İzmirde mordoğan diye bir yer var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. İzmir ilçeler otogarından Karaburun-Mordoğan diye kalkan minibüsler var akşam 21e kadardı ve fiyatı 12tl. Mordoğan ardıçta iniceğinizi söylediğiniz anlamıyorlar o yüzden duma beach girişinde inmek istiyorum veya ardıç girişinde inmek istiyorum diyin indikten sonra yaklaşık 200-250metre kadar yürüyüp deniz kenarına varıyorsunuz ve hemen önünüzde park parkın yanında kumsalın içinde ardıç ağaçları var çadırı oraya kuruyorsunuz. Tuvalet ve banyo ihtiyaçları için iki tane yer var. Biri 50kruş diğeri 1 tl. Kaldığınız yer işletme değil kumsal olduğu için doğal olarak ücretsiz ama çok gevenli bir yer. Kimse sizi rahatsız etmiyor ve malzemelerinizi çalmışyor ben 6 gün orada konakladım bırakıp urlaya karaburuna balıklovaya bir sürü yere gittiğim oldu döndüğümde hiç bir şey olmamış şekilde buldum. İçiniz o konuda rahat olsun. Juniper beach ve duma beach adlarında iki tane büyük işletme var ikisinin de servisi ve tadı rezalet. Onun haricinde ya bir büfe var oarada yada lokmacı teyze diye bir yer var orada yiyin yemeklerinizi. Ben 3-4 gün yanımda getirdiğim konserveleri yedim. Daha sonra karaburunun yeni liman diye bir yeri var orada bir kamp işletmesi gördüm. Çadır atmak isterseniz 5lira veriyorsunuz işletmenin kendi çadırlarında ise kalmak için 1 kişi 15 iki kişi 20Tl ve denize sıfır bir yer. Hemen ön tarafında denize yakın bir lokantası var balık köfte bira istediğiniz zevkleri bulabilirsiniz. ve bu fiyatlara duş tuvalet dağil çok uygun. Adı Güldeniz cafe Cengizin yeri. Bunun haricinde adana mersin ve fethiye ölü denize gittim ölüdenizde kaldığım yerin ismini hatırlamıyorum ama çok güzel bir kamp ve karavan alanıydı. Bir kişi çadır fiyatı 15Tlydi oldukça uygun diye düşünüyorum. Mersininin silifke ilçesinin taşucu beldesinde ise yol kenarına kurdum çadırımı ama çok fazla sinek olduğu için rahat edemedim gitmenizi tavsiye etmem. İyi geziler.