırıklıgı oldu biraz :D Aslında konuyu açma amacım çok gözüm korktu forumu gezince biraz. Sanki bu topluluktakı araclar 25 30dan asagı deilmiş gibi bi his uyandı içimde. Bunu görünce rahatladım biraz en azından iç dış kaporta falan toplu bu fiyata bulabiliyoruz demekki biraz olsun rahatladım şimdi :smiley:

Araç ilk bakışta fena değilmiş izlenimini veriyor ancak fotolardan pek sağlıklı bir sonuç çıkmaz,
Benzinli konusuna gelince,benzinlinin çekişi dizelden daha iyidir.
Lpg side var düzde lpg arazide benzine alırsın çok dert değil ama illa yakıtı ekonamik olsun dersen onu bilemem ama şunu çok iyi biliyorum bu makinaların dizelide benzinliside iyi yakar sonuçta daimi 4çeker ve 2 tonun üzerinde araçlardır.
Bence siz malum siteye defender bölümüne kendi aracınızın ilanını koyun defender ile takas yapılır diyin,
hem kendi aracınızı satmaya çalışmadan defender sahibi olun bu durum size ayrıca gelecek teklifler üzerinde seçim hakkı dolayısı ile avantajı sağlayacaktır.
Gelen tekliflerin linkini verin bu sayfadan bizde kendi görüşlerimizi belirtelim,olabilecek en doğru seçimi yapmanızda yardımcı oluruz,
selamlar.

Teşekkür ederim yorumunuz ve tavsiyeniz için. Benzinlinin çekişini bilmem ama lpg ye soguk bakıyorum pek sevdiğim bişey deil. Lpg olmayıncada dizelden daha fazla yakıyor o yuzden dizel istiyorum. Bide Allah izin verirse bd30 veya puma operasyonuna kalkışırsak benzınlı motoru olan araca dizel atmak sıkıntı sanırım.Dediğinizi yapıcam ancak kendi aracım toyota yaris bunu defender bolumune actıgımda ilan silinmezmi?

Benzinli olayına sadece yorumda bulundum.
İlerde Puma vs atacaksanız dizel terciği şart.
Bundan seneler evel 307 Peugeot aracım vardı,Chevrolet tahoe ile takas yapmayı istemiştim o ara ilanı Tahoe bölümüne vermiştim silinmemişti zaten kısa bir sürede takasımı gerçekleştirmiştim.
Silerlerse ilanınızı Toyata sayfasına verin ama Defender ile takas yapılır yazarsanız sol üst kutucuğa defender yazıp o şekilde arama yapanlarda aracınızın ilanıda çıkar.

Tamam teşekkür ederim yardımınız için :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-daha-temizi-yookkk-84017433/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,925
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri