Arama sonuçlarınız

1. rubicon34

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping Ercüment bey selamlar siz beni yanlış anladınız sanırım ben ne kamp sahiplerini tanır ne de müdafa ediyorum sadece bu sene Bogaz kamptan sonra gittiğim Akçakıl kamp 2 kişi çadır konaklamaya 40 ytl + elektik Boğsak koyunda bir kamp yine sahiplerinin kamçı mı çıfçi mi...

2. rubicon34

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping 1-Sabaha kadar yaninizdan gecen gemilerden gelen muzik ve pis mazot kokusu' 2-Butum gece gum gum sabaha kadar vuran yakindaki diskonun davulcusu. 3-Kampin icerisi hic supurulmedi her taraf agac ve yaprak dolu. 4-Gece bekcisi gencecik bir kiz,korkudan ne yapacagi belli degil,o...
  3. rubicon34

Boğaz Camping

Ynt: Boğaz Camping yazınızda yazdıklarınıza bende katılıyorum sayın cantunc bizde eşimle eylülde 10 Boğaz kampta kaldık ve çok memnun ayrıldık her şey en ince tetayına kadar güzel düşünülmüş keşke bu tur kamp alanları ülkemizde çoğalsa. Boğaz kamptan ayrıldıktan sonra internette çok metedilen...

4. rubicon34

Akçakıl Kamping-Mersin

Ynt: Akçakıl Kamping-Mersin Bu sene 20.09.2012 bizde Akçakıl Kampa uğradık 40 tl + kullandığınız elektrik kw 50 krş çok pahalı ve denizi taşlık oraya gelmeden önce kaldığımız kampta 21 tl elektrik dahil kalmıştık, orada kalmaktansa o fiyatlara yakın Taşucunda klimalı buzdolabı mutfak ve...
  5. rubicon34

Ufak bir geziden izlenimler.

Ynt: Ufak bir geziden izlenimler. Bizde bugün İstanbula döndük güzel bir gezi oldu 2 Eylülde çıktığımız gezinin Side - Gazipaşa - Anamur Pullu Orman Kampından sonra son durağımız Taşucu oldu bukadar güzel denizi olabileceğini tahmin edemezdim. Ne yazık ki kamp alanı yok pansiyonda kaldık ama...

6. rubicon34

Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri

Ynt: Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri fretles Güzel bir gezi olmuş keşke fotoğraf koyma imkanınız olsaymış. Bahsedilen kampların çoğunda konaklama (kamp) yapma imkanı buldum Zetaş kampı bilmiyorum orayı birdahaki gezimize planladım. Fikir değiştirip Side - Alanya - Anamur -...

7. rubicon34

Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri bilgiler için teşekkür ediyorum hepsini notlarım arasına aldım ilk durağımız Boğaz kamping olacak Titreyen göl bölgesinde oradan da devam ederiz Pullu 1 çok tavsiye edilenler arasında ve Akçakıl kamping de planlarım arasında var salı günü...
  8. rubicon34

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri Yorumlarınızı dikkate alıcam çok teşekkürler ilgi ve verdiğiniz bilgilerden dolayı.
  9. rubicon34

Ynt: Mersin-Anamur Bölgesinde Çadır Kampı Tavsiyeleri mysteriousman bilgi için teşekkürler değerlendiriyorum başka kamplar var ise öneri bekliyorum internetten bulduğum bir kaç yer var ama gidip görenlerden yorumları daha uygun buluyorum enazından tecrübe edilmiş ve gidince hayal kırıklığına...

10. rubicon34

Mersin - Anamur çadır kampı için tavsiyeler ve önerisi olan bu bölgedeki kamp alanlarında tecrübe ve gidip kalan arkadaşlardan kamplarla ilgili bilgi rica ediyorum. Eylülde 1 ay kamp planlıyoruz görmediğimiz bir bölge daha önce gidip görenlerden tavsiyeleri değerlendirmek niyetindeyim :)

11. rubicon34

Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri

Ynt: Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri Ilıca - Çeşme Tanay orman kampı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarınızı takip ediyor olucam.
  12. rubicon34

Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi!

Ynt: Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi! Teşekkür ederim outlaw06 arkadaşım gerçekten yardımcı olma amacıyla iyi niytimi anlamış olmanızdan mutlu oldum. Yardımcı olmaya çalışmakla hata mı ettim diye düşündüm ama burada amaç bağcıyi dövmek degil bağ yemek ve bu yüzden de...

13. rubicon34

GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING)

Ynt: GÖKOVA AKBÜK (AZMAKBAŞI CAMPING) Merhaba. Kampınızda çadır kampı yapılıyor mu ve fiyatlarınız hakında bilgi verirseniz memnun olurum. Eylülde kap için yer bakıyorum uzun bir kamp 1ay gibi şimdiden yer konusunu haledelim istiyorum fotoğraf koyarsanız çok güzel olacak tesisinizle ilgili...
  14. rubicon34

Ynt: Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi! 8 kişi olduğunuzu belirtmediğiniz için bu tavsiyede bulundum, gidip konaklama yaptığım bir yer çadr kampı yapmıştım memnun kaldım paylaşmak istedim. Ama şunu anladım ki iyi niyet ve yardımcı olmak bilmediğin kişilere yapılmayacak bir...
  15. rubicon34

Ynt: Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi! aparta hic benzemiyor enteresan :)) komik olan nedir anlayamadım burası aparttan daha rahat ve super lüks karavanların içinde konaklama yapabileceğniz Milli parkın içinde harika bir yer denize sıfır yardımcı olmak amacıyla öneride...

16. rubicon34

Yer seçemiyorum

Ynt: Yer seçemiyorum Merkeze epey uzak bir kamp Amazon çevresinde de gezilecek fazla yer yok çadır kurulmuyor bu kampta ama huzurlu ve sakin bir yer arıyorsanız doğru tercih derim.
  17. rubicon34

Ynt: Fethiye Ölüdeniz'e girmek üzereyim Acil otel tavsiyesi! www.seahorsebeachclub.com
  18. rubicon34

Kapidag camping

Ynt: Kapidag camping Biz orada eşimle 1 hafta çadır kampı yapma fırsatı bulduk çok memnun kalmıştık. İşletmesini yapan kişi seviyeli ve ilgisinden memnun kaldığımız bir aile idi, ama bizim kaldığımız dönemde ismi ant kamp diye geçiyordu sanırım isim değişikliği yapmışlar fotolardan tanıdım...

19. rubicon34

Assos-Gargara Kamp

Ynt: Assos-Gargara Kamp Kadırga Koyu hemen girişte sağdaki ilk kamp Derya Deniz biz her sene iki defa uğrarız bu kampa deniz mevsimi olsada olmasada. İşletmenin sahibi Nazmi Aktaş ilgi ve alakada asla kusur etmeyen biri samimi seviyeli bir işletmeci tavsiye edrim memnun kalacağınızdan...
  20. rubicon34

Fethiye Kamp Tavsiye-Soru

Ynt: Fethiye Kamp Tavsiye-Soru sayman arkadaşım merhaba bizde haziranda Ölüdenizde milli parkın içinde sea hourse diye bir kamta çadır kurduk ve 10 gün kaldık çok beğendim ama Eylülde tekrar 1 ay gideceğiz ve sizin bahsettiğiniz Doğa Kampı ilgimi çekti iletişim veya web sitesi varmı inceledim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri