Arama sonuçlarınız

1. T

Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Bende 2011 Ranger var, yakıt konusunda katalog değerleri birebir tutuyor. Bunda aşırı yoğun trafikle işim olmamasının da payı var tabii ki. Hatta uzun yolda her zaman katalog değerinden (100km'de) 0.1 ile 0.3 litre arası daha az...

2. T

Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Ynt: Ford Ranger Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Güle güle kullanın. LSD için kontrol yöntemi bir kaç tane; - Arka iki tekerleği yerden kaldırın, bir tekerleği elle döndürürken diğeri de bir miktar dönüyorsa vardır - Eğimsiz ve çamursuz zeminde çapraz askıya girin (yol aralarında...
  3. T

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER Zaten yeni D-Max, L200 (yerden yükseklik konusunda yeni nesil pickup'ların yanında sınıfta kalsa da sürekli dört çeker özelliği ile ciddi miktarda cezbediyor) ve 84-99 arası bir dizel Suburban (onu da pickupların yanında saymamın sebebi, arkası kabinle kapatılmış bir pickup...

4. T

YENİ RANGER

Ynt: YENİ RANGER Tasarım iyi de, geçen seneden beri Wildtrak'ın donanım tablosunda olan arka diferansiyel kilidini kaldırmışlar. Ön sipariş verenler arka diferansiyel kilitli araç sipariş ettiler, ancak 2012 sonu itibariyle araçlarını almaya başladıklarında arka diferansiyel kilitsiz araçlar...
  5. T

L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada

Ynt: L200 Koca Ayak Yakında Tüm Görselleri ile Burada takip

6. T

Bu Aracı Tanıyan Var Mı?

Ynt: Bu Aracı Tanıyan Var Mı? Teşekkürler bilgi için. Bir soru: Suburban'lar sürekli 4 çeker midir?

7. T

Bu Aracı Tanıyan Var Mı?

Merhabalar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-gmc-81-model-v8-6.5-dizel-60621478/detay Bu linkteki aracı tanıyan var mı acaba? Gezenbilir sticker'ı gördüm resimlerinde de... Başlığında 81 model diyor, ama detayda 85 model yazıyor. Bu aralar bir eski Amerikan arayışına...
  8. T

2012 YENİ FORD RANGER !!!

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!! Yeni Wildtrak'lar tek tek gelmeye başlamış ön sipariş yapanlara (başka bir forumda gördüm). Bu sitede daha Yeni Wildtrak alan olmadı galiba. Ben heyecanla bekliyordum; ama geç kalmanın dibine vurdukları için başka markalara yöneldim yeni nesil pickup arayışımda...
  9. T

ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler.

Ynt: ilkbahar 2012 de gürcistan gezisine katılmak isteyenler. Geçen senenin gezisidir bu.

10. T

Sıfır km 4X4 ve ikinci el 4x4 L 200 fiyatları arasındaki fark

Ynt: Sıfır km 4X4 ve ikinci el 4x4 L 200 fiyatları arasındaki fark Bildiğim kadarıyla kasa değişmedi, ama donanım seviyesi değişti. Aynı durum Ranger'da da mevcut; onda kasa da değişti. Fiyat farkı bundan olabilir.

11. T

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) Ben en son 1.5 sene önce çıkmıştım, Anadolu Yakasını izlemek için gerçekten güzel bir manzaraya sahip Kayışdağı Zirvesi. Bu aralar tekrar çıkmayı düşünüyordum da, manzara izleyeceğiz diye gözaltına alınmayalım diye sorduydum.
  12. T

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) Kayışdağı'ndaki askeri bölge tekrar çalışmaya başlamış ve zirve yapılmasını istemiyormuş diye okumuştum bu sitede. Bir problemle karşılaştınız mı?

13. T

YENİ DEFENDER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR..

Ynt: YENİ DEFENDER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR.. Plakada yazan "Dezyn Smith"i arama motoruna yazında buldum. Kendi kafasına göre konsept dizayn yapmış bir tasarımcı. Aşağıda da web sitesi bağlantısı var: http://www.coroflot.com/DezynSmith/defender-concept
  14. T

YENİ DEFENDER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR..

Ynt: YENİ DEFENDER GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR.. Bunların hepsi bilgisayarla yapılmış görüntüler; gerçek bir fotoğraf mevcut değil mi acaba?
  15. T

Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D Eşimle offroad'a ufak ufak gireceğiz (çok okuyuyoruz, eğitim seyrediyoruz, ama deneyim az), kilitin olayını bu sitede çok okudum zaten; uzunca bir süre ekiplerle takıldıktan sonra ihtiyaçları öğrene öğrene ekleyeceğiz mekanik geliştirmeleri. Bende şu...

16. T

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D Videolu cevap için teşekkürler; günlerdir böyle bir video arıyordum. Sonuç olarak benim anladığım; yeni Wildtrak/BT50 ve yeni Amarok'tan tek eksiği istediğimizde devreye giren mekanik arka diferensiyal ve yokuş iniş/çıkış desteği (sadece Ford ve...
  17. T

Ynt: Yeni ISUZU D-MAX çok can yakacak :D TSC (çekiş kontrol sistemi) arazide bir işe yarıyor mu acaba? LSD'yi bile arattırıyor mu? Bu sorunun cevabını nette bulamadım. Belki kullananlar verebilir.
  18. T

Karar Veremedim

Ynt: Karar Veremedim Bugün İstanbul'da Otomotion'a gidip 4x2'sini inceleme fırsatı buldum Amarok'un. Broşürde çok iyi duran araç, orada gözüme "sadece iyi" olarak gözüktü. Mekanik diferansiyel'in fazladan para olduğunu broşürde de görmüştüm, ancak basamak, kasa havuzu, roll bar ve kasa kapağı...

19. T

Karar Veremedim

Birbuçuk yıldır Ranger 4x2 XLT kullanmaktayım. Arazide biraz eğlendikten sonra (yüksek araç alış sebebim zeytinliğe giderken traktör izlerinden dolayı normal bineklerin altını vurmamdı) 4x4 araç almaya karar verdim. Ancak pick-up kullandıktan sonra, 4WD olsa bile bir daha binek bir araca (yani...
  20. T

Motor kullanmayı öğrenmek istiyorum

Ynt: Motor kullanmayı öğrenmek istiyorum Yamaha, Honda, BMW gibi markaların kursları oluyor belli aralıklarla, oralara katılabilirsiniz. Özel ders alabilirsiniz, bir de yamulmuyorsam Levent'te bir kurs vardı hem ehliyet veren hem de kullanmayı öğreten. Onun dışındaki kurslar sadece ehliyet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri